Evlenmiyorum kardeşim, evlenmeyeceğim ulan yeter. Herkes tutturmuş evlen evlen, gidin gezin tozun bk mu var evleniyorsunuz kgsdkfjh

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evlenmiyorum kardeşim, evlenmeyeceğim ulan yeter. Herkes tutturmuş evlen evlen, gidin gezin tozun bk mu var evleniyorsunuz kgsdkfjh

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evlenmezsen gider onların karılarını becerirsin diye korkuyorlardır bro. S*kine güvenmediği için karısını tatmin edememekten korkan ne kadar mal varsa diğer erkeklere evlen baskısı yapıyor ehehehehehe
Valla kirvem skine güvenmeyen gitsin takviye alsın, tıp gelişti aw. Zaten karın seni sevmiş, seni eş diye seçmiş. Takviyeni kafaya takmaz, at ilacını yapıştır sabaha kadar sdlfjgsd ben evliliği düşünmüyorum çünkü bir çocuğa bakabilecek sorumlulukta görmüyorum kendimi. Kendim daha kendimi büyümemiş gibi görüyorum ki hahaha evlenen evlensin ama kimse bana dokunmasın kirvem
"çünkü bir çocuğa bakabilecek sorumlulukta görmüyorum kendimi"
Şu farkındalığa sahip olman zaten bu ülkeye fazla olduğunun kanıtı bro
Öyle ama. Çocukluk arkadaşım evlendi, iki kızı oldu, karısı 6. yılda tekmeyi bastı, diğer arkadaşım da evli bir oğlu var, karısı sürekli gelip bana derdini anlatıp konuş şununla diyor. Bunlar bana güzel örnekler ki ben ailesiz büyümüş biriyim. Kalkıp millet kıçını sallayıp övsün diye evlenip de, sonucu ayrılık olan evlilikte hiç suçu olmayan bir çocuğa aynı psikolojiyi yaşatamam.
Boşanma anında da kimse olmaz yanında.
Aynen öyle, danışanlarımdan biliyorum
Konu evlenmek deği ahlak bekçiliği. Nikahsız segs yapmalarından ödleri kopuyor.
Bi de çocuk mevzusu var. Utanmasalar zorla çocuk yaptırır bunlar insana
Asla çocuk yapmam. Çünkü bir çocuğun sorumluluğunu alabileceğimi, bakabileceğimi düşünmüyorum. Ama inatlarına nikahsız segse devam, ahlak bekçilikleri kendilerine kalsın, evlenemem ben düşüncesi bile korkutuyor dsflkjgs
Zaten bence çocuk yapmanın artık uygun bir yaşı yok. İnsanlar 30larına kadar okuyor. Atanma bilmem ne beklerken oldu sana yolun yarısı.
Diğer taraftan erken çocuk ihtimali de korkunç. Kendi hayatını tam oturtmadan başka birini düşünmek zorundasın her zaman. 30larda yaptın desen çocuk 20 yaşına geldiğinde senin bi ayağın çukurda olacak. İki ucu boklu
Amaann kedi sahiplensinler ya da köpek sahiplensinler işte hgkdjfhgd
Siz evlendinizde noldu diyorum ben tabi yaşım küçük baskı yapamazlar ama ortamda o evlenmiyor bu evlenmiyor deninince öyle diyorum cahillikten başka bir şey değil.
Katılıyorum kirvem
Millet neler yapıyor biz hâlâ evlenip evlenmemeyi tartışıyoruz 🤦🏻
Maalesef kirvem
Geri kalmış toplumlarda olan bir algıdır bu. Gelişmiş ülkelerde evlenenlere garip bakarlar aksine. Bireyselcilik her zaman kazandırır.
Aynen öyle. Bir ülkenin gelişmişlik düzeyenin en büyük belirtisi evlilik oranlarının azalmasıdır kirvem. Çok şükür ki yeni nesil evlilik meraklısı değil
İnsanlar insanlar herşeyi bulup bir kendini bulamayanlar😂
Güzel cevap kirvem
Birinden yazman yeterliydi teşekkürler
Her cevaba yazıyorum kirvem, prensip meselesi
Ne güzel
Deli gibi bir şey sanıyorlar evlenmeyince. 😂
Kirvem asıl deli onlar farkında değiller
Sanki onların hayatı illa bir şey diyecekler 🙄
Hiç sorma kirvem ya
Kanka boş ver evlenenlerde boşanıyor zaten
Kirvem boşanmayanlar da aldatıyor zaten
Reisler tespiti yapmış
@KaptanıDeryaJack Aynen kirvem, bence evlenmek artık ahmaklık
Her boqa karışmak onların görevi gibi
Hiç sorma kirvem, Adana'dayım cenazeye geldim, ulan tüm sülale evlen de evlen diyor. Baba kimle evleneyim, kime güveneyim, hayallerim var aw
Eskisi gibi sanıyolar ortalığı
Maalesef