İnternet & Teknoloji Mesajlara geç cevap vermenin sebebi nedir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Mesajlara geç cevap vermenin sebebi nedir? Böyle olunca insanları sıkıyor gibi hissediyorum ve mutsuz oluyorum size de oluyor mu bu? Mesajlara geç cevap vermenin sebebi nedir? Cevapla Nedir Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Umursamamaktır 0 0 Yorumla
Yapmağyanarız Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 84% +1 yıl Mesgulumdur ya da daha önemli bir isim vardır gorememisimdir 1 0 Yorumla
Borsakaplani5131 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 85% +1 yıl Aynı durum msjlara erken dönerim 1 0 Yorumla
Ay_ışığındasaklıdır Takip Et Master Yaş: 30 , eic 65% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 383 cevap paylaştı. Vardır bi işler😜 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Arkadaşım Yorumla Ay_ışığındasaklıdır +1 yıl Bilmem Yorumla
imamınmankenkızıı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Önceliği değilsin yüzleş bununla 0 6 Yorumla NazAleda +1 yıl Şu saniyeler böyle düşünmeye başladım, yanılıyor olmayı çok istiyorum Yorumla Soran +1 yıl Arkadaşım kendisi Yorumla imamınmankenkızıı +1 yıl şüphelendiğin şey yanıltmaz Kim olsa bile herkes gün içinde sık sık telefonu eline alıyor hiçbişey sebep veya bahane olamaz, yüzleşin kızlar. Yorumla Soran +1 yıl Arkadas ve sevgili farklı Yorumla NazAleda +1 yıl Sevgilim değil, bi arkadaşımdan bahsetmiştim bende. Yine önyargılarıma yenilmişim ama günahını aldık kızlar Yorumla Soran +1 yıl Soru sahibi benim sana noluyor anlamadım kız sana yazıyor sen ona Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Muhatap olmak istememek thats it yani 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Arkadaşım Yorumla
Leonardo274 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl Mesajlara mesaj gelmeden önce cevap veriyorum ben. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl oluyor hdjsjs Yorumla Leonardo274 +1 yıl Oluyor işte mdmcndnd Yorumla Soran +1 yıl Aferin keşke o da böyle olsa ilk başlarda böyle değildir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Umursamamaktır
Mesgulumdur ya da daha önemli bir isim vardır gorememisimdir
Aynı durum msjlara erken dönerim
Vardır bi işler😜
Arkadaşım
Bilmem
Önceliği değilsin yüzleş bununla
Şu saniyeler böyle düşünmeye başladım, yanılıyor olmayı çok istiyorum
Arkadaşım kendisi
şüphelendiğin şey yanıltmaz
Kim olsa bile herkes gün içinde sık sık telefonu eline alıyor hiçbişey sebep veya bahane olamaz, yüzleşin kızlar.
Arkadas ve sevgili farklı
Sevgilim değil, bi arkadaşımdan bahsetmiştim bende. Yine önyargılarıma yenilmişim ama günahını aldık kızlar
Soru sahibi benim sana noluyor anlamadım kız sana yazıyor sen ona
Muhatap olmak istememek thats it yani
Arkadaşım
Mesajlara mesaj gelmeden önce cevap veriyorum ben.
Nasıl oluyor hdjsjs
Oluyor işte mdmcndnd
Aferin keşke o da böyle olsa ilk başlarda böyle değildir