Teşekkür ederim :)
Evet cevaplarınızı bekliyorum...
Cevaplarınızı bekliyorum, anonim (gizliden) paylaşabilirsiniz
Hayır, her anlattığım gerçek ki ne ben çok bahsederim ne o merak edip sorar. Meraksızdı biraz. Sadece eskişehirdeki bir sevgilimden bahsetmedim onun yeri bende çok ayrıydı, bitince adını gömdüm tamamen, var sayıp anlatmadim ankaradakileri biliyordu
Cesurca...
@Monakoluyum veya korkakça
Eskişehir'deki sevgiline "alfa dul" olmuşsun. Bu terimin anlamına google'dan bakabilirsin
Yanılıyorsun, şu an sevgilin çok şanslı olduğunun farkında olmayabilir ama sen özel bir kadınsın...
Alfa dul da neymiş öyle, bakayım.
@Monakoluyum teşekkür ederim, ocakta ayrıldık, umarım seninle hemfikirdir.
Konuşabiliriz
@Monakoluyum Alfa dulun klasik tanımı, geçmişinde en az bir kez “yüksek değerli” bir alfa erkek ile birliktelik yaşamış ve standartlarını bu erkeğe göre koyarak daha “aşağısı” ile tatmin olamayan ve bu erkeğin anısına sırtını dönüp gidemeyen kadın.
Çok yerinde bir tanım ve tespit olmuş, gerçekten idealize ettiğim bir adamdı, bir gün telefonun ucunda gururumu kırdığı için o saniye aldattığıma dair bir yalan söyleyerek ilişkimizin sonunu getirdim. Hassas noktasından yaralamak istedim. Senede bir kez ulaşır bana, öfkesi hala sıcak belli, gerçekleri de hala bilmiyor. Neyse :D Nerden girdim bu konulara ya.
O adamı unutamadığın sürece şimdiki ilişkilerinde mutlu da olamazsın karşındaki erkeği de mutlu edemezsin.
İşin zor
Uzun zaman sonra ilk kez ve senin sayende anıyorum desem? Icimdekileri istedigimde kendime bile hatirlatmiyorum. Yeri ayrıydı inkar edemem ama hayatım devam ediyor
İnşallah öyledir
Cevap
3Cevap
Hayır söylemedim söylemem olduğum gibi kabul etmeli
Hiçbir sevgilime en ufak bir yalan söylemedim,
Hislerimde, söylediklerimde hep gerçekti keenks
Söylemedim söylemem de
Söylemedim, söylememi gerektirecek bir yalanım yok
Hayır dürüstlük bi ilişkideki en önemli şey bence
İlişkilerimi
Yoo vallahi söylemedim neyse o
Hayır