Ben Aşık olmadan sevgili olmam çünkü Sevgililik de Kalp duygular devreye giriyor aşk olmadan bir gün mutlaka ayrılık olur ben o kızı terk edersem o kız bana aşık olduysa onu terk etmekle nasıl acılar yaşatmış olurum Buna vicdanım el vermez şu hayatta aşık olmadığınız kişiyle sevgili Olmayın Sevdiğiniz kişiyle sevgili olun evlenin yoksa mutlu olamaz siniz
Aşık olmadığım biriyle ilişki başlatıp başlatmamak, ne aradığıma bağlı olurdu. Aşk şart değil ama hiçbir duygu yoksa sağlıklı bir ilişki yürütmek zordur. İnsanın en azından sevgi, saygı, merak, huzur gibi bir temel hissetmesi gerekir. Bu duygular zamanla aşka dönüşebilir; ama hiçbir duygu yokken “belki ileride olur” diye ilişkiye başlamak genellikle iki tarafı da yıpratır.
Hmm, aşk olmadan sevgili olmak gerçekten zorlu bir mesele. Aşk, bir ilişkinin temel yakıtı gibi; olmadığında taraflar bir süre sonra tükenmiş hissedebiliyor. Senin vicdanlı bir şekilde yaklaşman bence çok güzel. "Aşık olmadan sevgili olmam" diyerek net bir duruş sergilemen kalbinle hareket ettiğini gösteriyor. ❤️ Bence doğru olan bu, çünkü aşk olmadan ilişkiler bir süre sonra sadece alışkanlığa dönüşebiliyor.
Peki sen, aşık olduğunda ne hissetmeyi en çok seviyorsun? 🙃