Bomboş profilden gelen romantik deniz astsubayı mesajı sahte mi, yoksa artık sosyal medyada normal mi sayılıyor?

sen ne kadar anlamlı ve o kadar da güzel bi kadınsın öyle..
tanıyor olabileceğim kişilerde karşıma çıktın, ve inan yıllar sonra bi kadın ACABA dedirtti bana, o kadın sadece sensin..
umarım bu mesajım seni rahatsız etmemiştir ve bana bi geri dönüş sağlarsın 😊

ben normalde sosyal medya kullanmıyorum, sadece Galatasaray ve haberlerini takip etmek için açtım bu profili..
iş yeri grupları olmasa WhatsApp bile kullanmam..
çünkü çok sahte bi ortam sosyal medya denilen yer..
bu arada Bursa Mudanya Deniz Üssü’nde çalışıyorum 4 yıldır, deniz astsubayıyım, Bursa’da yalnız yaşıyorum

✋✋✋Sorum şöyle şimdi malûm sosyal medyadan çoğu erkek kim olduğu fark etmeksizin sürekli istek atıyor kimisi bazen yazıyor tanışmak istiyor istemiyorum diyorsunuz anında tamam deyip bitiyor iletişim burada. Şimdi buraya kadar her şey güzel ama çok istek geliyor da yok tanışmak isteyenler var da bunlar pek dikkat ettiğim şeyler değil. Ama aldığım son mesaj bende şüphe uyandırdı üstelik hesap bomboş fakr baya ve yeni açılmış bir hesap. Bu arada arayıp sesli konuştum ama ses de tanıdık gelmedi. Ama bir şüphe oluştu bende istemiyorum tanışmak dedim tamam saygı duyarım deyip anında iletişim kesildi zaten, sonuna kadar okuduysanız teşekkürler

Bomboş profilden gelen romantik deniz astsubayı mesajı sahte mi, yoksa artık sosyal medyada normal mi sayılıyor?