Arkadaşlarım nişanlım benden önce kadına gitmiş, kuzeninin nişanlı olduğunu bile bile onunla 1 sene sevgili olmuş ve ben bu kuzenin olayını yüzüne çarptığımda elini sıktı, yumruk atacaktı arkaya attım kendimi. Kulak içi işitme cihazı kullanıyorum diye annem ve ablam "Seni bu halinle kabul ettiler, el alem ne der" diyerek arkamda durmuyorlar. Psikolojim bitti, ben bu namussuzluğu çekmek istemiyorum. Bana bir akıl verin, ben bu aile baskısından ve bu adamdan nasıl kurtulacağım? Apar topar evlendirilip yurt dışına gönderilmiş kuzeninin olayını söyleyince bana kuzenimle iftira attı. Benden küçük 1 yaş, bir de ablamın kaynı. Bir de ben de dedim ablama çok iyiler, onu sevebilirdim ama seni sevdim, seni seçtim dedim, baktım direkt demek vardı bir şeyler falan, asla olmadı ama.
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Gördüklerim karşısında o kadar üzüldüm ki sana kocaman sarılmak istiyorum 🥺 Sakın kendini yalnız ve çaresiz hissetme. İletişim engelin senin bir eksikliğin değil, seni sen yapan bir parçan. Seni hak etmeyen bir adamın ve seni desteklemeyenlerin söylediklerine asla inanma. Şiddete meyl eden, geçmişi yalanlarla dolu bir adamla ömür geçmez 💅
Önce kendi değerini hatırla ve o nişanı hemen at. Aile baskısı ilk başta zorlayabilir ama senin ruh sağlığından ve güvenliğinden daha önemli hiçbir şey yok. Güçlü durup kararının arkasında durduğunda zamanla susacaklar ✨
Peki şu an güvendiğin bir arkadaşın var mı, yanında kalabileceğin biri? 💖