Siz erkekler mesajlara neden gec veriyorsunuz merak ediyorum 1 saat cevap vermiyorsunuz? Mesajlaşmayı mı sevmiyorsunuz yoksa karşınızdaki insanı mı umursamıyorsunuz? Kızlar size de sorayım sizce neden?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen sinir oyleleriyle hic konusmam bastan soylerim gec cevap vereceksen konusmayalim diyr onlarda dikkat diyor :)
04 Yorumla- +1 yıl
iyi yapıyosunn bakk bende nefret ederimm ama bazen istisnalar oluyor
Cevap sahibi+1 yılOlur o kadar da
Soran+1 yılÖyle dicem bidaha bide soruyor dışarıya cıkalım mı diye attım cevap yok sinirlerim bozuldu bazende hiç cevap vermiyor gec atıyor gerci iş saati belli değil ama insan söyler kusura bakma gec cevap atıyorum diye
Cevap sahibi+1 yılEvettt
En İyi Cevaplar
+1 yılArada başkalarına yazma olayı da olabiliyor bazilarinda
07 Yorumla
Soran+1 yılBunun iş saati olmuyor ama insan söyler demi kusura bakma işim cıktı dese anlarım bidaha yazarsa gec atcaksan konuşmcm dcem 😡
- +1 yıl
Deme canım tlf başında ondan mesaj beklediğini bilmesn sende geç yaz
Soran+1 yılMesaj atsn sccam ağzına 😃
- +1 yıl
Kendini o duruma düşürme derm ama sen bilirsin
Soran+1 yılDiyim mi gec mesaj atcaksan ya da cevap vermceksn bidaha bana yazma dyim mi
- +1 yıl
Deme bence sende geç yaz o kadar belli etme üstüne düştüğünü bence
Soran+1 yılGenelde işi oluyor antalyaya didime filan gidiyor sana göre de ayarlarım işimi dyor gtmem dyor bilmiyorum yalan mı söylüyor telefonun ekranı kırılmıştı telefonu kilitleniyordu baktım tam yapamışlar ekran oynuyordu yerinden gecen gün görüşmüştük şimdi yine kiltlendi diyor açık kapadım düzeldi yarın ya da bugün yeni tel alacam galiba dedi bilmiyorum naptı. Tersledim ama aradı acmadım mesajda attı
+1 yılgörür görmez yanıt veririm hatta dikkat ederimmde, bir problemim yoksa tabii ya da o an cidden işim yoksa..
010 Yorumla
Soran+1 yılBn hemen yazıyorm en fazla 10 dk gec yazarım bu 1 saatte ancak yazıyor bazende hiç cevap vermiyor 😒iş saatti belli olmuyor ama insan acıklama yapar kusura bakma işim var diye valla dcem gec cevap atcaksa konuşmayalım
- +1 yıl
heheh aynı yorumu yazmışssın :) kusurabakmayada özrü bilmeyen biriyle muattap olunmazki senin hatan
Soran+1 yılDemin facede onlineymiş diyim mi cevap atmcaksan gec atsan bana yazma diyim mi
- +1 yıl
hemen bu mu denrr en başta sor ett baktın gene geç yanıt veriyor onun yanıtı beklemeden sen bu diyeceğini dee özürü kusur bilmiyonn bidee bana yazdını yazz yolla face kapatt sonra :)
- +1 yıl
Soran+1 yılDedim valla telefonu kırılmıştı kilitleniyormuşta hadi be dicem facede online olmasını biliyon dcem
- +1 yıl
aynen diyebilir di sana..
Soran+1 yılUyuz oldum yeminle 😒😌
- +1 yıl
hoşlandıgın çocukmuydu?
