Olamam bir yerde patlarım, söylerim. Seven nasıl gösteremez, sevgi içte yaşanan bir duygu değildir. Şu saksıda beni seviyor olabilir, bilemem yani. Seven, belli eder.
Gösteremeyen mi göstermeyen mi? Esas olay burada. Göstermeyen biri ile olmam zaten. Ne anlamı kalır ki o zaman. Gösteremeyen kişiyi işe bu konuda cesaretlendirmeye çalışırım. Eğer sevgisi varsa zaten çabalar göstermek için.
Oldum zaten. Pek gösteremiyor o da onun yapısıyla alakalı bir şey.. Herkes çok şahane şekilde sevemiyor mizacı farklı olan çekingen veya özelini her yere yansıtmak istemiyor olabilir saygı duyulmalı.
Göstereyebilir. Çünkü bazı insan çok sever ama sevgisini doğru ifade edemez. Ama eğer hissedemiyorsam bana olan sevgisini o zaman devam edemem. Çünkü herkes bazı şeyleri hissetmek ister.
Yani çok seviyorsan evet ama insan belli bir yerde görmek hissetmek ister ya belki duvarda bana sevgi gösteriyor ama ben bunu bilmiyorum bunu yaşamak istemiyorum ben
Olmam, olamam, ki bu tür bir ilişki ne kadar mutluluk verebilir ki... Sevdiğim insanın sevgisini her şekilde hissetmek isterim ben. Ses tonundan, konuşmasından, bakışından, tek bir kelimesinden görebilmeliyim. Tamamen sözlerle aktarılan sevgi cümleleri değil, yanında değilken dahi hissedebildiğin bir sevgi kıymetli asıl. Herhangi biri de sevdiğini söyleyebilir fakat hissettirmediği sürece içi boş cümleler hepsi...
Seven insan sevgisini gösterir ya. Göstermez diye bir şey yok. Bir, iki rol yapar en fazla sevmiyorum der ama gözler, bakışlar, hareket ve davranışlar kendisini ele verir.
Önemli olan insanın sevgisini hissettirebilmesi. İnsanlar olarak gerçekten buna ihtiyaç duyuyoruz. Eğer sevgiliniz tarafından bunu hissedemiyorsanız bunun ne anlamı var ki?
Bir yerden sonra tek taraflı çaba yıpratır ve yorar ben olsaydı devam edemezdim. Sevgiyi gösterememek diye bir şey olmaz. Ya sevmiyordur ya da hiç sevilmediği için sevmeyi de bilmiyordur. Rafet El Roman güzel demiş; "Sevmeyi bilmeyen birini anlamak ne zor..."
Sevgi doluyum😃, sevgisini gösteremeyip hayatı her anlamda kaliteli, huzurlu, anlamlı, mutlu, keyifli ve zevkli yaşayan kişiler tanıyorum, onlar bana sevgisini veremeselerde ben onlara veriyorum, hayatın kuralı bu😄
Olamam ben tam bir sevgi bağımlısı insan isteyen biriyim. Babam öyle mesela, sevgisini içinde yaşardı ve bu beni rahatsız ederdi. Sevgilim öyle olsun istemem.
beni zorlar bu. Çünkü ben çok duygularını belli eden hem sözel hem davranışlarla bir insanım. bir süre sonra aynı tepkileri göremezsem herhalde sevilmediğimi düşünürüm.
Sevgisini sevdiği halde göstermeyen biri olmaz ancak sevmeyen o tavrı gösterir.. Ancak utandığı için veya açılamadığı için sevdiğini göstermeyen bakışlarından belli eder sevgisini..
Zor soru aslında, düşününce seviyor ama gösteremiyor. Eğer ki cidden hissediyor isem sevdiği halde gosteremedigini yani becerecemedigini belki olabilirim ama sevmediği için gösteremiyor ise neden sevgili olayım ki. Ha var olmuş ha olmamis ne değişir.
O sevgisini bana göstermeyecekse benim bu ilişkiden çıkarım ne olabilir ki. Herkes sevdiği kişi tarafından sevildiğini değer verildiğini hissetmek ister.
Ben çok sevgimi belli edemem hatta sevgilim ile ayrılık sebebim tammm olarak buydu. Utanırım, gözlerinin içine bakamam ama içten çok severim ama bana sevgini gösteremiyorsun dedi bitirdik
Nayır, nolamaz. Sevgisini ve duygularını net belli etmeyen, tipinden belli olmuyorsa ağzıyla söylemeyen insanlarla yapamıyorum. İki yıllık bestim ile bu yüzden ayrı düştük.
şu an bnde sninle aynı durumdayım sevgisini gösterip göstermemek önemli değil sni seviyom sna aşığım snden başkası olmucak diyerek sna sevdiğini hissettirip te başkalarınla oynaşıyorsa bu ilişkiden dön derim dönemiyom bn ama sna buz gibi soğuk olsun ama sna sadık olsun sevgilim görüştüğüm var başkası olamaz diye başka erkeklerlr flört etmicek
Pic erkek sevgisini gösterse sevimli göstermese havalı olur kadınların gözünde... Ama pic olmayan sevgisini gösterse de hiçtir göstermese de... Mevzu budur...
Mesele tamamen senin sevip, sevmediğinde bitiyor. Eğer seviyorsan o seni sevmese bile bir yere kadar zorlar, ayrılmak istemezsin. Kavga edince de sürekli affedersin kısacası alışırsın. Bir yere kadar.. Kendini tüketmekten başka bir şey değil