Hayır umr8umda bile olmaz başkasına giden zaten beni hiç sevmemiş demektir bu yüzden de artık o sevgi benim için nefrete dönüşmüş demektir bir saniye bile düşünmem hayatından çıkartırım. bu ülkede ki kızlar nedense sevilmediği halde ya da başka kadına giden eski sevgililerinin peşlerinde koşuyor kendilerine saygıları yok kesinlikle. Ancak, bazı insanlar, bir kişinin başkasına gitmesi durumunda ilişkiyi sonlandırmayı tercih edebilirler. Bu kişiler, ilişkinin kurtarılamayacağını düşünebilirler ve başka bir kişiye duyulan ilginin ilişkiyi zayıflatacağını düşünebilirler. Bu nedenle, bir ilişkinin kurtarılması veya sonlandırılması kararı, kişisel tercihlerin yanı sıra yaşanan duruma ve ilişkinin doğasına göre değişebilir. çok sevdiğiniz bir kişinin başkasına gitmesi durumunda ne yapacağınız, kişisel tercihlerinize, yaşanan duruma ve ilişkinin doğasına bağlı olarak değişebilir. Ancak, hangi seçeneği tercih ederseniz edin, kararınızı saygılı bir şekilde iletmeli ve kararınıza bağlı kalmalısınız.
Hayır çabalamam, "Beni gerçekten sevmemiş meğer." deyip üstünü çizer ve yoluma giderim. Sonuçta kimse vazgeçilmez değildir ve kimse kimsenin yokluğunda ölmüyor.
Ben sevince çabalarım ki Yaptım Da ve cidden tekrar olduk bu kez o beni daha cok sevdi çabala derken pesinden koşma sakin kaçan kovalanır böyle bi gerçek var
Içten içe acı cekerim ama cabalamam başkasını sectiyse zorlamak anlamsız olur yaşamış birisi olarak onu zorladikca bizden daha çok uzaklaşır aksine uğraşmamak lazım o zaman geri döner