3 senelik ilişkim bitti, o hemen başkasıyla sevgili oldu; beni hiç sevmedi mi, şimdi ne yapmalıyım?

3 senelik bir ilişkimiz vardı, lise aşkıydık, inanılmaz anılar yaşadık, bin gün 700 gün yan yanaydık neredeyse lakin beni Mayıs ayında artık istemiyorum, sevgim bitti deyip terk etti ama gerçekten bir hata yapmamıştım, köpek gibi seviyordum, kendimden ailemden çok seviyordum ve bunu ona kanıtlamak için okul sonları, hafta sonları vesaire çalışıyordum. 3 ay boyunca tekrar olalım diye yalvarıyordum nolursun, kendimi artık salmıştım, ağlayarak videolar atıyordum, canım çok yanıyordu, yok diyordu, sevmiyorum diyordu. Ben de sevmiyorsan neden 3 sene benimleydin ya da sevginin biteceği, ben ne yaptım dedim, cevap yok, sadece yok. Son 1 aydır sustum, hiçbir şekilde iletişime geçmedim, yazdı merak ettim ama özlemedim, ümit filan besleme, benden olmaz bir daha dedi, yine ağladım ama sustum. Tam kabullenmişken şu an başka bir ciddi ilişki evresine girmiş gözüküyor, çocuk benden daha yakışıklı ve daha varlıklı gözüküyor bilmiyorum ama ikisi de Instagram, TikTok vesaire tüm karşı cinsleri 2. günden çıkardı, çok zoruma gidiyor. Ben o kadar emek ve çaba sarf etmişken beni görmezden gelip nasıl yeni bir ilişkiye başladı ya da beni hiç sevmedi mi, yokluğuna bile sadıkken bunları gördüm, ne yapmalıyım, bir yandan dönmesini istiyorum, bir yandan da bana yaşattıkları çok ağır, beni hak etmiyor diye ne yapmalıyım lütfen
3 senelik ilişkim bitti, o hemen başkasıyla sevgili oldu; beni hiç sevmedi mi, şimdi ne yapmalıyım?