Beni sevme diyen erkek?

Çok kötü durumdayım ve lütfen sonuna kadar okuyun...
En yakın arkadaşımın kardeşinden hoşlanıyorum ve bunu arkadaşıma dedim Sonra bana dedi ki ondan uzak dur, senin ilişki hayatını biliyorum ve kardeşimi üzmeni istemiyorum dedi bende çok şaşırdım ve kavga ettik bunun sebebi hayatıma giren 2 Andaval yüzünden oldu gerçekten aşıktım bunu en yakın arkadaşımda çok iyi biliyordu bütün hayatımı her şeyimi detayları donuma kadar biliyor... Ayrılmamın üzerinden 1 ay geçti ama beni terk ettiler eski sevgililerim, bu yüzden aynı hataları yapmayacağımı söyledim ama kardeşimden uzak dur demeye devam etti. Kardeşine yazdım biz gerçekten kardeşiyle çok iyi anlaşıyoruz hem de çok iyi ve arkadaşım kardeşini tembihlemiş bu yüzden aynı şeyleri o da bana dedi ve beni sevme dedi? Ama bunu demesinin sebebi ikimizde üzülürüz ve ben seni çok seviyorum bu yüzden bu olamaz ilerisi asla olamaz dedi, hala konuşuyoruz gülüp eğleniyoruz ama ben onu çok seviyorum... Uzun süreli ilişkilerim olamadığı için beni istemiyor arkadaşım ve bunu onlara kanıtlayacağım çünkü çok seviyorum. (Kardeşiyle aynı yaştayız.)
Hayatı hızlı yaşayan birisi değilim sadece her şeyimi anlattığım bütün duygularımı anlattığım için arkadaşım hiç istemiyor ve zor durumdayım :(
Beni sevme diyen erkek?