Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
3 saMerhaba,
Evet ya da değil bilmiyorum da ben çok dikkat çeken birini sevmem ve istemem. Aşkım çok güzel olmasın. Fiziği de çok belirgin olmasın. 😅
Bana her türlü güzel gelir zaten! 😅
Serseri bir insanım, kavgacı, başımı belaya sokmasın! 😅136 Yorumla- 3 sa
Hehehe 😂 azıcık rölanti istiyorum hayatımda mutlu olmak yolunda olmasını 😅 azıcık aşım ağrısız başım 😅
O kavga seviyorsa sorun olmaz aslında 😅 - 3 sa
Alla alla 😅çok pis çekici olurum o zaman 😅duman ederim toz ederim 😅 dağıtırım her yeri 😅bir gün caddeye tiner döküp boydan boya yakmıştım 😂ateşe vermiştim kaldırımı ne güzel yanıyordu
- 3 sa
Herkes der senin için yakarım diye 😅onlar der ama ben yakarım 😅
- 3 sa
Hehehe gönlünce olsun
😅😊😅
Bazıları duyar kasıyor yok yakılır mı yok yapılır mı falan filan canları cehenneme 😅
Ağzımdan çıkan neyse o 😅
Dışardan bakınca hiç eril duruyom mu 😅çok tebessüm ederim ben insanlara özellikle çocuklara 😅
Tebessüm etmek sadakadır. Hadis-i şerif. Güzel söz söylemek sünnettir. 😊
İyi olmayı seviyorum ve insanları mutlu etmeyi - 3 sa
Hımm sevindim teşekkür ediyorum. 🌸😅🌸
Mutlu da oldum anasını satiym 😅 - 3 sa
Yakışır, inanırım, sende çok gözelsin, gözlerim kamaşıyor, çokça dişil, kadınsı fenaaaaaaağ 😅
- 3 sa
Öylesin öylesin doğal halinle daha çok seviyorum seni 😅eski halin gözlerime geliyor 😅doğal olan daha hoş güzel 😅
- 3 sa
Dönme dönme 😅😂😅ama şey onlar da güzeldi Allah için yalan yok 😅
- 3 sa
Canları cehenneme yahu kim laf söz ediyor hiç görmedim valla. Sıkma canını sektör et hepsini. 😊
Yıllar öncesini biliyorum, ilk gördüğümden beri fıstık gibisin 😅 çikolata gibi 😅 - 3 sa
Ricalar ve teşekkürler 😊🌸😊 sevmeni sevdim carmindaaaa sjsjs
- 3 sa
Profil bile aklımda 😅mavi turkuaz bluz badi 😅yandan pozz siyah saçtı sanırım
- 2 sa
Hehehe 😂 yaşın önemi yok sen hep çıtırsın 😅 Doritos halt etmiş yanında 😅
Bana da dükkanda kız şey dedi abi lise zamanların çok fenaymış ulan dedim şimdi fena değil miyim 😂ne demek istiyorsun djdjd - 2 sa
Bende anlamadım kafam karıştı 😂hemen saç baş düzelttim kestirdim 😂top sakal bıraktım çok güzel oldun abi dedi 😂
- 2 sa
Teşekkürler 😅dün cilt bakımından çıktım 😅cildiyeci cildin güzel dedi leke yok dedi 😅🌸😅ama düzenli gidiyorum daha güzel olmanın zararı olmaz 😅ya zaten top sakal kısa sürede hafif kirli sakal oluyor 😂😂😂
- 2 sa
Evet evet 😅 gençlik aşısı da var sıvı yüz germesi diyorlar 😅ozon mozon her bok 😅😂😅
- 2 sa
Ben hep bakımlıydım 😅 seviyorum bakımlı olmayı arabamı da çok güzel yapıyorum 😅az kaldı iş çıkışı hep arabam ile ilgileniyorum birazdan yine bakacağım 😅
- 1 sa
Teşekkür ediyorum gülücük gülücük yoldayım bugün elime bir bisiklet geldi ortadan ikiye ayrılmış kaynak yapılacak bir de motosiklet var conta keçeler değişecek bakım yapılacak
- 29 dk
Dinlenmeyi sevmiyorum. Yapacak iş olmazsa canım sıkılıyor ve nasıl desem canım acıyor sanki 😅
Katlanır elektrikli bisiklet onarımını yaptım kaynak yaptım iyice doldurdum 😅motor kapı önünde duruyor 😅 sırada bekleyen bir sürü iş var kabul etmediğim de bir sürü iş var 😅
Çalışmayı emek vermeyi seviyorum ben 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
2 saBence risk değildir. Tabiki özgüvenli olmalı insan böyle bir durumda yoksa darlaya darlaya heder eder karşıyı ://
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Yo değil, benim okuduktan sonra diğerleri kudurabilir 😃
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
1 saYani benim için risk değil güvenmediğim insanla olmam. İsterse adrina Lima gelsin huyum budur
00 Yorumla
2 saHarika bir soru sormuşsun bunu hep düşünüyordum son günlerde ve bu soruyu görünce gerçekten cevaplamadan edemedim. Bence çok büyük bir risk yani birinin gözü birinin Ahu tutuyor birinin. Hani keşkesi tutuyor birinin ben daha fazla. Çok severdim diye iç geçirmesi illa bunlardan birinden biri tutuyor ve sen çok mutlu olamıyorsun. Herkesin gözünde iyi bir yere sahip olan keşke benimle olsun dediği bir adamla. Ben bizzat bunu yaşayıp tecrübe etmiş biri olarak böyle düşünüyorum.
