Bunlara degıl de benım kuzenim efsane tarot bakıyor 😂 hep çıktı bana baktıkları arkadaşlarıma da baktı herşeyi bildi 😂 bunlar çerez bence şahsi baktırmanın yanında 😂
Fala felan inanmıyorum ama tarot enerji okumadır bunlar da genell bi açılım olduğu için tam tutmayabiliyor genelde 1-2 kişiden dinlemek daha iyi ya da özel bakım
Benim karşıma arada çıkıyor ve bazen okuyorum. Aynen inandırıcı gelmiyor ama bir taraftan evet keşke olsa diyorum. Ama bir kaç kere tam olduğum durumu anlatmıştı. Sonra benimde aklıma acaba mı geliyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Fala inanmıyorum.
Bunlara degıl de benım kuzenim efsane tarot bakıyor 😂 hep çıktı bana baktıkları arkadaşlarıma da baktı herşeyi bildi 😂 bunlar çerez bence şahsi baktırmanın yanında 😂
😂😂 bencede. Tarot yapırsam zaten parayla yapıyorlar ona da para veresim yok 😂😂. Tarot kiminde çıkıyor kiminde çıkmıyor
Ya bilmiyorum benım kuzenim herşeyi bildi Bi bana degıl herkese sanırım onunda güzel bakanını bulmak lazım ben inanmazdım ya önceden
Aynen olabilir, bende inanmıyorum öyle. Kuzenini nerden bulurum 😂😂😂
Fala felan inanmıyorum ama tarot enerji okumadır bunlar da genell bi açılım olduğu için tam tutmayabiliyor genelde 1-2 kişiden dinlemek daha iyi ya da özel bakım
Off tamamı saçmalık isim olmadan bakılmaz böyle şeyler
ay bakıyorum hepsine ama çok inandırıcı gelmiyo
Benim karşıma arada çıkıyor ve bazen okuyorum. Aynen inandırıcı gelmiyor ama bir taraftan evet keşke olsa diyorum. Ama bir kaç kere tam olduğum durumu anlatmıştı. Sonra benimde aklıma acaba mı geliyor
Hayır ve saçma buluyorum.
Aynen
Safsata
Kesinlikle
inanmıyorum
Hayır.
inanmıyorum