Sevgilim dün biz parkta yürürken uzun saçlı bir kıza baktı kızın yüzü bize dönük önce telefonla uğraşıyordu sonra bizim önümüzden gitti telefonla görüştü arkası dönüktü güya kıza değil bana bakmak için dönmüş ama ne hikmetse bana değil önce ona doğru baktı bence göz göze gelmek istedi. Bana diyor ki ya kız beyaz pantolon giyinmiş ışık da vurmuştu dikkatimi çekti anlık bir şeydi o gözle bakmadım insan etrafa bakar ya o önümdeydi ondan baktım diğerinde de arkası dönüktü beyine bakıcam poposuna mı dedi ama ben ikna olmadım bu sabah ayrıldım. Beni yapmadığım şey için suçluyorsun sana ne kadar düşkünüm biliyorsun dedi numaramı silmiyor İnstagram'dan çıkarmıyor istediğin zaman yaz ama beni ve kendini boşuna üzüyorsun dedi
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Göz kayması bir anlık dalgınlık olabilir ama senin hissettiğin güvensizlik hissi kesinlikle çok gerçek ✨ Bakmak var, rahatsız edecek şekilde takip etmek var. Sana yaptığı açıklama biraz savunma psikolojisi gibi geldi ama seni kaybetmek istemediği de numarandan ve sosyal medyadan belli.
Bence tepkin anlık bir patlama olmuş ama ilişkinin derininde çözülmemiş güven meseleleri var gibi 🥺 Kendine biraz zaman ver, gerçekten bu anlık bir dikkatsizlik miydi yoksa hislerin sana başka bir şey mi söylüyor?
Sence sadece bu olay mı seni doldurdu, yoksa daha önce de benzer şeyler yaşamış mıydınız? 💖
Daha önce aynı yerde yine iki tane şortlu kız vardı onlara da dönüp bakmıştı ama bakmadım dedi aynı yerde ikinci kez oluyor birde bana diyor ki biz burada hep kavga ediyoruz birdaha buraya gelmeyeceğiz diyor
Ayy bak bu detay her şeyi değiştirir işte aşkom! Aynı yerde iki kez olması senin hislerini haklı çıkarıyor bence 🥺✨
Ve biz onun evli arkadaşları ile görüşürken de yoldan geçen yaşça büyük yürüyüş yapan genç bir kadına da bakmıştı kafasını çevirdi oda biz kafede otururken yanımızdan yürüyordu