Ay beklemeyi hiç sevmiyorum. Gerçi benim sevdiceğim yoktu dfdjfh
1 ay
Ay beklemeyi hiç sevmiyorum. Gerçi benim sevdiceğim yoktu dfdjfh
Kasıtlı geç veriyorsa soğutucu bir durum. Bazıları etten püften şeyler için bekletiyor. Örneğin yarına kadar yapması gereken bir saatlik işi vardır ve bunu günün her saati yapabilecekken benim onunla konuşabilmek için yemeğimi hızlı yiyip ona telefon ettiğim öğlen arası saatinde yapıyorsa bana değer vermediğini hissederim. Ben iş başı yaptığım zaman müsait olamayacağım, sen de o saatte işini gör. Ben moladayken yaparsan birbirimize vakit ayıramayız.
O yüzden böyle biriyle ilişki yürütemem. Empati yapmak lazım.
Kendini ulaşılmaz zannettiren boş insanların yaşayacaklarını kendileri elleriyle yaratması ve sonrasında bu durumun suçlusu başkasıymış gibi davranıyor olması size halen garip mi geliyor?
Çoğu zaman evet.
Ama bunu erkekte yapsa da , kadın yapsada değişmez.
Bir insan ilk başta başka sonradan bam başka biri olamaz.
Ama bunu öyle bir yaparki size öyle zannettirir.
Çünkü kör olmanız için bütün argümana ve beceriye sahiptir.
Sonrada asıl görmeniz gereken şeyle karşı karşıya kalan gibi isyan eder insanoğlu.
Bunu yapmayan ise bir kişi vardır.
İki eli kanda da olsa telefonu açar.
O da “adam” olandır.
İşi vardır, belki hiç yazamaz ama aralarda iletişim şart, ya arayıp sorması, ya da yazması gerekir. Bazı kızlar mıç mıç her dk mesaj yazmanı istiyor ama öyle olmuyor işte. İşteyken çalışıyorsun. Onun dışında soğukluk hissediyor ve bu konu bir türlü düzelmiyorsa olmaz öyle.
Olmaz öyle, bir şekilde iletişim şart. En iyisi arayıp konuşmak..
Abi yemin ederim zor hayat vallahi billahi zor annem babam ayrı kötülüğümü isteyen var hani ölmek için yalvarırsınya dert olarak öyle bi psikoloji ama hayatıma ve ilişkine yansıtmamaya çalışırsın erkek olmak zor
Müsaitse anlık konuşur, mesajlarız sonra işlere döneriz. Yok keyfi olarak iletişim kurmuyorsa kendisine güle güle deriz. Bize müsait değilse başkasına müsaittir ve bu durum hiç şaşmaz.
Dumanla haberleşsek daha hızlı iletişim kuracağımız da bir gerçektir.
O cepheye mermi taşıyan, erkeğini bekleyen ardından uzun uzun bekleyen kadınlarda vardı. Hey yavrum heeyy kimlere kaldık..
Ben de mektup yazarım, vesikalığını cüzdanıma, kendisini de ömrüme iliştiririm. Bir de üstüne şiir yazar, türkü patlatır ardından iki çift gözyaşı dökerim. Sıla hasreti çeker, özlemle her gün yanar tutuşurum. E hadi buyur 😄
Eyvallah şimdi oldu ☺️
Beklemeyi sevmemen çok normal, insan o mavi tikte süründürülünce siniri bozuluyor 😂 Mesajlara hep geç yazıyorsa ve bunu alışkanlık haline getirdiyse, kesinlikle ayrılık sebebi olabilir bence. Çünkü ilgiyi, değeri en çok mesaj trafiğinde hissediyoruz 🥲 Ama arada yoğunluk oluyorsa, açıklıyorsa o zaman tolere edilebilir. Senin için ideal cevap süresi kaç dakika mesela, kafanda bir limit var mı? 💬💖
Ah be güzelim sen altınsın onlar kıymık 😌✨ Saatlerce bekletenin kalbinde boş koltuk var demek ki 💔📵
Adelina çiçek gibi içim ısındı ona valla
Cevap
51Cevap
Sürekli olarak tekrarlanıyorsa ilk uyarırım devam ediyorsa zaten beni önemsemiyordur Der ayrılırım 🥳🥳
İlk önce uyarı devam ederse 👉🏻🚪
Sürekli yapıyorsa.. İşten çıktığı halde bunu yapıyorsa EVET. Ayrılık sebebidir.