13 Yorumla- 2 sa
Yani benimki yakışıklılık haricinde başka özellikleriyle de ön plandaymış. Ben tabii onlara o zamanlar çok dikkat etmemiştim. Tabi sonra iyi bitmedi ama.
3 saHatunun gözü/gönlü bende olduktan sonra onda başkalarının gözü kalmasında sıkıntı yok. Kendini göz önünde olacak şekilde sergilemesin yeter.
Bugün birisinin pp'sini gördüm KS'de. Bacağının fotosunu atmış mk. Sorsan bu kaşar da evlilik hayali kuruyordur. Kendini objeleştieren hatun, hiç kimsenin ideali olamaz. Herkesin hevesi olur.
Başkasının gözünün onda kalması önemli değil. Başkalarının altından geçmemiş olsun yeter.
113 Yorumla
u 3 saKadın bedeni görmek sizi niye bu kadar heyacanlandırıyor aman rahatsız ediyor :D İstediği yerini koyar, bırak da buna hayatındaki erkek karar versin.
- 3 sa
@adeliina 😁Yav bende diyorum ki onların hayatında bir erkek olmayacak zaten. Tokmakçı finansörleri olacak. O yüzden istedikleri kadar çıplak foto koyabilirler. Ne kadar çok çıplaklık, o kadar çok kodaman partner. Kendileri karar versin. Biz rahatsız olmayız. Bize göz zevki olur sadece.😅
Hayatlarında bir erkek yok ki zaten. Olsaydı emin ol yorum yapmazdım. İlkesi, kuralı, raconu olan hiçbir erkek, YAAA BEN İSTEDİĞİMİ GİYERİM. KOCAM BİLE BANA KARIŞAMAZ. BENİ DEĞİŞTİRMEYE ÇALIŞACAKSA EVLENMESİN diyen hatuna yatırım yapmaz.
u 3 saAllah aşkına öyle gariban tiplerle evlenip aşağıladığınız kadınlarla aldatmaya çalışıyorsunuz. Hani sevgi nerede? Erkekler çok mu karakterli, edepli, namuslu. Kadını bir kumaş parçasıyla namussuz ilan edip her boku yiyorsunuz. Bir şey deyince de ben erkeğim diyorsunuz.
- 3 sa
@adeliina Ben boxer giyip Pp fotoğrafı çekiliyor muyum?😅 Çekilsem 1 saat içinde fotoyu kaldırtırlar.
Yaa Ayşegül bak. Bu dünyanın hem yönetici hem üretici güçleri erkeklerden oluşur. Erkeklerin var edip önünüze sunduğu bir dünyada erkekte aykırı kabul edilen bir şeyi kimse sizde özgürlük olarak görmez. Sadece bunu pervasızlık olarak kodlar. Hemcinslerinizin bile çoğu sizi olumlamaz, onaylamaz. Üçüncü kuşak feminist azınlık hariç. - 3 sa
@adeliina Ayşegül ben kimseyle evlenmedim ki. Hiçbir kızla doğru dürüst ilişkim olmadı. Ne aldatması neden bahsediyorsun?
Bekâr olsun, evli olsun erkeklerin yüzde 80'inin sandığın kadar çok seçeneği yok ki. Nasıl aldatalım Ayşegül?
u 3 saYa ben genel olarak söylüyorum. Artık kadınları cidden rahat bırakın. Bizim sorumluluğumuz sadece sevgilimize, eşimize karşı olur.
- 3 sa
@adeliina Ayrıca kumaş parçasını bu kadar basite alma.
KIYAFET; ERKEĞİN TARZI, KADININ KİMLİĞİDİR.
Kadınların ilişki tercihleri güç, servet, itibar önceliklidir. Erkeklerin niyetleriyle, karakteriyle çok fazla ilgilenmez.