Soran+1 yılYok hoşlanmyorum ama sinir edyor bni gec atınca
+1 yılValla ben beklemeyi de bekletilmeyi de sevmem anında cevap veririm
06 Yorumla
Soran+1 yılBn hemen yazıyorm en fazla 10 dk gec yazarım bu 1 saatte ancak yazıyor bazende hiç cevap vermiyor 😒iş saatti belli olmuyor ama insan acıklama yapar kusura bakma işim var diye valla dcem gec cevap atcaksa konuşmayalım
- +1 yıl
Bırak umursama ben hiç sevmem geç yazan insanları işin varsa da dersin işim var sonra konuşalım resmen insanları kullanıyorlar
Soran+1 yılGenelde işi oluyor antalyaya didime filan gidiyor sana göre de ayarlarım işimi dyor gtmem dyor bilmiyorum yalan mı söylüyor telefonun ekranı kırılmıştı telefonu kilitleniyordu baktım tam yapamışlar ekran oynuyordu yerinden gecen gün görüşmüştük şimdi yine kiltlendi diyor açık kapadım düzeldi yarın ya da bugün yeni tel alacam galiba dedi bilmiyorum naptı. Tersledim ama aradı acmadım mesajda attı
- +1 yıl
Yine de konus belki dogruyu soyluyordur hemen terketme :)
Soran+1 yılBikaç saat gecsin bakalım ne olacak 😃
- +1 yıl
Hadi bakalim :)
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
27Cevap
+1 yılaksine kizlar gec cevap veriyor. bende zaten cevap vermiyene selam vermiyorum artik. ozellikle bu sitede cok var. kendi selam veriyor 30 dk konusuyor dert yaniyor sonra msji kesiyo. bir iki kisi denk geldi. konusucaksan gel yoksa amac nedir
00 Yorumla
+1 yılBöyle söylediğine göre tüm erkeklerle yazışmış olman gerek ama ben senle konuştuğumu hatırlamıyorum arkadaş şöyle genelleme yapmayın artık görürsem anında yazarım yazmayan da umursamıyordur
00 Yorumlaben hemen cevap veriyorum ama karsımdakiler geç veriyor
010 Yorumla
Soran+1 yılNe zmandr bnde öyleydim ama şimdi sinir oldum demin onlineymiş facede diyim mi bidaha gec atcaksan cevap yazmcaksan bana yazma
Soran+1 yılLaf söyledim valla neymiş kilitlenmiş teli salak ya bu gecende bozuldu teli yine kilitlendi dyor tel 😒hadi be yalancı dedim
Soran+1 yılDeğer veriyor mu bilmiyorum tam yakın olmaya calışıyor elimden tutuyor tutma dyorum ya sevgili değiliz hemen olalım istmyorum daha da tanıyım istyorum onu sonra üzülüyorum çok 😣ara istediğin zaman dedi aramcm mesaj atmcmda dedim aradı acmadım 😒
Soran+1 yılbilmiyorum yalan mı söylüyor telefonun ekranı kırılmıştı telefonu kilitleniyordu baktım tam yapamışlar ekran oynuyordu yerinden gecen gün görüşmüştük şimdi yine kiltlendi diyor açık kapadım düzeldi yarın ya da bugün yeni tel alacam galiba dedi bilmiyorum naptı.. eğer yeni telefon aldığında böyle yaparsa konuşmcm hiç
+1 yılişimiz oluyo gucumuz oluyo. he musterıye 'bı sanıye abı hatun msaj beklıyo' dıyelım mı
01 Yorumla
+1 yılBana göre erken veya geç cevap verilen mesaj kişiye gösterilen saygıyla orantılıdır.
02 Yorumla
- +1 yıl
Şimdi faklı konuşup sizi yanıltmak istemem. Ama değer verdiğim bir insanın bana kısa zamanda geri dönmesini veya kısa sürede cevap vermesini isterim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılbazı kızlar var onlara azrail hızında cevap veriyorum ama . bazı kızlar var boş boş konuşup kendinden soğutuyolar muahbbetleri felan yok . işte onlarada wc deyken cevap atıyorum :D
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=UuVKxHBNrnQ :))))))))))
asıl biz sormamız gerek neden geç sevap veriyonuz kızlar?
05 Yorumla
Soran+1 yılFacede onlineymiş demin bidaha gec atcaksan cevap atmcaksan bana yazma diyim mi
Soran+1 yılAttım sinir etti bni yaa gözlerim ateş fışkırıyor yeminle 😃
+1 yılAhha cool oldugnh saniyorlar a. mk kiz - erkek fark etmiyor :D
01 Yorumla
+1 yılgeç cevap veriyosa seni umursamıyodur eğer sana bir açıklama yapmıyosa
01 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk bnden hoşlandığını söyledi bazen hemen cevap veriyor bazen hiç cevap vermiyor bazem gec cevap veriyor iş saati de belli olmuyor tamam ama insan açıklama yapar gec attım kusura bakma gbi
+1 yılcevab vvermeyi unutuyoru başka şeylere dalıyoruz sizin gibi boş evde oturmuyoruz :)
04 Yorumla
- +1 yıl
oda sürekli konuşmak istiyo öyle dese tadı kalmaz ama istemeden aksatıyodur emin ol istemese bahane bulur hiç yoksa işim var der
Soran+1 yılTipsiz olsam neyse kendisi zaten ban yürüyor uzak duruyorum diye kızıyodu simdi biraz yakınım uyuz ediyr gerçi hep böyle bu tanıdığımdan beri
- +1 yıl
eeeeeee o zaman soruyu sorman hatalı senin :)
+1 yılBende aynı soruyu kızlar için soruyorum neden geç yazıyorsunuz
01 Yorumla
Buradan mesajlasmayi kast ediyosan ben cok hizli cevap veririm hatta bekletenleri hic sevmem
04 Yorumla
Soran+1 yılBn normal mesajdan bahsediyorum Bn hemen yazıyorm en fazla 10 dk gec yazarım bu 1 saatte ancak yazıyor bazende hiç cevap vermiyor 😒iş saatti belli olmuyor ama insan acıklama yapar kusura bakma işim var diye valla dcem gec cevap atcaksa konuşmayalım
Soran+1 yılMesaj atmasını bekliyom sccm ağzna 😒
+1 yılUmursamıyorlar anam umursamıyorlar😒😒
04 Yorumla
- +1 yıl
Bak şimdi ismi lazım değil bir arkadaş var burada o da aynı😒😒 acıklama yapmadan yazmıyor ben anında cevap veriyorum😒😒😒😒 Bunları taksimde rezil edeceksin o olacak pis mahlukatlar😒😒
Soran+1 yılGenelde işi oluyor antalyaya didime filan gidiyor sana göre de ayarlarım işimi dyor gtmem dyor bilmiyorum yalan mı söylüyor telefonun ekranı kırılmıştı telefonu kilitleniyordu baktım tam yapamışlar ekran oynuyordu yerinden gecen gün görüşmüştük şimdi yine kiltlendi diyor açık kapadım düzeldi yarın ya da bugün yeni tel alacam galiba dedi bilmiyorum naptı. Tersledim ama aradı acmadım mesajda attı. İzmirde oturuyorum bn ☺️
- +1 yıl
Bence biraz uzak dur. Daha iyi olur hem.