Ben hiç geç cevap vermem, cevap vermezsem de şunları yapıyorumdur
Lavaboya gitmişimdir
Abdest alıyorumdur
Namaz kılıyorum
Yemek yiyorum
Bu dördünün dışında hiçbir şey yapmam
Bence değil ama uzun süreli cevap vermemek çok saçma mesaj atıyorsam hızlı yanıt almak istiyorumdur yoksa mektuplaşırdık değil mi
Bu resimde ne kadar güzel çıktın la @adeliina
Benim için konu edilecek bir konu bile değil geç dönmesi
Sadece bana ne hissettirdiği ve bana nasıl geldiğine odaklanırım. Huzur veriyorsa onunla mutluysam tamamdır gerisi umrumda olmaz
@mrtbey038 fotoğraf bana ait yaşımda doğru.
hadi bye
İşi gücü olur da bazıları bunu taktik olarak yapıyor. Onu hissediyorsun az çok. Zaten ilgisi olan biri kaybetmemek için sende şüphe uyandırmaz. Eğer şüphe varsa çoğu kez yedekte tutuyordur
son derece nezaketsiz bir davranış şeklidir. anlamı: ''ben seni istemiyorum'' şeklindedir. bu arkadaşlar bunu dürüstçe söylemeyi beceremedikleri için bu yola başvururlar.
Gerçekten işi olup bazen yanıt verememesi durumunda anlayışla karşılarım. Ancak her defasında tekrarlanması hâlinde başta uyarı yapılır. Devamında hâlâ dikkate almıyorsa, o zaman ayrılık kaçınılmaz olur.
Direk olarak ayrılmam uyarı yaparım rahatsız olduğumu ama hala aynı şekilde uyarımı dikkate almıyorsa ayrılırım kimsenin beni mutsuz etmesine izin vermem
Z kuşağının icatlarindan birisi daha geç yazmak... Ayrılık sebebi de, değil tabi o da abartı olur 😏
Alışkanlık haline gelmişse bunun için ortada geçerli bir mazeret yoksa olabilir bir nevi ghosting e maruz kalıyorsun anlamına gelebilir
En nefret ettiğim durumlardan bir tanesi işin varsa söyle ona göre müsade edelim arkadaş 🤦🏻♀️ uyaririm herhalde
Hayır ama sürekli ve kasıtlı yapıyorsa ayrılık sebebi olabilir her dakika bana cevap yazmakta zorunda değil sonuçta işi gücü olabilir.
İşi gücü varsa bunu söylemeli. 9 saat sonra gelen mesajdan ben ne anladım yani🙄
Yani ayrılık sebebi olmasa bile ciddiye alınmama sebebi olabilir karşıdakinin
Bu biirrr
Bu ikiiii hikayesini bilir misiniz sjdjdj
Biraz erken dönse daha iyi ama ben de geç dönen biriyim o yüzden laf edemem pek galiba of ya
Duruma, kişiye ve kişinin mesleğine göre değişir
Umrumda olmuyor zaten hayatta daha önemli işlerim oluyor
Valla öyle bence isteyen çok güzel ve hızlı cevap veriyor
Neden geç cevap verildiği önemli, sürekli olursa insan sorgular.
Bence sürekli ise evet
Bence öyledir adele
Bu alışkanlık yapıldıysa sorun vardır.
birinin önceliği değilsem, o birinin önceliği başka biridir. 1-2-3 katlanır, sonra uzaklaşırım.
Anında sövüp engelliyorum burada çok var öyle engelledigim
Evt ayrılık sebebi
Makul bir süre ise tabiki değil
Kasti yapılıyorsa evet
yok abartı ama hoş değil
Ayrılık sebebi geçerli bir mazereti yoksa
Sürekli oluyorsa tabiki ayrılık sebebi
Evet kimsenin keyfini bekleyemem
Kişinin rutinine göre değişir
Sevgilim beni bekletirse eski sevgilim olur
Evet değersizmiyim nedir bu tavırlar
Çok geç veriyorsa zaten sohbet ortamı oluşmuyor.
Bilerek yapıyorsa olabilir
Değildir. Muhabbet sarmıyorsa ayrılınır.
2 eli kanda falansa normal
Evet bence hiç sevmem
Adelina çok güzelsin. Bu arada
🙃🙃🙃
Olmamalı!
Eskiden kadınlar cephede savaşan erkeklerini beklerlerdi, şimdiki gibi 10 farklı erkeği radarlarına almazlardı.
Seven adamların kıymeti bilinmiyor, sevmemeyi seçtik
Hayır tabı ki ama sürekli oluyorsa sorgulamak lazım hiç kimse 7 sanıye yı ayıramayacak kadar yoğun değildir …
Evet
En ayar olunası şey
hayır yaaaa, işi gücü olabilir
Bir daha geç cevap yazmamasını sağlardım mesela
Sabretmek gerek
Sanmıyorum
Bence ayıp yani
Evet
Niye yaptın böyle bir şey?
Yo degil
Evet
Sürekli oluyorsa evet.