Sevgilin geçmişin hakkında sorular sorarsa ve anlatacağın şeylere kızacağını düşünürsen eğer ona geçmişin hakkında yalan söyler misin?
Yoksa her ne olursa olsun sevgiline daima açık sözlü ve dürüst mü olursun?

Yorumlarda çoğu kişi söylemem vs demiş ama kaçı gerçekten samimidir tartışılır çünkü sitede sorulan sorular az buçuk ortada.
Kendi adıma cevaplayacak olursam ben doğrusu neyse söylerim karşıdakine göre doğru mu yanlışı mı değiştirmem.
Geçmişimde saklayacak bir şeyim yok zaten ha beğenmediği şeyler varsa kendi yoluna gitmekte de özgürdür asla neden diye ikinci kez sormam bile sonuçta tercih meselesidir.
Ayrıca kimse bana geçmişimi soramaz hakkı yok vs diyen arkadaşlar da çok komik geliyor.
Nasıl ki bir işe girilirken CV yani özgeçmiş veriliyorsa bir ilişki kurulurken de karşıdaki beklentileriyle uyuşup uyuşmadığını görmek için geçmişini öğrenmek isteyebilir bu en doğal hakkıdır.
Ne olursa olsun dürüst ol
Kızların en büyük yaptığı hatalardan biri
1 mesela bakire değilsin bakireyim deme gerek yok önemide yok o seni seviyorsa zaten her halinle kabul edecektir.
2 ailen yok ya da var ama yok iletişim yok v. s var deme gerçek neyse söyle
3 kendini dev aynasında anlatma kariyer falan bilmemne bişey yöneticisi olarak üste çıkmaya çalışma çaycımısın tamam çaycı olarak kal önemli değil doktor olman avukat olman hakim olman. Bunlar bişey ifade etmiyor sonuçta yatakda kariyer çatışması olmaycak hayvansal içgüdüler ön planda olacak
4 ekonomik yeterliliğin az olabilir hemen maddiyat talebinde bulunma direk soğur
Bunlar yeterli
Keşke yalan söylememi gerektirecek bir geçmişim olsa. Bildiğin ot gibi geçmiş yıllar. Okuyorum da insanlar neler yaşıyor yahu !
Her türlü rezilliği yaşamak yerine hiçbir şey yaşamamak daha iyidir bence
Geçmişim hakkında yalan söyleyecek bir durum yaşamadım Allaha şükür. Bir insan yaşadıklarını gizleyecekse neden yaşar ki?
Cevap
53Cevap
İlişkimi yalan üzerine kurmam.
Bilmesi gerektiği kadarını anlatırım.
HAyır sevgilimin geçmişi beni ilgilendirmiyor ve yalan söylemem
İlişkilerde şeffalık çok önemli. Yalan üzerine kurulan bir ilişkinin temelleri sağlam değildir, yıkılmaya mahkumdur. Bu yalnızca kadın erkek ilişkisinde değil tüm ilişkilerde böyle.
Dürüst insan ya konuşmamayı tercih eder, ya da konuştuğu zaman doğru olanı söyler.
Bir kez yalanını duyduğun insanın tüm doğrularını sorgularsın.
Çok şükür geçmişimde yalan söylememi gerektiren bir durum yok. Olsaydı da söylemezdim çünkü yalanlar elbet gün yüzüne çıkarlar. Ayrıca yalanlar söyleyerek sahte bir ilişki kurmaktansa, en başta gerçekleri söyleyip güçlü bir ilişki kurmak isterim. Beni gerçeklerimle kabul etmeyecekse de yolu açık olsun.
Bir ilişkide dürüstlük güven bence önemli şeylerdir, bu yüzden ne olursa olsun öyle geçmişim ile ilgili yalan söylemem. Ama bazen mesela kıskanıyor isem ve bunun sevgilimi çok sikacagini düşünüyor isem bu duygumu biraz içten yaşarım kiskandigimi söylemem mesela fazla olarak. Tabi ama onu da açıklarım bir süre sonra 😅
Söylemem, söylemedim. Tüm geçmişim, iyisi ile kötüsü ile açıktır. Kabul ederse veya etmezse kendi bilir.
