Özellikle erkeklere soruyorum, ciddi ilişkide kız arkadaşınızın markalar kullanması size ne düşündürür?
Sevdiğiniz kadın size de marka hediye alsa ve kendisi de birçok eşyasını markalardan kullansa ne düşünürsünüz?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Özellikle erkeklere soruyorum, ciddi ilişkide kız arkadaşınızın markalar kullanması size ne düşündürür?
Sevdiğiniz kadın size de marka hediye alsa ve kendisi de birçok eşyasını markalardan kullansa ne düşünürsünüz?
Cevap
8Cevap
Sevgilim alıyor makyajda markaya cok takıntım var hic söylenmez direkt ne istiyorsan al der
Ben de kullanıyorum neden sorun olsun? Öyle seviyor demek ki
Değerli tabiki ama insanların durumuna göre değişir o ben hiç pahalı bişey alsınlar istemem kıyamam
Diş hekimi ama mesela o benim gibi değil, çok az kıyafeti vardır, LCW'den falan alır. Yani tutumluluk mu cimrilik mi bilemedim.
Ilgisiz zaten yani ben olmadan once sadece iş ev spor dil egitimine gidiyormuş giyim kusam pek umrunda degil banada soyledi senin zevkine gore giyinmek isterim diye ama simdi marka birseyler baksak onun acisindan sıkınti olur mu acaba diye dusundum. Bu arada erkeklerin bir çogu boyle sanırım kadınlar kadar özen veren erkek azdır
Maddi durumu iyi olmayan biri ise sıkıntı
Diş hekimi ama mesela o benim gibi değil, çok az kıyafeti vardır, LCW'den falan alır. Yani tutumluluk mu cimrilik mi bilemedim.
Bide para biriktirme kafasinda buda olabilir tabiki ama kendinide insan ihmal etmemeli bence. Dunyaya geldiysek keyfinide yasamak gerekir
Markadan kasıt nedir? Chanel mi? Dior? Prada vs?
Onlar lüzumsuz ve gereksiz zengin avlayan markalar bence. Benim mantığım daha farklı, şimdi LCW'den aldığın kıyafet ile Network'ten aldığın kıyafet bir olamaz. Ucuz ürün alıp sık sık almaktansa, bir marka parası kadar vermiş oluyorsun, tek alırım kaliteli alırım. Ama uçuk kaçık Prada falan da değil tabii. Bana göre Network'ün kalitesi Lacoste kalitesi ile birdir.
Ben ayakkabı gözlük orijinal severim gerisi çakma bir de kendime has parfümüm var onu da paylaşmam oda 2bin TL. d
Siz çok havalısınız
Marka düşkünlüğü bana doğru gelmiyor.
Sabancı'nın bir sözü var: "Ucuz mal alacak kadar zengin değilim," demiş. Ucuz mala birçok para verip alacağın markadan daha çok vermektense tek, kaliteli al, bu mantık.
Uzun yazmak işime gelmedi ama bi nevi bu bakış açısından bahsettim. Hak veriyorum🙏
Bu basa cikmaz der terk ederim
Sebep yani size sonucta marka birsey aldirmiyor kendi aliyor.
Evlenince aldiracak
Bu kafayla evlenmeyin zaten
Ahaha evlenebilirsin umarim
Sen zenginsin galiba çocuğa göre
Ben vazgeçerim
Sebep yani size sonucta marka birsey aldirmiyor kendi aliyor
Mutluluğu marka şeylerde arayan biriyle ilişki yürütmek çok zor
Yazip yazip sildim
Direkt yaz saygı duyarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İlişkilerde jestler harika ama tarafların beklentileri doğru dengelemesi çok önemli 💖 Bence bir kadının kaliteli şeyler sevmesi ya da sevgilisine özenli hediyeler alması tamamen içinden gelen bir sevgi gösterisi ✨ Fakat bu durum karşı tarafta yetersizlik hissi veya gizli bir baskı oluşturuyorsa orada tatlı bir iletişim kazası başlıyor demektir 🥺 Erkekler bazen altında ezildiklerini hissedebiliyor. Sevgilimle biz de hediye konusunda her zaman bütçeden çok maneviyata odaklanırız, en güzeli bu ☕ Sen bu durumdan rahatsızlık duyuyor musun yoksa sadece tarzı mı böyle? ✨