İlk aşkımı unutamıyorum?

Arkadaşlar benim 1.5 yıllık bir ilişkim vardı ve sonra aytıldık sonra o Arkadaş ortamından etkilenip manita yaptı 2 aydır sevgililer ondan sonra geçen gün aynı ortama girdik sürekli göz göze geldik gülümsedik sonra ben bazı nedenlerden dolayı memleketime taşınmayı düşünüyordum sonra yakın bir arkadaşıma şey demiş gitmesini istemiyorum demiş sonra biz bunla başbaşa kaldık bununla dedimki hırkan bende getiricem sonra getirme dedi sende kaldın sonra dedimki bana aldığın hiçbir şeyi atmadım sonra oda dedi ki bende atmadım sonra işte dedimki sevgilin var nasıl olcak bu böyle dedi ki ben mutlu değilim hiç birley bilmiyorum senide ümitlendirmek istemiyorum ama seni özlüyorum seninle 1.5 yıl geçirdik sende bende ikimizin ilk aşkıyız dedi bende sonra sigara içiyordum dedi ki sigaraya yeniden başlamışsın birlikteyken bırakmıştın artık bıraktıranım yok dedim bende sonra dediki seni çok üzdüm hakkını helal et nolur falan sonra benimde o gün Diyarbakıra memleketime biletim vardı ama ertesi gün dönecektim sonra inşallah yetişemezsin gln dedi öyle yani arkadaşlar kısacası yalı çapkını dizisinin gerçek hayatını yaşıyoruz arata girenler ayrılık sonra bazı insanlar yüzünden yeni manita bende yaptım manita ama yapamadım aklımda hala ilk aşkım vardı ayrıldım yanı bili diyin yardım edin özlüyorum…. ve bunlar yaşanırken onun sevgilisi var ve beni seviyor hala ama benle de olmuyor napıcaz 2 haftadır görmüyorum da
İlk aşkımı unutamıyorum?