Flörtümle adı olmayan bir ilişki yaşıyorum, sevgili olmak istemiyor. Kendini kaptırmak istemiyor. Bana hisleri yoğunlaşınca uzak durduğunu söyledi.
bir erkek sırf sevgili olmak istemediği için, ilişkiye kendini kaptırmamak icin sevse bile sevmiyorum der mi? Sırf ilişkiye hazır olmadıgı icin der mi?
bir erkek sırf sevgili olmak istemediği için, ilişkiye kendini kaptırmamak icin sevse bile sevmiyorum der mi? Sırf ilişkiye hazır olmadıgı icin der mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet der. Bunun kız veya erkek olmakla pek alakası yok. Ben de zamanında böyleydim
Ciddimisin ya ? Yani sevse bile sırf ilişkiden kaçtigi için sevmiyorum diyebiliyor demekki insanlar? Ben içimde tutamazdım heralde
Aslında şöyle flörtümle 6 aydir iliski yaşıyoruz bana hisleri yogunlasinca benden uzak durmus itiraf etti. Gercekten deger veriyor beni arkadas cevresine okuluna bile götürüyor geziyoruz onun dışında hareketleri cok düşünceli ve bazen alnımdan elimden öpüyor, sevgisini gerçekten hissediyorum sevmeyen erkek boyle davranamaz diyorum ama bana dedi ki ben sevmiyorum sadece çok hoşlanıyorum dedi. Buna inanamadım yani çok çelişkili.
Bence çok arada hissediyor. Muhtemelen zamanında iyi bir gönül yarası yedi. Ya da başta sana karşı on yargıları vardı ve bunun gerçek olmadığını kabul edemiyor. Çok da üstüne düşme sen de naz yap, ağırdan al ama bir süre daha böyle devam ederse ona durumu dile getir. Ben artık sevdiğim kişi tarafından sevilmek istiyorum. Seninle açıldığım yol güzel ama bu yolda tek başıma daha fazla mücadele edemem de😉
Evet eskiden uzun ilişkisi olmuş sonra cok aci çekmiş ondan sonra artık birini sevmek istemiyorum diyordu bana en başta da boyle yaklasti uzun iliskiden kaçıyorum dedi ama sonra benim takilmalik biri olmadigimi gördü ve o da duygusal biseyler hissetmeye başladı şimdi de böyle kaldık işte , en son tvit atmış kalici hasarlarim var kötü gunlerden kalan, diye yazmış.
Cesaret edemiyor sanırım, bana sordu beni seviyor musun dedi gozlerime bakti romantik bir andı. Bende soylemicem dedim. Çünkü öncesinde bana sevmiyorum demişti fazlasiyla hoşlanıyorum sevmiyorum deyince bende soylemedim sevdigimi. O da bozuldu mesela. Ne bileyim garip yani
Gelir tabii ki. Biraz daha zaman alır böyle işler. Çünkü zamanında yaşanılan kötü ve acı veren tecrübeler insana yeni adımlar için tedirginlik veriyor
Sagol umarım olur güzel bir şey olmazsa da dediğin şeyi söylicem artık 😔
sevgili olmak istemiyorsa Niye madem seninle beraber
Zaten çok kez uzak durmaya çalıştı ama duramadı bence o da baģlandi farkinda degil
Aranızda biseyler oldumu hiç
Çok değil ufak tefek
Sevistinizmi yani
Evet
Çıplak mıydınız
Bazı erkekler her şeye cesaret edemez
Anladim hareketleriyle sevgisini gerçekten hissediyorum bu beni seviyor diyorum ama bana dediki ben sevmiyorum çok hoşlanıyorum dedi. Kendini mi kandırıyor anlamiyorum. Hani sevmeyen erkek hic alından öpermi saç oksarmi duygusal davranır mı yani.. bana celiskili geliyor
amaci cinsellik