Beni cepte görüyor diye mi böyle davranıyor, insanda hiç mi sevgi kırıntısı olmaz, bu nasıl bir davranış, illa terk mi etmeliyim
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Beni cepte görüyor diye mi böyle davranıyor, insanda hiç mi sevgi kırıntısı olmaz, bu nasıl bir davranış, illa terk mi etmeliyim
Cevap
3Cevap
Merhaba,
Herkes hediye almaz ki herkes aynı sevmez. Herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür...
ben ona dogum gunumde de lafini yaptim bulusunca veririm demisti ama almadi utansin diye gittim ona dogum gununde bir guzel hediye hazirladim bi yandan sevdigim icin icimden gelerek hazirlamistim o an bi utanmadik degil demisti sonra sana kolye almayo dusunuyorum falan diye laf stti 2 ay oldu hala bir sey yoj
yuzune vuruldugu halde yapmazsa kusura bakma deger vermiyordur bariz belli sacma sapan seylere para yatiritoe
Şey bu laf irispisi sözünü tutmayan insana güven olmaz. 😊Yavşuk bu 😊
Ben kız arkadaşıma koli ile hediye almıştım
Peluş ayı büyük, takı seti, bir sürü şal, küçük prens küresi gül küresi müzik kutusu 😅
iliskimizin basinda guya yuzuk falan alirim diyordu haha bi kere bile bir sey almadi ustune ustluk gidip ilk ben hediye aldim o bile sasirdi kizdan ilk hediye ha cok ilginc dedi
Yavşuk işte laf kaşarı hala nesini seviyorsun sektör et derhal
ne diyecegim ki bilmiyorum aslinda demem gereken sorun hediye alman degil ama yuzune vurdugum halde gecistirmen zaten sende bunun farkindasin ama neyse konusmaya gerek yok
Özü sözü bir olmayan insandan hiçbir şey beklenmez. 😊
Erteleyen insandan da bir şey beklenmez.
Öyle birini bile hâlâ düşünüyorsun sektör et 😊
pekala
Kaç yaşındasın? O kaç yaşında
19-20 sacma sapan oyun hesabina oara yatiriyor mesela ama bana diyor ki o hesabi ben satabiliyorum para geri bana gelir diyor ee bi hediye alamayacak parasi yok degil yani konu kesinlimle hatta bi kere bana sen kizla bulus ben sana butun oarayi veririm yeter ki cik falan yapmis bunu demesine ragmen hareket yok bi iki aydir da bulusmuyoruz
bulusunca vermeyi daha cok planliyo galiba da sacms yine demek ki para hesabi yapiyor oysa ben dogum gunun bildigin erkek gibi kardesinden adresini alip yollamistim
kendisi de demisti isteyen yapar sen lafini yapiyorsun sadece demisti bunu dedigi icin almisti ama asil lafta kalan o
Çok güzel düşünüyorsun valla bende senin gibisini isterdim ama büyük versiyonu 😅 yüzde yüz haklısın afferim böyle akıllı mantıklı ol 😊
Güt lalesi 😅çok pis sinir oldum ama şey erkekler geç olgunlaşır onun yaşında erkek çocuk sayılır genel olarak 😅24 daha iyi olur senin için
:D
Heheeh hep gül gülümse ve sektör et 😅 üzülme
bir de olgunum diye geziniyor ama cok iyi biliyorum istese alir sadece dort dortluk davranmama ragmen bu davranisi cozemedim iyi olmak yetmiyo galiba cepte gordu yeri gelince baskalarina ince dusunmesini biliyor bana karsi yapmiyor yuzune vurunca bi yapti
Allah Allah 😂sen çok dolmuşsun 😅dört 1 lik ol fazlasını hak etmez insan evladı 😅
Anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdiler benimde oysa bir sözünü iki etmedim sevdiğimin ağzımdan çıkan hiçbir sözü havada bırakmadım ama yine de acıttılar.