Türk kadınlarının istediği gibi en az 1.85 boyunda, yakışıklı, geniş omuzlu, büyük penisli, esmer veya kumral tenli, mavi veya yeşil göz rengine sahip vb. özelliklere sahip olmadığım için zaten kimse beni sevmeyecek ama yalan söylemem; çünkü ben de ondan doğruları duymak isterim.
Eyer korkakaçak, kendı yaptığı hataları yoksa geçmişşınde dürüst olurlar yoksa kesinlikle dürüst degil kimse
Kalkıp geçmişimde ilişkimde aldatım demezler, madde kulaniyorum demezler
En azından burakdım diye yalan söylerler
Hiç bir hatasını kabul etmez, karşi tarafi kötülerler.
Yani büyük yanlişlar yapan hiç kimse dürüst olmaz. Ufak tefek çocuksu şeylerde sadece dürüst olurlar oda güven kazanmak içindir
Ben her soruya açıkça cevap verebilecek taraftayım. Çünkü karanlık bir tarafı yok. Ama geçmişi kurcalamayı sevmem. Anlatmak zorundamısınız? Bu size kalmış anlatmak zorunda değilsiniz. Önemli olan sadık ve değerlere bir kişi
İle devam edebilmek
alnım ak veremeyecegım cevap yok.. ama gelecek kurmak ıstedıgın bırıyle gecmıse bukadar takılmayı dogru bulmuyorum.. uzucu ve can sıkıcı seylere maruz kalabılırsın. amac bırıni sevmekse , cok kurcalanmamalı. Kaybedersın cunku.
Bence ne varsa söylerdim sonuçta birlikte olacahim insan. Geçmişi soruyorsa söylerim. Yalan sonradan ortaya çıkabiliyor veya önüne çıkabiliyor. İlişki diyelim uzun sürdü sonradan kendisinin yalanları görmektense başta dürüst olup anlatırım.
Soruların da bir sınırı var. Fazla merak insanı üzer. Herşeyi bilmek iyi bişey değil. Benim geçmişimle ilgilenmesin geleceğimizle ilgilensin rahat eder hem ;)
hayatıma girmeden önce yaşadığım şeylere kızmak bir yana dursun bunları sormaya bile hakkı yok. Onu ilgilendirmez. Gerçekten sizi seviyorsa geçmişinize değil birlikte kuracağınız geleceğe odaklanır.
Ama asıl nokta size geçmişinizle ilgili gerçekten merak edip daha iyi tanımak için mi soru sorduğu yoksa toksik bir şekilde eleştirip kızmak hatta ben seni böyle de kabul ediyorum deme cüretini göstermek için mi soru sorduğu
afedersin ama şunu sorucam insanlar insanların herşeyini kabul etmek zorunda mı? insanların istekleri olabilir ve sen o istediği değilsen söylediğin yalan onu sadece kendinin boş bi hayaline inandırmaktır kendini de bilseydi senle olmak istemeyecek biriyle vaktini boşa harcamaya mahkum etmektir. cürret falan yok ortada sen de o da bişeyler isteme veya istememe hakkına sahip birbirinizin hakkına karışamazsınız bu nasıl o senin geçmişine karışamıyor sen de onun seninle ilişkisini sürdürme veya bitirme sebebine karışamazsın ayrıca niye bi yalan üzerine bişey sürdüresin ki.
açık sözlü olurum eğer bir şey yaptıysan benden duymali
Çok doğru ✨
Yalan söylememi gerektirecek bir durum yok geçmiş yaşantımda, bu nedenle söylemem.
Olsa söyler miydim? Bilmiyorum ama dürüst olmaktan yana oldum hep, sanıyorum paylaşırdım olanı olduğu gibi.
Valla ben tekrar evlenmeyi düşünüyorum 3 yıldır bekarım yeni eşime asla ve asla yalan söylemem ancak onun bir nabzını ölçmeliyim yani jasil bir tepki verecek vesaire
Asla söylemem. Ne soruyorsa anlatırım ama karşıdan da aynı tavrı beklerim. Sonradan saçma sapan şeyler duymak insanı üzüyor, ilişkiyi yıpratıyor.
Muhakkak ki hepimiz yalan söyleriz. Bu hem bizim hem de ilişkimizin selameti açısından önem arzediyor.
Yalanlar ve eksik anlatılanlar üzerine kurulan bir birliktelik yıkılmaya mahkumdur. Ne sorarsa söylerim.
