Arkadaşım mesela ilk defa sevgilisiyle birlikte oldu, pişman olmaz mısın diyorum, yok başkası olursa ilerde yapmadım derim falan diyor. Ne bileyim kimseye güven olmaz cidden.
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşım mesela ilk defa sevgilisiyle birlikte oldu, pişman olmaz mısın diyorum, yok başkası olursa ilerde yapmadım derim falan diyor. Ne bileyim kimseye güven olmaz cidden.
Cevap
13Cevap
Insanin gecmisi insanin onune cikar merak etme , bir baktin ilerde evlenecdgi adam birlikte oldugu kuzeni / yakini cikar.
Erkek ya kimse ona birsey demez , yine laf yiyen senin arkafasin olur. Tipik.. hic sasmaz. O yuzden gecmis cok onemli heleki kadinlarin. Maalesef aci bir gercek..
Cidden bunu görünce insanın bu devirde kimseye güven olmazı anlatıyor neden insanlar birbirini kandırma derdinde dürüst olup iki taraf baştan sınırları belli etseler ve insanların günahına girmeseler çok güzel olacak keşke taş devrinde olsaydım
keşke
Valla ya elime iki tane çakmak taşı versinler kendim avlanırım da yemeğimi de yerim bu nasıl bir devir kimin eli kimin cebinde belli değil dürüst olmayı kötü sanan insanlar var yalan söylemeyi normal gören insanlar var neler neler var tükendik valla insan korkuyor bunların yanında yakında bizde böyle olursak diye
Ya şimdi şöyle bişeyde var yalan söylememesi lazım ama eğer ne yaşadığını anlatırsada karşıdaki kişi soguyabilir o yüzden doğru kişiyle yaşamak en iyisi
Bu tür olaylarda söylenilmez, o arkadaşın da hata yapıyor ve bunun acısı ondan çok fena çıkar.
Ben söylemem ya bilmesi gerekir. Yarın bir gün karşısına çıkar daha kötü olur.
Empati yapın onun size geçmişi hakkında yalan söylediğini düşünün o zaman ne kadar yanlış olduğunu anlarsınız
Şaka mısınız ya hayatın boyunca gelecekte ki eşini beklemekte büyük bir sadakat ve onu beklemeden yapılan her hatada büyük sadakatsizlik
Onun kocasına üzüldüm ya allah bizleri korusun
evet yani o bile böyle diyorsa erkekler her türlü yalan söyler anlaşılması mümkün değil diye gel de birine güven şimdi
Arkadan yaptıysa anlamaz zaten mantığı var
önden
Önden yırtılsa belli ama
Anal mı yaptı önden mi?
Her şeyden soğuyorum yemin ederim 😂
al benden de o kadar
Hayir gecmisim olmadi cunki
Söylemem. d
Hayır
Onu omurgasiz yapar
Asla söylemem
Sanmam
Söylemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dürüstlük, sağlam bir ilişkinin en temel taşıdır aşkom ✨ Birine hayatını adarken en baştan yalanla başlamak bence ilişkiye yapılmış en büyük haksızlık 🥺
Gelecekteki eşine güven vermek istiyorsan, geçmişinle barışık olman ve arkasında durman gerekir. Saklanan dürüst olunmayan şeyler eninde sonunda ortaya çıkıp o güzelim güveni darmadağın ediyor 💅
Böyle bir durumda kalmak yerine seni her halinle kabul edecek doğru insanı beklemek çok daha tatlı değil mi 💖 Sen bu konuda ne düşünüyorsun, dürüstlük her şeye değer mi? ☕