+1 yılsukayraa hanım bakın ben de kuzenlerimle çok yakınımdır sarmaş dolaş uzandıgımız da oluyor yanyana ama bu onlarla seviştiğim anlamına gelmiyor, aklımdan geçmez çünkü beraber büyüdüğümüz birisi nasıl olsa. Bence normal gayet. Ama siz yine de rahatsızsanız bu durumdan eşinizle paylaşın, sorun bu durumu çekinmeyin. Sorarken kırmamaya özen gösterin, hesap soruyormuş gibi değil aklınızdakini duygu ve düşüncelerinizi paylaşıyormuş gibi sorun. Neticede eşiniz siz hayat arkadaşısınız ve böyle bir düşünce kafanızda varsa bunu paylaşmazsanız evlilik müessesesinin hiçbir anlamı olmaz.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılDurum vahim yani , kimse sabredemez.
Sen nasıl sabrediyorsun anlamıyorum.
Ben senin yerinde olsam onunla görüşmeyeceksin ve konuşmayacaksın derim. Ve kuzeninin en ufak bir yanlışın da saçını başını yolarım.01 Yorumla- +1 yıl
Sen saçmalama de, kız kardeşin bile olsa boyle yapılamaz. Hele ki kuzen, sakın unutma kim olursa olsun fiziksel temas halinde olanlar kardeş olamaz. Vardır bunun arkasında bişey...
Tam yolmalık diyosun. Kuzen falan dinleme, kuzen de olsa namahrem eşine. Eşine de rahatsız oluyorum ve yaptığın dinen de uygun değil, sen diyemezsen kıza bn derim de. Sonrasına göre de hareket edersin zaten. Ya da diyemiyorsan da, sen aynısı gibi davran yani kıza engel ol, atıyorum elini mi uzattı eşine eşinden önce sen davran. Atıyorum sarılcak mı, önce sen davran. Otururken yakınsa aralarına geç otur, kocana yılışık davran. Biri birşey derse de, helalim kocam size ne dersin :)
28 Yorumla
Soran+1 yılEşime söyledim saçmalama yillardir böyle kardes gibiyiz diye kızdı bana
- +1 yıl
Al bir tane daha ayet mayet ayağına kafası fesatlaşmış tip daha.
- +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok kimsenin inancıyla dalga geçemezsin. Sevmeyebilirsin ama saygı duymak zorundasın
- +1 yıl
İnancınla dalga geçmedim bu bir.
Konu senin tavrın ve olaya yaklaşımın ve dini bahane ederek hastalıklı bir düşünce yapısını savunman bu da iki.
Mağduriyet ayağına yatıp 'Saygı duy saygııaaa' diye cırlaman oldukça çirkef bir tavır bu da üç.
Önerilerinin tamamı kadına daha kendisi kocasının hayatıyla uzaktan yakından alakalı bile değilken bile aralarında bir iletişim olan iki insanı germek, çıkıntılık yapmak ve kavga çıkarmaya çalışmaktan ibaret. - +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok diyorsun. Ayet mayet derken, övmeye mi giriyordu ki?
Çirkef tavır iki kişi konuşurken üçüncünün araya izinsiz dalması benim nezdimde.
Kadının hayatının nasıl olduğunu bilmiyorum, ama klasik türk aile yapısını çok iyi biliyorum. Söyler söylemez o onun kararı ben sadece fikrimi söylüyorum, kendim aynı durumda olsam ne yapardım diye düşünerek.
Daha fazla polemik yapmayacağım kızın sıkıntısının altında o yüzden Allah'a emanet.. - +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok ha bu arada kırdıysam vs özür dilerim hakkın helal ola
- +1 yıl
Ayet mayet dendiyse ne olmuş? Orda bir hakaret yok.
Burası soru cevap platformu, diyalog değil.
Verdiğin tavsiyeler ve düşüncelerin hastalıklı ayrıca.
Yav 'Elini mi uzattı eşine, önce sen davran' diyorsun ya hani, işbu kadını ne kadar aptal konumuna düşüren bir öneride bulunduğunun farkında mısın acaba?
+1 yılÇok tuhaf. Kuzeni evli olduğu halde hala rahat olması tuhaf ne desem bilemedim. Yemişim küçükken beraber yaşadığı zamanları. Çıldırmamak elde değil. Kocanla bu durumu konuşsan anlayışla karşılasa sevinirim. Allah yardımcın olsun.
