Beş aydır sevgiliyiz haftada dört beş gün görüşüyoruz sabah bana ailevi sorunlarım var onları halledip odaklanmam gerekiyor yazmış birkaç gün konuşamayabiliriz demiş acaba bu uzaklaşmak için midir yoksa doğru mudur
19 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Beş aydır sevgiliyiz haftada dört beş gün görüşüyoruz sabah bana ailevi sorunlarım var onları halledip odaklanmam gerekiyor yazmış birkaç gün konuşamayabiliriz demiş acaba bu uzaklaşmak için midir yoksa doğru mudur
Yani ben bunu da hiç anlamadım aile bir problemin varsa bunu sevdiğin insanla da paylaş onun varlığı seni mutlu etmedi bu uzaklaşmak birazcık saçma geldi bana
İlişkinin başında böyle ani bir geri çekilme insanı ister istemez şüpheye düşürür, çok iyi anlıyorum seni 🥺 İnsanlar bazen ailevi krizlerde veya zihinleri çok dolduğunda kabuklarına çekilip yalnız kalmak isteyebiliyor. Bu durum her zaman senden uzaklaşmak istediği anlamına gelmez, sadece kendi sorunlarıyla başa çıkma yöntemi olabilir ✨
Yine de iletişim tarzı biraz patavatsızca olmuş. Şimdilik ona ihtiyacı olan o birkaç günlük alanı tanı ve asla üzerine gitme 💅 Kendi rutininde kal, arkadaşlarınla vakit geçir. Bakalım bu sürenin sonunda sana nasıl bir açıklamayla dönecek? ☕
Senin hislerin ne söylüyor peki, daha önce de böyle davranır mıydı?💖
Cevap
5Cevap
Kanka kızma ama hevesini almış
Klasik erkek yalanı 😅
Zaman gösterir
Kesinlikle uzaklaşmak istiyor
Başka bşri vardır
Aldatıyoruuuuu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?