O sizi sevse dahi olmayacak durumlar vardır ya da asla sizi sevmeyecek biridir sevdiğiniz kişi. Bu aptallık mıdır size göre? Birini sizi sevmiceğini bile bile sevmeye devam eder miydiniz?

Şu an beraberiz başka kızlarla konuşuyor bunu görüyorum inst. da. Ama hala seviyorum ve see ye devam edicem. Tabi boyle durmayacam yüzüne vurucam herşeyi , beni isterse gelir istemezse gider hayatımdan tamamen. Gitse bile ona olan sevgim saygım devam edicek.
damarlarında yol alan, bazen gözlerinin altındaki mor halkalara bazen halıların üstünde kırık cam vazolara dönüşen aklın kimyasıyla kalbim kimyasını alt üst eden o sancılı durum...
Konuyla alakali degil ama Sunay Akin‘in siirlerinden Öyle BiR GiDerim ki kaybedecek Hicbirseyim olmaz‘i severim.
Mantığa göre aptallık, kalbe göre aşırı sevgi. Bana göre ise ne gerek var ya.
Ahah bu iyiydi bebce
*bence
Cevap
20Cevap
Kalbe söz geçmez ama nereye kadar , eninde sonunda vazgeçer insan..
Kesinlikle aptallıktır. Zaten aşk da aptallık değil midir?
Aptallık değildir bu. sevgi karşılıksız olur.. karşılıklı olan herseyde menfaat vardır unutmayın bunu... bende böyleyim
İlk başta denerim hiç olmicak gibiyse zorlamanın anlamı yok
Asıl aşk imkansız olanı sevmektir zaten.. sevdim hala seviyorum.. onun yerini ömrümün sonuna kadar da koruyacagim
Eski zaman aşklarına göre düşünürsek, aşkın hasıdır seni sevmeyecek birini sevmek. Ama günümüz şartlarına bakınca evet, aptallıktır.
Değildir. Sevmek, sevebilmek güzeldir ve güzel bir kalbin belirtisidir. Keyfini çıkarın. Sevin, sevilin. Ay herkes mutlu olsun be.
Ben seviyorum...
Ki muhtemelen o beni sevmiyor onu unutacağımı da düşünmüyorum ve onu hep seviyorum onun için ağlıyorum ama onun bundan haberi yok
Sevgi güzel birşey ben devam ederdim mesela olurda birgün bu sevgimi anlar ve oda sever diye.
Bu olmayacak olsa?
Karşılıklı olunca aşk olmuyor. Başta güzel bir süre sonra her şey değişiyor. Asıl imkansızı sevmektir aşk.
Bnce aptallik değil . Belki olgunlasma belki sevmeyi ogrenme sebebin/asamandir. Ne istedigini ogrenme asamandir. Icindekileri ozgurce yasa 💞
Aptalin önde gideni bence, sevmeyen benim hic bir seyime yaramazlik karsiliksiz seveyim
Bir çiçeği seviyorsan bırak var olsun. Sevmek, sahip olmak ile ilgili değildir sevmek değer vermek ile ilgilidir. " bu sözü çok seviyorum aptallık değildir.
Güzel.
Büyük laflar edenleri dinleme
basit ol
hadi ordan et
eziyet etme kendine
onlar duvar yazısı gerçek değil
eline iğne al batır bak o gerçek
Aptallık demek ağır olur. Ama bile bile acı çekmek iyi değil bu durumdan kendisini kurtarması lazım
Bile isteye acı çekmektir onu çekici yapan da imkansız olmasıdır
Bazen sadece sevmek ister insan. Çıkarsız, beklentisiz, karşılıksız.
Hayatta uğraşmam beni sevmeyen biri için peşinden koşmam
Bana göre değil
Bize karı mı yok
Değişik bir duygusal acıdan zevk almak diyorum
Bu da güzel görüş, teşekkür ederim
Tabi aptallık ya belli bir zamandan sonra
Kalp mantık dinlemez ki
Sevgi karşılıksız olur aptallık değill
Bence sevmek aptalıkk değildir.
Delilik... Akıllı insan bu acıyı çeker mi?
Mallığımın patenti
aptallık demeyelim de, boş iş..
Gönül ferman dinlemez ki
Ask bu sen secmezsin..
Aptallık değil ama faydası olmayan bir durum.
Sevme. Tükenirsin boşuna.
Bilemem büyük konuşmamak lazım
aptallik değil yüzsüzlük ezikliktir gurursuzluktur
Aptallık denemez. Aşka saygı duymak gerekir.
Devam ederim sonu husran olacagini bilsem de
Aptallıktır
evet
Zorla güzellik olmaz
Etmezdim herhalde
Hayır tabikide
Aptallıktır
Değildir
Aptalliktanda otesi
tabikide
Değil
fazlaca aptallık