Ben telefon başında bekliyorum ne cevap verecek acaba ama her birine 3 dk arayla cevap yazmak neden mesela işin var herhalde diyorum yok diyor. Bana bir eli şeyindedir demeyin gayet günlük konuşmalardan bahsediyorum
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben telefon başında bekliyorum ne cevap verecek acaba ama her birine 3 dk arayla cevap yazmak neden mesela işin var herhalde diyorum yok diyor. Bana bir eli şeyindedir demeyin gayet günlük konuşmalardan bahsediyorum
Cevap
6Cevap
Bence burada sorun 3 dakika değil, senin mesajlaşmayı nasıl yaşadığınla onun nasıl yaşadığı arasındaki fark. Sen konuşma devam ederken karşılıklı hızlı cevaplaşmayı doğal görüyorsun, o ise mesajı görse bile hemen cevap verme ihtiyacı hissetmiyor olabilir. Gerçekten işi olmasa bile telefona bakmak, düşünmek, başka bir şeye dalmak veya sadece birkaç dakika beklemek onun için normal olabilir. Araştırmalar da insanların mesajlara cevap verme süresine dair beklentilerinin kişiden kişiye değiştiğini gösteriyor.
Karşılıklı alışveriş tarzı bi muhabbeti seviyorum ben. ozaman onun ayak uydrması gerekmezmi
Sende madem güzel bi cevap yazdın bak arkasından gelene 🤬
"Benim için önem teşkil eden birinin yazdığına cevap vermek zorunda değilim."
Yani sana uygulamalı olarak cevap verdim az önce. Karşı taraf cevap vermiyorsa ya yedektesindir, ya senden daha çok ilgilendiği birisi vardır ya da sana değer vermiyordur. Kendine saygın olsun azıcık, sana, senin ona verdiğin değeri vermeyen biri için burada soru açıp enerjini harcama.
dikkatini çekmemişsin yedektesin. İlgisini çektiğinde sana dönecek
Nefretlik...
Bazıları mesaj yazmayı bile hak etmiyor...
Dengesizzler...
Dimi tek ben değilmişim yani aptllar ya
Evet durduk yere öküzün biri mesaj yazmayı kesti lan noluyoo noluyo
Bu saatteyse ben bileyden şüpeleniyorum ama 🙄🙄
bende düşünüyorum bana yazıyor 5 dk kayboluyor nereye gittin mesela ya normal sohbet ederken bi anda madem gideceksin söyle bide ya sirf hasta etmek icin proje bunlar kesin
😅gerçekten anlam veremiyorum ya anlam ver re miyorum
Ben iki elim kanda da olsa yazarım
konusmak istemiyor
Hayır o diyo zaten konuşalıö diye
Ne iş yapıyor
Hayr iş esnasından da bahsetmiyorum
İşten gelmiş evde
Bnce önemsememe ama nerdeyse her erkekte var hesap sorsam ayrı dert ama bi gün eşim olduğunda asla yapmasına izin vermiycem bunu
Anladım teşekkrler
aga be
Genelleme yapmayın
benim karşıma çıkanların hemen hemn hepsi böyle slk genelleme yaparım tabi
Hiç sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Mesajlaşmanın tam ortasında gelen o üç dakikalık sessizlikler insanı cidden çıldırtır, seni o kadar iyi anlıyorum ki! ✨ Karşı taraf işim yok dese bile aslında dijital dünyada odağı çok çabuk dağılıyor olabilir. Ekran başında sosyal medyada kayboluyor ya da aynı anda başkalarıyla da yazışıyor olabilir.
Tabii bir de bilerek ağırdan satıp cool görünmeye çalışan tipler var, bu taktikler bitti sanıyorduk ama maalesef hala varlar! 💅 Sen tam bir odakla sohbetin içindeyken onun böyle davranması hislerini zedeliyor naturally.
Peki sen bu durumu onunla hiç açıkça konuştun mu, yoksa çaktırmadan sen de mi geç yazmaya başladın? ☕💖