Erkeklerin biyo-mental yapılanması da kadının karakteri/niyeti değil dışarıya servis ettiği görüntü/davranış üzerinden şekillenir ve uzun ilişki tercihlerimizi o doğrultuda yaparız. - 2 sa
@adeliina Bu kadar alınganlık yapma lafım sana değil. Lafım, bütün hayatını sorumsuzluk ve pervasızlık üzerine inşa etmiş insan dişilerinedir. Yani onların sevgilisine ya da eşine karşı falan da sorumluluk hissetmez.
u 2 saÜzerime aşındım bi yani normal olarak 😬
- 1 sa
@adeliina Yok yaaa estağfurullah! Senle bir ilgisi yok. KS'de ilgi budalası bir feno var. Güya sözümona ulaşılmazı oynuyor ama bunu kendini objeleştierek yapabileceğini sanıyor.
Erotik çağrışımlar içeren pp fotoğrafları da VIP KS üyelerinin radarına girmek için yapıldığı belli. E ben de o VIP listede olmadığım için VAAV İNSAN BAKINCA Bİ YÜKSELMİYOR deyince Halit İzzet Paşa Yalısında büyümüş hanımefendi modunu açıyor ve bana karakter, seviye dersi vermeye kalkıyor. Yani kısacası; kezbanlığın tiyatroda sufleye dökülmüş sahnesini oynuyor.
Şunu hiç kimse unutmasın. Fiko gerçek birisi değildir. Fiko bir aynadır. Herkes, kendindeki karakter neyse Fiko'ya baktığında onun yansımasını görür. Toksik kimseler de o yansımaya sinirlenip aynaya tükürüyor. Hikaye bu. - 1 sa
@adeliina ***VAAV İNSAN BAKINCA Bİ YÜKSELMİYOR DEĞİL deyince
u 1 saHerkesin kendi hayatı fiko, uzak durursun olur biter hshsb
- 1 sa
Katılıyorum Ayşegül. Doğru söylüyorsun.
Ben ve diğer insanlar da kendi hayatında şunu tecrübe etmiştir. Aradığın ilgiyi, iltifatı arzu etmediğin kişilerden görüyorsan muhatabının haklı/haksız ya da suçlu/güçlü olmasının çok bir önemi yoktur. Bu durum, kişiyi pasif agresif tepkilere zorluyor. Hatunu eleştirmekle beraber yaşadığı patolojiyi de okuyabiliyorum.
Risk falan değil ben yanımdakine güveniyorsam kimin baktığı beni ilgilendirmez asıl risk onun kime baktığı herkes arasından beni seçmesi ve bunu davranışlarıyla hissettirmesi önemli gerisi kalabalığın gürültüsü ben şahsen ne istediğini bilen biriyim başkasının bakışıyla ilişkimi sorgulamam
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
3 saHayır neden risk olsun. Kendimi biliyorum, hayatıma aldığım insana da zaten güveniyorumdur yoksa hayatıma almam bu sebeple risk olduğunu düşünmüyorum. Bir yanlışını görürsem zaten güle güle der yoluma bakarım.
124 Yorumla- 3 sa
Aynen öyle. Beni bulsun ben taşırım asagsafsa
- 3 sa
İnsan kendini bilir ve bilmeli bence hani özgüvensizlik hissedeceğim hiçbir şey yok şahsen. İllaki eksiklerimiz, hatalarımız vardır. Neyse seçilmiş kişi kimse gel al beni al gel beni al😂
- 3 sa
Görünüş bir yana da huyu suyu kötüyse ve boşa zaman harcamışsam o can sıkıyor. Yani çok güzel olmasına gerek yok, kafa uysun o da yeterli.
- 3 sa
Ben biraz fazla seçiciyimdir genelde biraz tanıdıktan sonra he bundan olmaz der iletişimi keserim o yüzden çok fazla üzme durumu pek yaşanmıyor 😂
- 3 sa
Ben akıllı adamımdır ya öyle kolay kolay kanmam, kendimi kaptırmam. Gerekeni gerektiğinde öğrenirim karşımdakinin ruhu bile duymaz. Yani mesele o değilde kafa yapısının uyduğu insanı bulmak gerçekten zor. Çok rahat bir adam olsam öyle ciddi ilişki bulayım vs diye hiç düşünmezdim bile yani gerçi öyle aradığımda yok ama 😂
- 3 sa
Yok ya kolay diye bir şey yok tabi adagsas
- 2 sa
Hem güzel hem akıllı hem de ahlaki değerleri olanı bulmak en zor seviye eğer güzellikten feragat edersek zor seviyeye düşüyor bundan da aşağı düşersek zaten kör topal oluyor o da bize gelmez 😂
- 2 sa
Olsun yine de kendimize inanmalıyız😂
youtube.com/shorts/WxPfuN-oyiA?si=WJinwt0R5M7_n14i - 2 sa
Yılmaz’ın çaça ve cosplay bölümü geldi aklıma 😂
- 2 sa
Ahaha şaka şaka gül diye😂
- 2 sa
Neyse haydi ben biraz spor yapmaya kaçayım. Güzel eğlenceli bir sohbet oldu teşekkürler 🙏
- 1 sa
Soruna denk gelirsem tabiki👋
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 saGözü kalanın gözünü oynarım zaten cebim göz dolu:)
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı.
