Biriyle ilişki kurmanız için aşk şart mıdır? Sevgi yetmez mi?

Biriyle ilişki kurmanız için aşk şart mıdır? Sevgi yetmez mi?

Seven ama aşık olmayan kişi benim için olamaz. insan seviyorsa ya aşıktır ya da arkadaş olarak seviyordur. zaten arkadaş olarak sevende sevgili olmaz. aşk olmadan hiç bir ilişkiye başlamam. gerçekten beni kalpten sevdiğine inanmalıyım. karşılıklı aşkın olduğu ilişkiyi isterdim sadece.
Bazı ayrılıklara şey derler "Seni seviyorum fakat ayrılmalıyız.". Sevginin farklı boyutları ve çeşitleri var. Ama aşk sadece birdir. Değişmez. Birine duyduğun derin aşkı kaybetmezsin. Eğer sana hata yapılırsa veya çok büyük bir soğuma geldiyse eğer kaybolur fakat zor. Ama sevgi dediğim gibi çabucak geçebilecek bir çocuk oyunu gibidir aslen.
Nasıl sevdiği önemli hayatının geri kalanında benimle olmayı isteyeceği bir sevgiyse aşk olmasada olur ama normal insanlara duyduğu sevginin aynısıysa evlenmek istemezdim
Aşık olmadığım biriyle sevgili olmam
Cevap
3Cevap
Beni sevip nasıl aşık olmuyor 🤷♂️😄🙄 bir de sevgili mi olucam 🤔 kafam karıştı soruyla
Aşk sevgiden daha yoğun bir duygu. Yani sana karşı aşk kadar yoğun duygular beslemiyor ama seviyor
birbirimizi çok seviyoruz ama aşık değiliz.
şart da değil bizim sahip olduğumuz aşktan daha kalıcı
Aşk öyle hop oldum olmuyor ki. Önce beğenip sonra sevip sonra aşık olunur. Sevgi değer varsa o iş tastamam
Aşk zamanla olan bir şey. Fakat sevgi daha önemlidir.
Evet aşk biraz imkansızdır zaten ilk üç saniye de olan aşktır ama görüntü hiç bir şey i ifade etmez aşk mutlaka biter sevgi zor çünkü sevgi yaşanmışlık ve davranıştır
Sevip nasıl asil olmuyor? Ne isim var öyle biriyle ya da atarım otele takılırız sevgi hissetsin
Hem sevilip hem seviyorsam tabikide olunur
Aşık olmasın zaten öyle bi isteğim yok
Ben de aynı hislerdeysem olur
Olmam.
Benimde duygum varsa oluruö
Eğer bende seviyorsam olurdum
Aşk önemli değil önemli olan güven
Olmam
Hayır olmam
Hayır olmam
Hayır tabi ki
Olmam