12 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim şimdi ama saçmalama yıllardır böyle kardeş gibiyiz ne diyeyim şimdi ben kıza diye kızdı bana
- +1 yıl
Bu kardeşlik mi, devamı gelir ise ve eşin de devam eder ise mesafeni koy bence. Hakkında hayırlısı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
- Aile & Toplum konusunda 43b cevap paylaştı.
+1 yılOhaa eşin artık evli kendine çeki düzen versin
00 Yorumla Mmmm bu işlet çok sinir bozar bilirim... Sabır göstereceksin öncelikle sonraki adım makul bir an da ölü gibi sakin ve sevecen bir şekilde eşine konuyu açacaksın fkat suçlayıcı ya da net emir kipleryle değil... Tam tersine sakin bir şekilde önce aile içi iletişimler tabik sıcak olmalı aksini istemem fkat kuzenin eve gelmişti hanii..(artık yaşanan ve sinir eden olay neyse ) anlatacaksın ama uzatmadn en faxla bir örnek yaşanmıs 2olaydan bahsedeceksin ve ekleyeceksin keşke benimde ailem böyle olsa inan biz böyle yetişmedik tabik kuxenler arası sıcak sevgi dolu iletişim olur ama bizim ailemixde herkes sevgisini ölçülü gösterme konusunda koşullanfığı için sizdeki gibi değil diyecek ve sonuna yapıştıracaksın (onun kıskanacağını füşündüğün bir akrabadan örnek ver) SAHİİ...'le ben sen ve kuzenin kadar samimi olsak ksrşılaştığımızda ona sarılsam kucaklaşsam öpsem agucuk bucuk seni rhatsız edermiyim hayatım merak ettim inanki diye masum cilveli bir şekilde tamamla bakalım neler olacak... Büyük bir ihtimalle eşekliğini anlayacaktır.
11 YorumlaBu ne terbiyesizliktir ya? ne demek kucağına atlıyor öpüyor falan eşin ve kuzenıyle konus dicem ama iki aklı basında ınsanı böyle bir konu için bile uyarman fazlasıyla utanç verici olmalı bence. İkisininde anlıcagını sanmıyorum anlıcak kapasite olsa zaten baştan bunu yapmazlardı. Allah yardımcın olsun valla ne olursa olsun bu devirde kimseye güven yok benım bile sinirlerim hopladı.. hiç normal bir davranış değil belli bir yasa gelen cocuklarımıza bile bu tarz şeylerin yanlış olduğunu anlatıyoruz samimiyetle gevseklıgı karıştırmasınlar..
30 YorumlaÖnce eşinle konuş bu durumu kıza söylemeden önce. Eşine söylemeden önce kızla konuşursan kızın ekmeğine yağ sürersin. Sen eşinle konuş mesafesini o koysun. Hatta gerekirse kızla o konuşur sen değil. Öylesi daha makbul olur ve seni kızın gözünde daha değerli kılar emin ol.
40 Yorumla
+1 yılEtik gereği tasvip edilecek bir davranış değil, fakat bazı kişiler bu da bizim etiğimiz diyebilir, durumu masum görebilir. Böyle bir durumda masum olup olmadığı kız kucağa oturup kalktıkça adamın erkeklik bilgesine bakarsanız anlaşılır. Erkeklik bölgesinde kabarma yoksa masum bulanlar haklı çıkarlar, fakat kabarma görürseniz ne yapmanız gerektiği konusunda çözüm bulmanıza yardımcı olacaktır. Bunu bir kez değil uzunca bir süre takip etmelisiniz, hatta pantolon gibi kamufle edebilecek kıyafetlerden ziyade hafif eşofmanlar giymesini sağlayarak gözlemlemelisiniz.
00 Yorumla
+1 yılEşinle bu durumu konuşup bu durumdan rahatsız olduğunu belirtmelisin... Bir arada beraber büyüdüklerinden bu kadar samimiyet oluyordur... Ulan bazısı direkt boşa demiş ya nasıl insanlarsınız durduk yere adamnın sanki kuzeniyle bir şeyler yaşıyormuş gibi iftira atıp bir yuvayı dağıtmaya çalışıyorsunuz...
02 Yorumla- +1 yıl
Yuva muva pek umrumda değil de, türk insanına kıl olmak için bu tip durumlarda ettikleri laflar çok iyi mazeret.