3 saGüzel olup hakkım olmasına rağmen istemiyorum yakışıklıları o kadar sen düşün.
11 Yorumla Herkesin gözünün onda olması risk değil; onun gözünün nerede olduğu önemli
41 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 saİlgi bağımlısıysa olmaz efenim. Zira herkes benden etkileniyor, elimi sallasam ellisi tafralarına girerse uğraşılmaz ve zaman kaybı olur.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
2 sayooo neden risk olsun herkes baklavaya bakabilir ama sonunda ben yiyosam sorun yok
10 Yorumla Asıl mesele herkese rağmen onun gözünün kimde olduğu
10 Yorumla
1 saOnun gözü bende kalmışsa sorun değildir.
12 Yorumla- 1 sa
Gözü bende olan zaten yanımdadır , gözü başkasında olanın vücudunu ne yapayım yanımda o da gitsin :D
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Risk değil de gerek yoktur
14 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
3 saSevgili olmaya karşıyım 😄
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 699 cevap paylaştı. En ufak bir tartışmada başkası kapar 😏
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Yok ya ben kendimden eminim ondan emin olmasam da zaten sevgili olmam. Hiç ilgi görmeyen birini elde etmek daha kolay da olabilir öyle bakarsak 😁
00 Yorumla
1 saOlurum
Ama sevgilim herkese mavi boncuk dağıtan biri olmamalı
Yoksa başkasının beğenisi beni bağlamaz
00 Yorumla
3 saBenim gözüm kimse de kalmaz çünkü o gözü kalan kişi benimdir uf
10 Yorumla
3 saOnun sadık olup olmamasına göre değişir bence
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 394 cevap paylaştı. Kesinlikle risk altarnatifi çok olan değer ve kıymet bilmez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 772 cevap paylaştı. Karşımdaki adamsa ve ilişki içinde gözü sevdiği kadından başkasını görmüyorsa risk değildir
00 Yorumla
1 saİnsanlar değersiz çöptur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
2 saDeğildir olacaksa öyle biri olsun
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 651 cevap paylaştı.
3 saSevgilime güvenmiceksem nede sevgiliyiz
10 Yorumla
3 saRisktir. Hele bunu kullanıp şımaran biriyse
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
3 saBenim için risk değil
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
3 sapeçeye girsin
12 Yorumla- 3 sa
🎈🎈🎈
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
1 saHiç bulaşmam ona
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 saVet risk
10 Yorumla Oyle bir derdim yoktu
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Biraz riskli gibi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 902 cevap paylaştı.
2 saEvet
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 919 cevap paylaştı. Değil
10 Yorumla
3 saHerkesin gözünün kaldığı ile işim olmaz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı. Kismen
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı.
m 3 saRisktir
10 Yorumla Hertürlü alırız makası
10 Yorumla
34 dkgözü olanın gözü çıksın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 419 cevap paylaştı.
1 saÖzgüvenin yüksekse rahatlıkla taşırsın yanında
00 Yorumla Eğer karakterliyse değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Değildir
00 Yorumla
2 saRisk
10 Yorumla
3 saFazlasiyla
10 Yorumla
3 saBiraz
10 YorumlaEvet
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
34 dkTehlike olur.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,1b cevap paylaştı.
1 saÇok keyfli 😀
00 Yorumla
3 saEvet Aşkım çok tehlikeli
00 Yorumla
36 dkDeğildir
00 YorumlaOlur mu öyle şey
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Popüler ve herkesin ilgisini çeken biriyle aşk yaşamak ilk başta harika bir his gibi gelse de kesinlikle tatlı bir kriz potansiyeli taşıyor ✨
Eğer ilişkinizde güven sağlamsa ve o senin elini herkesin içinde gururla tutuyorsa, bu durum riski tamamen tutkuya dönüştürür. Ama sürekli başkalarının ilgisini takip etmek bir süre sonra seni yorabilir. Kendi ilişkimi düşününce, en önemlisinin aradaki o sarsılmaz bağ ve sadakat olduğunu çok iyi biliyorum 💖
Bence odaklanman gereken tek şey onun sana kendini nasıl hissettirdiği! Sen bu durumda kendini güvende hissediyor musun yoksa için içini yiyor mu? ☕✨