Kuzenlerim tarafindan dislaniyorum bu durumla nasil basa çıkabilirim?

Ya benim takildigim bir konu var artık cok rahatsiz ediyor aranizda paylasacagim bu durumu yasayan olduysa görüşünüzü almak isterim. Benim anne tarafindan iki kuzenim baba tarafindan da üç kuzenim anne tarafindaki en kucuk kuzen benim aramizda 5 yas var kuzenlerime benden bes yas büyükler baba tarafindan da en büyük benim bir küçüğüm benden 4 yas küçük. Ben 19 yasindayim. Bugün kuzenimin kız istemesi vardi bu arada biz kardes gibi büyüdük. Sıkı fikiyiz yani. Herneyse sonra after parti yapicaklarmis onu soylediler teyzem ve annem benim icin o da gelsin dediler annem dedi kuzen o da bende hemen arkadasindan dedim ki bende geleyim mi dedim o da durdu işte kivirdi dedi ya dedi bilmem bende gider miyim bilmiyorum diğer kuzenim sinirlendi gibi oldu isaret yapti ona dediki sonra ya dedi simdi arkadaslarla olucaz bende tamam dedim tabi hoşuma gitmedi bir durum çünkü önceden de yapti bunu mesafe koymaya karar verdim açıkçası tabi sizden de görüş almak isterim. bu da yetmedi oturuyorduk benim kiyafetimden laf sokar gibi yaptı gozgoze geldik yalandan gülümsedi hani kusemekte istemiyorum kuzenim ama gerçekten hic hoş bisey degil yaptigi. Diğer kuzenim icin bisey demiyorum kendisi erkek cok fazla takilmadikta acikcasi istemeyebilir olabilir ama diğer kız olan öyle dememeliydi. Bu kız kuzenimle de takıldık benim evime geliyordu karsilikli da ictik ozel hayatimi da bilir ama ne biliyim. Bende durumlar bu.

Kuzenlerim tarafindan dislaniyorum bu durumla nasil basa çıkabilirim?