Yok ilişki vardır aralarında, yok becermiştir yok bilmem ne.
Birbok olmaz bu halktan.
Ben yurtdışındayım, senelerce ecnebi memleket insanıyla yüz göz olmuş, yaşı 50ye dayanmış bir türk bile direk dansı idmanları yapan bir kadın görünce 'Orospuluk yapıyordur ondan, yoksa niye yapsın' kafasında yorumluyor olayı mk. Değişmiyor bu kafa - +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok Hala kuzenının kocasının kucağına atlamasını normal karşılıyorsun ya insanlıgın pezevnek almış halisin arkadas daha da dicek yok sana. Yurtdısındakı insanlar gibi olcam diye götünüzü yırtarsınız sonuç ta budur işte senın gibi midesiz gevşek insanlar.. tek kelime ile iğrencsin sevgilini eşini vs sen arkadaşlarının kucağında hoplat olur mu burda akıl vereceğine her şeyi anlarım da bu kafa yapısını anlamam İşte anlayamam midesiz 🤗
+1 yılAslında eminim aralarında bisiy yok benle kuzenin feros gibi bizde öyleyiz kardeş gibi büyüdük ama fazla ilgi alaka olmaları seni kıskanç yapabilir bu senin doğal olan hakkindir
Eşini çekip konuş aranızdaki samimiyet ten şüphem yok ama kıskancım falan diye düzgünce anlatırsan oda kendini biraz geriye çekecektir01 Yorumla- +1 yıl
ya da kuzeni ile konuş oda bu bayan olarak seni çok daha iyi anlar ama aralarındaki samimiyeti kötüye yormadan
+1 yılKucağına mı oturuyor? De ki birlikte büyümüş olabilirsiniz ama sence de abartmıyor mu ve ayrıca sakin konuş o sesini yükseltse bile yakınlığınızı anlıyorum ama artık evli bir adamsın de ben bile sinirlendim
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKucağa atlayıp öpmek Amariga filmlerinde olmuyor muydu sadece aldjfkfl
Hoş mu? Değil. Ama yanlış anlayacağın bir şey olsaydı şimdiye dek zaten olurdu. -Evlenmeden önce.
İletişimleri bu demek ki. (İletişimlerine sokam.)11 Yorumla- +1 yıl
Mükemmel açıklama ashshfjfj 😂😂😂
+1 yılAh bu sevdiceklerimizin o fettan kuzenleri yok mu vallahi elimde kalacaklar😠eşinle bu konuyu konuş sen kuzum. Seninle çok samimi olması beni rahatsız ediyor o yaklaşmaya çalışırsa sen kendini geri tut de. Tamam sakinim.
10 YorumlaKizin hal ve hareketlerine ceki düzen vermesi gerekiyor. Kardes gibi büyümüs olsalar bile, sonucta evlenmis artik ve hanimi var..
Sen olsam esimle konusurdum ve cok raharsiz oldugumu dile getirirdim.11 Yorumla
Soran+1 yılSoyledim azarladi benii
Kardes gibi bile olsa yas gereği çokta etik değil. . taviz verme, ben vermem böyle bir duruma sonucu ne olursa olsun. iyi valla bende erkek kuzenim ile ayni seyi yapiyim o zaman. . kabul edilir birsey degil kizida uyar ve hoskanmadigini dile getir
00 YorumlaEsinle konus bunu. Sonucta sen onun karısısın o kiz onun kuzeni. Sana daha cok deger vermesi ve soylediklerini dikkate almasi gerekiyor. Almiyorsa da gidip kizla konus.
02 Yorumla
Soran+1 yılSimdi konustum kizdi ama 😞
Gizli Üye(36-45)+1 yılkocanı al karşına kuzenin gelip kuçağına çıkıyor oturuyor seni öpüyor bende aynısı yapacam bakalım ne yapacaksın ya kendine çeki düzen verirsin ya da kısasa kısas yapacam bakalım ne diyecek
birde kuzeninle mi yatıyorsun o nasıl edepsizlik haram olan bir şeyi nasıl yapıyor orasıda muamma02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkarı diye beni niye aldın kuzeninle yatıp kalkaydın diyebilirsin
Cevap sahibi+1 yılağırlığını koyayacaksın baktın olmuyor mu adam olması için çabala yine olmuyorsa yapacak bir tek şey vuracaksın tekmeyi
+1 yılKuzenler yakın olur yok onlar beraber büyüdüler diye bişey yok şu an evli artık kocan o zaman bekardı sen yoktun ama artık sen varsın ona göre hareket etsin
10 Yorumla
+1 yılKocanın kucağına atlayıp öpüyor? Bune rahatlık ne gevşeklik asla izin verme çok sert çık. Yumuşak davranıştan dolayı daha fazla yapar. Sert dil kullan. O geldiğinde kocanın yanından ayrılma.