+1 yılİşim gücüm var senle uğraşıcam. ss
08 Yorumla
- +1 yıl
Konuşma canısı.. bana niye niye atar yapıyorsun :)
Soran+1 yılYok sana yapmıyom ona sinirlendim laf söyledim zTen 😃
- +1 yıl
Ne bileyim genel olarak kızlar hızlı zaten. Çünkü ilgileniyorsun onunla. Erkeğin kafasında neler neler var... Bir sen olsan aksatmaz hani
Soran+1 yılMesela ne gibi
- +1 yıl
Çevrede olup bitenler mesela senden önemlidir ona göre. Abartma ama sen de. İşi olmadığı zamanlar nasıl?
- +1 yıl
Öyle ise bu durumda abartan sensin.
+1 yılGenelde siz veriyosunuz ama
05 Yorumla
- +1 yıl
Direk sutla hoc. ugrasma
- +1 yıl
Isin zor piskolojin bpzulmus
Soran+1 yılYok be ne bozulcak pskolojim sadece kendini bişey sananlara egosu yüksek olanlara kızıyorum
Bence canı istediği zaman hemen atar cevap :)
01 Yorumla
ben görür görmez cevap veririm
06 Yorumla
Soran+1 yılSöylicem mesaj atmasını bekliyom sıccam ağzna 😒😃akşam atar kesin oda konuyu değiştirir sanki bn çok meraklydm dışarıya ckmaya 😏
Soran+1 yıl7 dk önce facede onlineymiş mesaj atayım mı bidaha gec atcaksan bana yazma diyim mi
Diğer konusunda 24,1b cevap paylaştı. verıyoruz daha ne yapalım
00 YorumlaDiğer konusunda 2b cevap paylaştı. Saniye elli geçmi bayan :)
00 YorumlaUmursayan bir erkek görür Görmez yazar
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIsleri oldugun icin olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılİşleri olabilir zaten iş saatti belli olmuyor. Cevapta atmıyor bazen gec atar tamamda bazen cevap atmıyor hadi attı kusura bakma işim var dese anlarım oda yok sözde seviyor
+1 yılsenden çok var çünkü?
00 YorumlaDiğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. telefon hemen mesaj cevap verim
00 YorumlaBen hayatta geç cevap vermem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç erkekle konuştunda gec cevap verdi?
00 YorumlaDiğer konusunda 7,3b cevap paylaştı. umursamiyorlar
00 Yorumla
+1 yılUmursamıyorlar😒😈
04 Yorumla
- +1 yıl
Sende gec cevaplar ver bahaneler bitmiyor.
Soran+1 yılGenelde işi oluyor antalyaya didime filan gidiyor sana göre de ayarlarım işimi dyor gtmem dyor bilmiyorum yalan mı söylüyor telefonun ekranı kırılmıştı telefonu kilitleniyordu baktım tam yapamışlar ekran oynuyordu yerinden gecen gün görüşmüştük şimdi yine kiltlendi diyor açık kapadım düzeldi yarın ya da bugün yeni tel alacam galiba dedi bilmiyorum naptı. eğer yeni alırsa yine böyle yaparsa konuşmcm. Tersledim ama aradı acmadım mesajda attı
- +1 yıl
Bence biseyler saklıyor böyle gec cevaplar devam ederse konusma
Umursamadigimdan
00 Yorumlaİş güç tatlım
00 YorumlaDiğer konusunda 899 cevap paylaştı. umursamazlık
00 YorumlaDiğer konusunda 49,7b cevap paylaştı. Yazarım görünce
00 Yorumla
+1 yılerkeklermi kızlarmı
01 Yorumla
Soran+1 yılErkekler
+1 yılkım demıs anındaaaaa
00 Yorumla