selam, birçok kişi hayır diyecek muhtemelen ama acaba “sevdiklerimizden hayır görmedik bi de sevenlerimize bakalım” diyen çıkar mı diye merak ettim ahshahs
iyi akşamlar 🌸💖🧚🏻✨🪽
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
selam, birçok kişi hayır diyecek muhtemelen ama acaba “sevdiklerimizden hayır görmedik bi de sevenlerimize bakalım” diyen çıkar mı diye merak ettim ahshahs
iyi akşamlar 🌸💖🧚🏻✨🪽
Hayatımın belirli döneminde bende böyle düşünüp şans verenlerdendim ama şunu fark ettim
İlk başlarda evet tanımaya başladığım için ya da farklı bi meşguliyet olarak geldiği için artık ne demek istersen güzel geliyor iyi hissettiriyordu sonrasında zaman ilerledikçe bendeki heyecanı da bitince onu tolere etmeyeceğimi fark ettim içimden gelmedi istemedim çünkü sevgim yoktu ona karşı
O çabalıyor fedakarlık yapıyordu bende şımarık kız çocuğu gibi davranıyordum
Karşımdaki kişiye böyle zarar verdiğimi fark ettim ve sonlandırdım
Yani demem o ki Sevgi karşılıklı olunca güzel ve kıymetli
Şu an aynı durumun içindeyim ve hayır diyorum. Aslında beni sevdiğini iddia eden kişi gerçekten sevebilir ama kendisi ile çeliştiği yerler var. Çok da aklı başına birisi olduğunu düşünmüyorum, o yüzden sevse de çok da bir anlam ifade etmez. Çünkü ünkü kısa süreceğini biliyorum.
Ben denemek istiyorum ya. Bence seni seveni bulunca ister istemez sevmeye başlıyorsun. Olmuştu bir tane de çok gençmişim. Bıraktım falan. Şimdi o davrnaışlar tatlı geliyor. Bırakmazdım ama çok geç. Seveni bulmak iyi fikir
bence olmayinca olmuyo ya, sevilmiyo yani. uygun biri olmali
Beni çok seven birini sevebiliceğimi düşünüyorum. Çünkü zaten öyle oluyor yani shdjflg kolay olmaz ama Yılmazsa güzel şeyler olabilir. Elbette karakteri de çok önemli bir etken ama bir şans verilebilir bence...
Cevap
22Cevap
Beni seven kadını severim zaten.
Hayır ya sırf beni çok seviyor diye birinin duygularıyla oynamak istemem sevgi tek taraflı olduğunda onun adı ilişki değil haksızlıkmış gibi geliyor
Hayır olmazdim Çünkü birinin beni çok sevmesi çok değerli ama tek başına ilişki kurmak için yeterli değil. Hiçbir şey yoksa, sevildiğim için ilişkiye başlamak bence haksızlık olur
Kimse buna adım atmaz. İnsan heyecan duyduğuna yöneliyor. Karşılıklı olmayınca da bir şey olmuyor.
Detayda yazdığın gibi düşünüyorum. Beni sevene kapılarımı ardına kadar açarım. Beni seveni ben daha çok severim. Gitmeyeceğini bildiğim için güvende hissederim. Zira insan sevdiğini kırmaz, kırmak istemez.
Ben hiç bir şey hissetmiyorsam olmaz ki çünkü ona sevgi veremem mutsuz olurum onu da üzerim
Bir şey hissetmediysem muhtemelen samimi değildir. Karşımdaki insanı çok iyi analiz ederim
Yok ne ben olurum ne de böyle hisseden birisinin benimle olmasini isterim
hayır öyle yapmazdım yaparsam onu da kendimi de kandırmış olurdum
Hayır olmaman gerekiyor duygularıyla oynamaman gerekiyor çünkü o kişiyi hak etmiyorsun boşu boşuna kimseye mutsuz etme deneyip zaten hissedersin bir şeyin olup olmayacağını ilk başta
Ben de onu diyorum…. Bir göz göze bakalım sonra karar verelim 🙃
Olmam ve onu da kandıram dürüst olmak lazım bu konuda zor olsa da durum.
İçim atması lazm hayır
Olmam, en azından hoşlanmam lazım
Evet bazen kafa buraya gidiyo
Olmam duygum olmalı
Hayrina sevgili olunmaz
O mallğı da yaptık
safliktir ya
Erkek diyor ise duygusallık yatırım istemiyor
Olmam.
Çok zor
Olmam
Olmam