Söylemem. Söylenmez çünkü, merak ediyorsa bilmeli beni hayatına öyle almalı ki bu sayede daha sağlıklı temellere kurulur geleceğimiz
Geçmişin konuşulmasından hiç hoşlanmam. Sorulmasını istemem ve sormam da... Bu tip soruları cevapsız bırakırım.
Kötü bir geçmişim yok, bu yüzden yalan söylememi gerektirecek bir durumda yok.
Güzell ✨
Söylemem. Karşı tarafın da yalan söylemesini istemem.
İşin içine bir defa yalan girdiği zaman ilişki sarsılıyor
Yioo yalan söylemem zaten anlatacağım bir şey de yok
Vardır vardır
😆😆
Söylemem, hele ki gerçekten seviyorsam hiç söylemem
Hayır söylemem çünkü geçmişe kızamaz o yoktu o zaman
hayır dürüst olurum yalan söylememek lazım ilişkilerde
Hayır söylemem ne olduysa yaşandıysa anlatırım isterse
Yalan söylemektense bir şey söylememeyi tercih ederim.
1 senelik ilişkim var ve çok yalanlarım da var aslında birbirmize gerçekten çok samimiyiz ama geçmiş konusunda ikimizde birbirmize karşı dürüst değiliz. Bazen her şeyi bilmek iyi olmuyor ne yazık ki.
Bende senle aynı düşüncedeyim
@kimbilebilirki09 ben bugün anlattım kurtuldum şu an konuşmuyoruz bakalım ne olacak
Neydiki yaalanların
Söylemem. Ama geçmişi sorup duran biriyle sevgili olacağımı da sanmıyorum
Hayır, yalan falan söylemem. Ondan öncesi onu ilgilendirmez.
Bilmem söylemem herhalde zaten saklayacağım bir şey yapmadım geçmişimde
Ne geçmişe gerek var.. ne de gerek olsa da yalana gerek yok şeffaf olmak en güzeli..
Ben söylemezdim şayet aynı dürüstlüğü ondan da beklerdim.
Hayır söylemem bilmesi gereken ne varsa söylerim doğrusu bu çünkü
Kızmak? Ne haddine..
Yalan söylemeyi gerektiren bir konu değil.
Hayır söylemem. Konuşmamayı tercih ederim yinede söylemem
kim olursa olsun neyse onu anlatırım.. beğensin beğenmesin umrumda olmaz.
Söylemem kendi istediği sürece neyi öğrenmek istiyorsa anlatırım.
O kadar ahmak değilim yalanım çıkıp mahcup olayım ve sevgilimi kaybedeyim.
yalan söylememi gerektirecek bir geçmişe sahip değilim çok şükür.
Tamamen benim olana kadar bazı istenmeyen şeyleri söylemem... İşime gelenleri söylerim.
hayır söylemem..
yalan ile bir ömür yaşayamam çünkü..
Hayır niye söyleyeyim ki
Geçmişimde saklayacağım bir şey yok. Söylerim.
bazen bir iliskiyi kurtarmak icin yalan gerekebilir...
hayır sen ilişkiyi kurtardım zannedersin ama tek yaptığın aslında zaten bitmeye mahkum olan bişeyin yalanlar üzerine kurulu hayalini sürdürmektir.
her seyi açık açık söylerim. bunu bilmeye hakkınin olduğunu düşünüyorum. ben de her şeyi açıkça söylerim. gerisi ona kalmış.
geçmişinle seni yargılayacak birisiyle vakit geçirip gelecek düşünmek kadar saçma bir şey yok, söylerim her şeyi
Herkese hersey anlatılmaz hepsini anlatmam bana özel olan, bana özel kalmaya devam eder
Hiç bi konuda yalan söylemem ama bilmesi gerektiği kadar
Hayır gizlim saklım yok
En iyisi
Her şeyi söylemek gerekli bence ama kolay da değil o yüzden saklarım
Söylemem.
Yalana tahammülüm yok.
Hayır söylemem nasılsa öğrenecek
Söylemem çok dürüsttüm ama kız yok
Söyleyecek bir yalanım yok geçmişim de
yalan ne öncesinde nede sonrasında olmamamlı..
Hayır söylemem niye söyliyim
@sevdamdin_sen?
@cenk190327 ne oldu yine
@sevdamdin_sen..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?