10 Yorumla
+1 yılKültür çatışması bu bence. Benimde ailem tamamen böyle hatta bizde komşu çocuğuna yan gözle bile bakılmaz. Süt kardeş vs böyle kültürler de samimiyet akrabalıktanda ötedir.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. evlenmeden önce hiç gözüne çarpmadı mı bu durum?
bence sakıncalı aralarına mesafe koysunlar trolcük kucağa atlama nedir03 Yorumla
Soran+1 yılEvlenene kadar görmedim ki kızı, sadece fotoğraflardan görmüştüm
Eşinle bu konuyu detaylı konuşman faydalı olacaktır.. ama açık açık konuşmalısin bunu bende yaşamıştım kendini şöyle ikna etmiştim benden önce o vardı ve sadece arkadaşlar ve kardeşler..
01 Yorumla- +1 yıl
Kritik olay konuşma tarzı.. benimde böyle olayın olsa sen ne yaparsın şeklinde konuya girip kötü duruyor ve çok rahatsız oluyorum demek isim.. kiskankandigini anlarsa daha fazla yapar ve sinirlenir.. hatta ders vermek için git yerden kuzen birini bul aynısını yap 1 sene sonra.
Eşine bu durumdan rahatsız olduğunu arasına mesafe koyması gerektiğini söyleyebilirsin tatli dil herseyi cozebilir belki
03 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim az önce, kızdı bana 😞
- Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayatları boyunca böyleydiler muhtemelen. Yaptığına fesatlık çıkarmak denir daha çok.
Kendini adamın ailesi içindeki kişilerle falan kıyaslıyorsan bayağı sorunlu bir kişiliğin var demektir.10 Yorumla Her fırsatta eşinden soğutmaya çalış ama ulu orta gıcıklık yapma çünkü anladığım kadarıyla ailede baya seviyorlar kuzeni onun için ters bı harekette sana cephe alırlar, birde kucağına falan zıplama olayı çok ters artık eşinin hayatı değişmiş yani ev bark kurmuş sadece görüştüğü zaman hal hatır sorsa ya da yardıma ihtiyacı olduğunda yardımcı olsa yeter , ben olacak herşeyi düşünürüm onun için sen onları fazla yanlız bırakma ve eşine sahip ol surekli yakın hissetsin kendini
00 Yorumla
+1 yılO kız geldiginde ondan once kocanin kucagina atla 😂 ya da yanina yanas o yaklasamasin
30 YorumlaKenara çek ve doğru olmadığını rahatsız olduğunu söyle ona ve eşine de mesafeli olmasını söyle
30 Yorumla
+1 yılBence üstünde durulması gereken bir konu. Kardeşi gibi görüyor olabilir ama anlattığın gibi yakınlık uygun değil. Kesinlikle bir daha konuşmalısın eşinle. Çünkü yaptığı yanlış.
00 Yorumla
+1 yılBu kadar samimi ilişkilere sinir oluyorum. Nedir yani bu samimiyetin sebebi? Ben abime bile böyle davranmıyorum ne saçma yahu...
10 Yorumla
+1 yılgecen haftada sordun bu soruyu, hala anlamadın mı ne yapacağını, walla k. bakmada sen böyle napıyım diye düşünürken olanlar olacak
10 Yorumla
+1 yılyok artik kucaga atlamalar opmeler falan o kardeslik sınırınıda aşar biseyler var gibi duruyo aralarinda😏
00 Yorumla
+1 yılYa arkadaşım hasta mısınız? Kuzen ya kuzen. Bende öyleyim kuzenimle beraber büyüdüğüm insan. Saçmalamayın
00 Yorumla, gıcık oluyorum şu Kızlara ha. Benimde sevdiceğimin etrafında var bir tane bastı bacak. Kafasını yolacam bir gün
00 Yorumla
+1 yılEşinle konuş. Bunun seni rahatsız ettiğini söyle. O da kuzeni ile konuşsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılKonustum simdi
- +1 yıl
Ne dedi
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen çıldırırdım heralde senin yerinde olmuş olsaydım. Kesinlikle rahatsızlık duyduğunu söyle ona o artık senin eşin yani anlayışla karşılaması lazım bence.