Sirefsiz küpek 😅
ahhadkkf sorma cok doluyum pardon haklisin oyle olmak lazim hak etmeyene
Hahaha 😅😂😅ne varsa dökül, rahatlarsın iyi gelir hatta say söv 😅
Estağfurullah 😅geneli hak etmez emin ol 😅çokça tecrübe ettim ben 😅aşktan soğudum anasını satiym 😅aşka aşıkken 😂
ya kendimiz kasiniyoruz ben sadece cabalayinca sonuc degisecek mi diye bekledim degismiyormus guzel ders cikartirim bundan erken yasta gec yasasam bu durumu belki daha uzucu olurdu bilmiyorum ya ayip yani yaptigina anlam da veremiyorum takiliyor demek ki sadece almamasi icin hicbi sebep yok
Kim bilir belki de olabilir kaşınıyoruz sanırım. 😅Daha iyi fırsatları şansları görmüyor olabiliriz. 😅
Bende çok değişir diye bekledim ağzımın payını aldım. Artık en ufak tolerans yok canı cehenneme hıh 😅popumun kenarları 😅lanet olası pislükler😅
Evet geç yaşta daha üzücü oluyor ben onun yüzünden iki sene çalışmadım işi gücü bıraktım 😅
Her şeye anlam verilmez 😅bende anlam veremiyorum hâlâ onun nesini seviyorsun ulayn 😅
Onu niye düşünüyorsun hâlâ 😅 yazılan yavşıyan yokmu adım adan yok mu başkasına şans ver 😅
Ama şey asla tolerans gösterme 😅
En ufak hata da sektör et bir kere geliyoruz dünyaya mutlu olmalıyız bizi üzünleri sektör etmeliyiz 😅
Şey burcun ne 😅
balik burcuyum ben kolay kolay birinden hoslanmadigim icin ona tutulmustum e iliskimizde ciddi gibiydi ama bu davranisindan sonra sorguladim degil demek ki uzun iliski yapan yok srtik ya
Hımm güzelmiş en sevdiğim burçlardan duygusal oluşundan romantik derler genel olarak. 😊Bende duygusalım romantik..
Ailesi filan seni biliyor muydu?
1 sene kısa bir süre değil..
Sevgili ilişkiden çok yuva kurmak isterim ben. Helalim olsun isterim. Ahiretimiz bir olsun sonsuzluğum olsun..
Mesele sevmek sevgili değil hemen hemen herkesin sevgilisi var ama sevdiği yok...
Çok geç gelmişsin dünyaya 😅üç beş sene daha önce geleydin ya 😅
sevgilim de senin dediklerini diyordu hep ee yaptik noldu? amacin o degil demek ki ki biz ustune sexting vs yapmsitik bu bi sene tam oldumtan sonra bu 6 aydir ksrisik ilerliyor bilmiyorum onu da kestim amacini sorguluyorum artik
iste aldigim hediyeyi ailesi gormus guya onlarin yaninda acmis bana oyle dedi opucuklu notumu falan annesi gormus kardesi zaten beni biliyo da annesi de az cok biliyor diye biliyordum ben
Lafta sözde herkes her şeyi söyler. Önemli olan icraat. 😊
Herkes herkese benzese de herkes herkes değildir.(Soner)
Ben mesela lise de kendi kendime sevdiğim kızı üzdü diye sınıf arkadaşını ormana götürüp kafasını gözünü kırdım. 😅
Çokça karakolluk mahkemelik oldum sevdiğim için aşkım için...
Dövdüğüm çocuğun annesi geldi bir kaşar için kavga mı ediyorsunuz dedi ona da çaktım bir tane yapıştı yere git kocan çocukların gelsin demiştim. 😅
Bu kendi kendime sevdiğim içindi 😅
Uzak mesafe ilişkim vardı ben İstanbul'dayım o Sivastaydi 3 saat buluşmak için 14 saat yol çektim gittim arabamla...
