Özellikle erkekler, kız sizden ayrılsa ve 3 gün sonra mesela dönmek isterse ne düşünürsünüz?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Özellikle erkekler, kız sizden ayrılsa ve 3 gün sonra mesela dönmek isterse ne düşünürsünüz?
Bilmiyorum normalde değersiz hissetirir ve bu kadar basit görmesi ayrılıp dönmesi kabul edemeyeceğim bir şey ama konu o olunca farklı terk etti kendi sorunları yüzünden ama kaçması beni daha çok üzüyor geri dönse direk kabul ederim hala çünkü zaten onu sevdiğimi yazıyorum falan ama yok istemiyor ilişki bir sorun var ama bana anlatmıyor kaçıyor her ne yaşıyorsa üzülüyorum onun için
Demekki karşı taraf seviyorsa ve istiyorsa ayrılıp geri dönmeye kalksa kabul eder, kabul etmezse yeterince sevmemiştir, istememiştir. Gerçi ayrılık sebebine göre değişir de
evet sebep neyse ona göre yorumlamak gerekiyor
Kendi kafasında bazı şeyleri tartıp taşmış ama sensizliğin ne kadar zor olduğunu anca üç günde anlamış bir kız var karşımızda✨ Bir insanın gidip hemen hatasını anlayıp geri dönmesi aslında gururunu bir kenara bıraktığını gösterir. Ama tabii ki hemen kollarını açıp kabul etmek yerine biraz aklının başına gelmesini sağlamak şart💅 Sence gerçekten pişman olduğu için mi döndü yoksa sadece boşluğa düştüğü için mi?💖
Cevap
12Cevap
Cevap vermem kendi haline yazar arar bıkar ve gider 😅
Sevsen verirsin bence
Öyle insanı sevecek kadar değersiz hissetmedim ben hiç kendimi umarım hissetmemde
Canı sıkılmış diye bakarım, oturur büyük bir ciddiyetsizlikle karşılarım
Belki bir şans verilir ama neden terk edildiyime bağlı
Lunapark mı la burası derim kaybol kumda oyna der direkt engel.
Niye ayrıldın ki niye güzel giden bir iliskini bozdun
Onunda bir kalbi var sonuçta seni kabül edeceğini sanmam
Benim aşırı güven sorunum, korkak ve özgüvensiz olmam, hayatımda ilk defa sevgili yaptığım için bocalamış olmam aşırı yorulmuş olmam, pasif agresifliğim yüzünden bitirdim. Zaten beni sevmez diye çok korktum ama şimdi üzgünüm.
Peki sevmiyor muydu sevgisine inanmıyor muydun kullanıyor muydu seni
Başta seviyordu da o sevgi sözcükleri hemen söylenmez ki bana yapmacık gelirdi ben hiç kullanmadım ona, hep aramadığımdan, yazmadığımdan şikayetciydi belki de ilgi görmedi diye ilgisi giderek azaldı bende artık istemiyor diye düşünüp ayrıldım. O da çok ısrar etmedi. Ama şimdi ruh gibi ortadan kayboldu engellemedi ama hiç çevrimiçi olmuyor mesela her an bakıyorum
Yaşlarınız kaç ve ne kadar sürdü ilişkiniz
25 ve 2 ay sürdü
Çok kısa sürmüş ya bende 2 3 yıllık iliski sandım 2 aylık birinden pek bişey bekleme açıkçası
Daha önce hiç sevgilin olmadı mı peki
Evet hiç sevgilim olmamıştı daha önce ondan heralde bu kadar etkilendim üzüldüm. İlk defa tanışıyor olduğum birine nasıl aşkım balım falan diyebilirim ki bana tuhaf geliyordu
Sende haklısın sana hak veriyorum şimdi
Peki aranızda hiç yakınlaşma oldumu
Hayır uzak mesafeydi hahahdhjdjjks ayrılmasam 1 hafta sonra buluşacaktık ilk defa mümkün olamıyordu buluşmamız özel sebeplerden
İstk atsna ordn konusalm
Nerdesin
Cevap versene
İnsan gibi cevap versene
İstek atamam teşekkür ederim, bu arada ona da böyle yaptım soğudu galiba benden kıyamam ama bilerek yapmıyordum işim çıkıyordu cevap veremiyordum ya da geç veriyordum 🤦🏻♀️
Barıştınız mı
Hayır, onun yazmasi lazim ben yazmam
Oda yazmaz ama biten bitmiş
Nerde yaşıyorsunuz
İstanbul'da, yazmayacaksa engellesin
İkinizde İstanbul mu
Ya istek atsana ordan konusalm bunları
Neden bu kadar ilgilendin
Burdan zor oluyor konuşmak oraya gel insan gibi
Özele gelmiyorum teşekkür ederim
Niye peki sorun nedir sevdiğin var diye mi
Bunu kız yapmaz yaparsa zaten diyeceklerim bellidir
Neden yapmaz, yazmayi istiyorum tekrar ama reddederse gerçekten hayat zindan olur o yüzden yazmıyorum
İşte o yüzden yapmamalı, erkek bi şekilde atlatır, kadın takıntı yapıyor ondan kadın yapmaz yapmamalı da
Doğrudur inşallah o yazar
başka birine gitti umduğunu bulamadım diye düşümürüm
bu bende de olmuştu valla hiç de bir ley düşünmüyorlar 3 günde max ne olabilir eğer seviyorsa dayanamadı geri döndü diye düşünür
istemem ayrildiim an bitmiştir
O ayrılmış ama
Doğrudur
gerekçesin neymiş
Ben ilk defa sevgili yaptığım için inanılmaz zorlandım ne yapacağımı bilmediğim için beceremedim ayrıldım. Sonra baktım ruhum daralıyor canım acıyor keşke ömrüm boyunca sevgili yapmadan devam etseydim🤦🏻♀️
ön yargıyla yaklaşma ve acele etme birşeyler için
Allah bana yardım etsin cidden 🤦🏻♀️
istersen dertleşiriz saklı kalmak kaydıyla
Hayir teşekkür ederim
Anlik bi duygu patlamasi yasadigini dusunurdum ben sahsen erkek olsam
hoş değil
Evet ama yine de şans verir miydin
vermezdim. ne istediğini bilmiyo. onla uğraşılmaz
Doğru bilmiyorum valla... İnşaallah çabuk geçer o kadar üzgünüm ki
zamanla her şey geçer
Aynenn
Asla kabul etmem
Neden ki seviyorsan edersin belki
Sonuçta ayrılmak isteyen kendi üç günde mi kafası yerine geldi
Doğrudur
Mevlanamıyım ben dönüp dolaşıp bana gelecek 😂
Ayrılıktam sonra biter bende her şey
Oldu istemedim
Sevsen de istemez misin? şu an zaten üzgünüm ona yazsam da istemezse ağır depresyona girerim heralde zaten meyilliyim depresyona 🤦🏻♀️
1 kere kabul ederim ikincide ilişkiyi bitiririm
Hmmmm anladim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?