03 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim
Cevap sahibi+1 yılNasıl tepki verdi?
Soran+1 yıl"Ya hayatım saçmalama lütfen, biz çocukluktan beri hep böyleyiz, kardeşim gibi o benim. bu ne kıskançlık ya pes doğrusu!" aynen bunu dedi
Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kucağa otrumak ne yaaa
Nasıl bir mide var
Nefis olduğu sürece kuzen muzen hikaye.
Dikkatli ol derimn00 YorumlaBence kov kızı ben olsam eşine birşey yaşıtma utanmazmısın sen seviyeli takıl de ben olsam parçalardım
00 YorumlaBen de yasak kuzen amca oğlu falan filan zikerler öyle işi sen nasıl insansın neden izin veriyorsun engel olsana pasif kalma yoksa boynuzu yersin.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılParanoyak olmayacaksın, hem kuzen o kuzen; böyle birşeyi düşünmem bile senin othello sendromunun pençelerinde olduğunun aşikar bir belirtisi
09 Yorumla- +1 yıl
Othello sendromu ne oluyor
- +1 yıl
@Endemiktür Othello Sendromu, bir başka adıyla "Patolojik kıskançlık", adı üstünde kıskançlıkla ilgili olan bir psikolojik rahatsızlık
- +1 yıl
Evet bazı insanlarda böyle bir durum var bu bayanınkide dediğiniz gibi olabilir ama kucagına atlıyor baya iddali bir tabir sonucta görüyor fiziksel bir olay.
- +1 yıl
@scronaldo7 othello sendromun bir özelliği olmayan şeyleri varmış gibi algılamak; yani soran öyle algılıyordur ama gerçekte öyle değildir
- +1 yıl
Olayı bizde görmedik buna othello sendromu diyebilirmiyiz. Ayrıca bu kuzen olması yaşanılan bölgelerin kültürel özelliklerine göre değişebilir. Bizim trakya da kuzenler ile evlenilmiyor ama doğu bölgelerinde evlene biliyorlar.
- +1 yıl
@Endemiktür bir detayı kaçırdınız sanki; kadın zaten kıskanç (aşırı derecede) bu kızı kıskanma sebebi kayınvalidesinin kuzene “kızım” demesi; soran kıza demiyormuş.
- +1 yıl
Orda haklısın kadına karşı bir kıskançlığı daha önceden de varmış. Belkide kocasını annesinden bile kıskanıyor olabilir
- +1 yıl
@Endemiktür olabilir tabi bence önce bir kocasına açsın bu konuyu, kocası biraz dikkatli olsun kıskançlığı kaybolmaz ama belki biraz rahatlar
- +1 yıl
Konuşmassa daha çok paronaya yapacak çözüme ulaşmanın tek yolu da senin söylediğin gibi kocasıyla konuşması
resmen aldatiyor gözünün önüne yuh karaktersizmis haklısın
10 Yorumla
+1 yılBu kadar samimiyet benide rahatsız ederdi, rahatsiz oldugunu söyle guzel bir dille
10 Yorumla
+1 yılBelki de hep beraber büyüdüklerinden kaynaklanan bir yakınlıktır ama yine de bu kadar rahaysız oluyorsan eşinle konuşmalısın..
10 YorumlaBir an önce eşinle bu durumu konuş rahatsızlığını tatlı bir dille belli et. Ay ben hayatta dayanamazdım ya
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. çekicen karşına eşini konuşucaksın oneymiş öyle evli barklı adam şapur şupur öpüşsün yok öyle bir dünya
06 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum eşimle, kızdı bana
Kucağına atlıyor ne demek abartıyorsun bence ınan bazı aile bağları var kı bazı ınsanlara ılgınc gelıyor. Yanı sevgıyı gosterme bıcımı abes olabılır. Sen kıskanclık derecenı bı gozden gecır
10 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun da kocan sana kızacağı yerde kendine çeki düzen vermeli
10 Yorumla
+1 yılbu devirde babana bile güvenme yeni de evlisin burda kadında evliyse şayet seni kamuflaj olarak kullanıyor ilişkileri varsa ki bir kadın bunu hisseder bence biraz ardına düş
01 Yorumla
Soran+1 yılKız bekar
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılkucağına atlayıp öpüyor derken? bu ne samimiyet. aynısını sen yapsan kocan ne der acaba
00 Yorumla Bende kuzenlerimle çok samimiyim yanlış anlıyorsun bence
00 Yorumla
+1 yılAgaa kucağa atlayıp öpmek nedir ya? O kadar da değil.
