Seni terk edip giden eski sevgiliye ikinci bir şans verir misin?

Seni terk edip giden eski sevgiliye ikinci bir şans verir misin?

Hayır ne gerek var demekki önceden benimle iken mutlu değildi gitti dışarıda daha kötüsü ile karşılaştı hiç mutlu olamadı sonra konfor alanına geri döndü ama maalesef o konfor alanı bu sefer orada olmayacak giderse gider yani ben bir daha gel demem gelse de kabul edemem maalesef bunu kendime yapamam artık bu konularda bu kadar gurursuz olamam
Bilmiyorum ruh halime göre çok değişir. Hala seviyorsam dönsün isterim zaten ama sinirliysem ya da terk ettiği için artık sevmiyorsam cehenneme dönsün benle işi olmaz😅
Adı üzerinde işte terk etmiş yani terk eden bir insan geri döndüğünde tekrar terk etmeyeceğine malum o yüzden insanlara hiçbir şekilde güvenmiyorum maalesef
Cevap
7Cevap
Terk edilme benim için en büyük problemlerden biri. Aldatmakla eşdeğer. Bir kez yarı yolda elimi bırakmışsa benim icin bitmistir. Cokk haklı bir sebebi olması lazım affedebilmem icin. Buyuk hata yapmis olmam lazım.
Bir de erkeklerde şöyle bir durum var ya istedigini aldigi acin terk ediyor ya da istedigini alamayacagini anladığı için. Öyle bir durum varsa kendisiyle bir güzel dalga gecer, özgüveniniyerin dibine batirir sonra da engellerim..
Bende terk edilmiş birisi olsam kabul etmem dönmek isteyen birisini dediğin gibi ben suçluysam ve bana dönüp şans veriyorsa o ayrı bir şey ama onun haricinde bende kabul etmem.
Maalesef çoğu erkek öyle amacı aşk, sevgi bunlar değil ve karşısındaki kızlar böyle olmadığını fark edince onunla ayrılmak için türlü şeyler yaşatıyor çoğu erkek aldatmak gibi, üzmek gibi yani bunlara da gerek yok istemiyorsan ayrıl o yüzden biriyle ilişkiye adım atmadan önce karşımızdaki kişiyi çok iyi tanımamız gerekiyor.
Bugun eski bir arkadasimla konustum. Sevgilsii var. Baska bir arkadasimdan uzun zaman once hoslaniyordu. Ilkokul arkadasiyiz üçümüz. Işte bana arkadasim hakkinda sorular sordu durdu. Onu hala unutamamis güya. Hayatinda da biri var. Insanlara bir gunde küsmedik biz
İşte böyle değişik insanlar var
O an neler yaşadık, neden beni terk etti bunlar önemli sorular. Duruma göre şans verebilirim.
Etmişliğim oldu ama şimdi olsa kabul etmem. Eskisi gibi değilim ben, önceliğim kendimim.
Vermem dersem yalan söylemiş olurum onu şimdi bile kaybetmekten korkuyorum ki. Ama hayat korkularla yaşanmaz ama yine gelse yine affederim.
Kimseye ikinci şansı vermem artık.. İnsanlar hak etmiyorlar. Gerek yok, beni ne için terk ettiyse onun yanına gidebilir
Neden gittiğine bağlı. Hata bende ise veya benim yaptıklarımla iligli ise kabul derim. İhanet ise asla etmem.
Hata. Kabul etmem, dejavu yaşamaya gerek yok.
Hayır, etmem. Giden gitmeyi tercih ettiyse geri dönmeye de yüzü olmamalı ¢
İmkansız. Daha önce reddetmiş olsa dahi kabul etmem.
2. şans sadece, çok çok sevdiğin birine ve hak edene verilir.
kendini bir bok sanacağı ve vazgeçilmez olduğunu düşüneceği için kabul etmem. ben her istediğinde ulaşacağı oyuncağı değilim
hayır, tekrar gidebilir, boşlukta kaldığı için geri dönmek istiyordur büyük ihtimalle.
Sana verirdim
Allah’ın oglu olsa kabul etmem
Hayır
Gönlüm Hayır kurumu değil derim
Neden terk ettiğine bağlı
Hayır etmem
Defolsun kabul etmem
Reis Erdoğana sormak lazım
Ederim
Suç bende ise
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?