İlk aşkımı unutamıyorum?

saplantımı demeliyim hiç kavuşmadım meğer sevgilisi varmıs şu an sözlüler biz birlikteyken 16 yasındaydım o 21 şimdi ben 19 yasına geldim hala daha unutamadım ciddi bi ilişkim var beni çok seviyor ama ben ona aşık değilim ben onu istiyordum hep onunla kavuşma hayalleri kuruyorum 2 sene beni oyaladı cocuktum tüm hakaretlerine yalanlarına kandım göz yumdum ama sadece telefonla bile görüşmek beni mutlu etmeye yetiyordu ondan sonra hayatıma bu vovugu almıştım zaman gecsin diye bu raddelere geldik ben artık onu unutmak istiyorum aklımdan cıkmıyor hala stolkluyorum ömrüm boyunca da unutamıycam bence ben napmalıyım bilmiyorum o beni yarım bıraktı keske bi kez buluşup görme fırsatım olsaydı bi canlı dokunsaydım beni üzdüğü için mi onu unutamadım bi fikrim yok gercekten şu an da hayattımda olan çocuğu sevmek istiyorum ama bir şey hissedemiyorum hep aklıma o geliyor keske o yılları aklımdan çıkarabilsem hiç tanımasam onu o çok farklıydı ben napcagımı bilmiyorum sanırım insan hayatında 1 kez asık oluyomjs ben onu çok yalnış kişi de harcadım
İlk aşkımı unutamıyorum?