Ne zaman istese gittim, yanındaydım...
Yaptıklarımın hangisini anlatayım ki. 😊 Hastaydı mesela sürekli ama bir gün olsun ah etmedim doktor alternatif tıp hep çözüm aradım yanında oldum hastaneye yakın ev tutalım dedi kabul ettim motosiklet istemişti benden aşkım ben sana araba alırım demiştim Chevrolet spark bayan arabası gibi minikuper gibi alacaktım ama ihanet etti son anda sattı beni
Kurye işini bırak demişti bıraktım motosiklet tamir dükkanı açıyordum 😊
Ne istediyse yaptım Alaaddinin sihirli lambası gibi...
Niye bu kadar çok seviyorsun derdi bana 😊kız bana derdi sert halini görmek istiyorum derdi...
Ne bileyim benim annem hepsini bildirdi görüntülü konuşurdum annemin yanında ya da sesli yaşım büyük şu an ama önceden de böyleydim hep böyleydim ben
fazla iyi olunca kizlar bi itici buluyor onun dozu da nasil ayarlanir bilmiyorum benimde sevgilime karsi sorunum bu oldu galibao da aynisini dusundu biz de uzak mesafeydik
Canları cehenneme artık eskisi kadar iyi değilim zaten hıh 😅
Bende bilmiyorum 😅en iyisi kötü olmak 😅
Neye karar verdin pekiii
bilmiyorum skildim ve sogudum sadece ama seviyorum gibi de ya da aliskanliktan dolayi birakmak istemiyorum sadece seviyorum diyip boyle yapmasi bi bucuk senedir neyin bencilligi bu cidden sevgisizce bi davranis nasil bi kafa anlamiyorum
Benim de bu yüzden çöp oldu ömrüm. Belki düzelir belki değişir diye bekledim ve seviyordum...
Sen bilirsin ne diyeyim. Gönlünce olsun. 🌸
Her şey de anlam aranmaz. Arama...
tesekkur ederim:)
EyvAllah 🌸
Süpriz ve özenilmiş bir hediye de bi nevi değeri gösterir o yüzden ilişkini bir gözden geçir derim
zaten dusunse bile yeter ama onu yapmiyor yuzune vurmama ragmen lafini gecistirdi sadece
ben ona dogum gunumde de lafini yaptim bulusunca veririm demisti ama almadi utansin diye gittim ona dogum gununde bir guzel hediye hazirladim bi yandan sevdigim icin icimden gelerek hazirlamistim o an bi utanmadik degil demisti sonra sana kolye almayo dusunuyorum falan diye laf stti 2 ay oldu hala bir sey yoj
Oo lafta sadece kalan erkek ilgisi. Bebiş kaç
İcraat yoksa geç bunları palavra
yuzune de vurdum yani bilmiyorum hediye icin ayrildi denmesi de sacma olurdu ama sorunun o olmadigi gayet belli daha yuzune ne dicem bilemedim yuzsuzluk bu bi bucuk yildir birlikteyiz nasil bi sevgisizlik anlamiyorum
Herkes hediye almak zorunda değil ama düşünmesi gerekir yinede
Iyyyy nefretlik adam
Hediye ile sevgili ölçülmez
sevse benim gibi fikrine deger verip alirdi
Yanlış düşünüyorsun
Sen ne aldın?
Ne alsın istiyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bir yıldır birlikte olup tek bir hediye bile almaması gerçekten kırıcı bir durum aşkom. Sen hislerini gayet açıkça ifade etmişsin ama o hala duruma duyarsız kalıyor.
Bu durum seni tamamen cepte gördüğünü ya da çaba harcamak istemediğini gösteriyor olabilir. Aşk sadece güzel sözlerle değil, verilen değerle ve inceliklerle belli olur.
Ayrılmak son radde ama önce onunla ciddi bir sınır çizmelisin. Sence o senin verdiğin değeri gerçekten hak ediyor mu? ✨💖💅