00 YorumlaBosa o adami neymis oyle kucagina hoplamalar opmeler
00 Yorumla
+1 yılKonuşacaksın eşin ile baktın sana artistlik yapıyor hazır 8 ay , 8 yılda boynuz yememek için ayrılacaksin. Cahil insanlar değiliz ama hayatta herşeyin bir sınırı var. Genç iken hayatı elden bırakmamak lazım
09 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum eşimle, kızdı bana
- +1 yıl
Öncellikle sakin ol ve gerçekten şu an seni düşürdüğü konumu farkına var , gerekirse bosan kızım. Senin bir tane hayatın var
- +1 yıl
@sukayraa isimli şahıstan hiçbir bok olmaz, kaale bile almayın.
hayatı boyunca zikik egosu uğruna bir erkeğin hayatını sömürür bu kafayla - +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok iğrenc mideli insanlarsınız tek kelime ile 🤗
- +1 yıl
@sukayraa aslında konuştuğun şeyler doğru ama üslubunuzdan ötürü doğru konustugunuz şey yanlış gibi çıkıyor.
@Ragnar_Lodbork peki siz eşini haklı mı buluyorsunuz? Aynı sey karısı ve kuzeni arasında olsa aynı şeyi soyleyebilecek misiniz? - +1 yıl
Söylerim. Beni ilgilendirmiyor kimin kiminle ne yaptığı.
İşbu durumda aralarında bir münasebet olduğu izlenimini almak cidden çocukça. Söylediği şey de doğru değil.
Rahatsız oluyorsan bunu böyle ecnebi deyimiyle confrontational bir halle belirtmezsin. - +1 yıl
Bak güzel arkadaşım üslubum yanlış farkındayım fakat arkadaşın uslubu nasılsa bende öyle hitap etmek zorunda kalıyorum 2. Ben baştan beri hiç bir şekilde eşitle kuzenı arasında bir şey bir ilişki vardır demedim sadece yapılan yanlış ve etik bir durum değşl dedim ama maalesef herkes istediği yöne cekiyor.
Aklimda bir fikir var acikcasi ogrenmek icin ama yapabilirmisin bilmiyorum.
Burda yazamam simdiden soyleyeyim.00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Zor bir durum senin yaşadığın benzer bir durum da tanıdığım yakın bir aile dostun da bende görüyorum. Çok ayipliyoruz bizim yanımızda bile yapıyorlar
00 Yorumla
+1 yılAllah yatd8mcin olsun çok zor bir durum esinle konuş istersen ya da
00 Yorumla
+1 yılKucağına atladığı sırada kızı yere atmasını kocana söylemelisin aksine bişey derse ikisinide yol.
00 Yorumla
+1 yılBunda kıskanacak birşey yok normal karşılamak lazım abartma bence
00 Yorumla
+1 yılAblacım sende kuzenini çağırıyorsun sende onun kucağına atlyırosun
00 Yorumla
+1 yılEn mantıklısı konuşmak eşine rahatsız olduğunu anlat hak vereceğini düşünüyorum
00 Yorumladurum vahim, yani çocuklukta samimiyet ok, ama artık evlenmiş insanlarda böyle şeylere gerek yok
00 Yorumla
+1 yılben de böyleyim kuzenlerimle, bence biraz yanlış anlıyorsun ama yine de net konuşmayayım
21 Yorumlaeşinle konuş, rahatsız oluyorum de. çünkü pek normal bir durum değil kanımca
00 Yorumla
+1 yılUtanmıyormu kuşağina zıplamaya nasıl biri bu , yerinde olsam direk eşinle konuş mesafa koysun. Herne kadar içinde kötü br şey yoksa bile mesafa koymalı
00 Yorumla- Devamını Gör (93)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat