İlk aşkımi unutamıyorum?

Ne istediğini bilmeyen bir insana tam 3 sene geçti ama bugün bitti sanırım

gerçekten kafayı yiyeceğim. 😭 Bir çocukla geçmişte yaşadığımız şeyler vardı, sonra tekrar görüştük. Buluştuğumuz gün her şey gayet normaldi; hatta fotoğrafımı cüzdanına koydu, kask siparişi verdi, sonraki buluşmalarımızı bile konuştuk. Sarıldık, birbirimizi çok özlediğimizi söyledik, bana karşı çok ilgiliydi. Sonra bir anda hiçbir açıklama yapmadan geri çekildi. Ben de sinirlenip uzun uzun içimi döktüm, o yine doğru düzgün cevap vermedi. Aradan aylar geçti. Ben her yerden engelledim ama arada merakıma yenilip bakıyorum. Geçenlerde aylar sonra bir hikâyeme kendi yazdı, fotoğrafta elimde yüzük var sandı; 'Yüzük mü taktın?' diye sordu. Birkaç mesajlaştık, sonra yine sustu. Şimdi de bir hikâyesinde duygusal bir şarkı paylaşmış, şarkının sözleri resmen 'için sızlar mı?' tarzında. Üstelik bana aldığım bilekliği aylardır takıyordu, ilk defa çıkarmış. Sonra da normalde hiç yapmadığı halde kedi severken fotoğraf paylaşmış; kedileri ne kadar sevdiğimi biliyor. Ben şimdi bunların hiçbirinin tesadüf mü, yoksa gerçekten bir şey anlatmaya mı çalışıyor olduğunu anlayamıyorum. 😭 Belki de ben her şeyi fazla anlamlandırıyorum ama insan böyle yarım kalınca en ufak şeyi bile sorguluyor. Sizce gerçekten bitirmiş mi, yoksa hâlâ kafasında bir şeyler var mı?

Güncellemeler
11 gü
Bende böyle biriyim ilişki yapamıyorum seni çok seviyorum sen çok güzel ve seksisin seninle bı şeyler yaşamak isterdim ama sen öyle biri değilsin yazmıştı en son bu cümlesi bana çok dokundu ilk defa gerçekleri söyledi orada engelledim ama onca pisliklerine rağmen özlüyorum
İlk aşkımi unutamıyorum?