-Özellikle de o hediyenin fiyatı uçuk bir miktar ise... Dipnot! Fiyat etiketini unutma ihtimalinden ziyade, gözünüze sokmak istemek gibi bir uğraş içinde olduğunu düşünün ve öyle cevaplayın soruyu. #GöktenDüşenAşk#Aşkilişkileri
Sevgiliniz size üzerinde fiyat etiketi koparılmamış bir şekilde kıyafet, aksesuar hediye ederse ne düşünürsünüz?
Umrumda olmaz, espri yapmaya çalışıyodur. Az vermişsin der güler geçerim. Başka bir anlam çıkarmam. Zaten ille de verdiği parayı gözüme sokmak istiyorsa ciddi ciddi, hediye falan almasın direk parayı versin daha iyi.
Üzerinde unutmuştur kuzum yaaa. erkekler kadınlar gibi çetrefilli düşünmez , yani fiyatını göstermek için yaptığını sanmam. ama oldu ki öyle ise , ağır ziyandayım. maddi şeyle övünecek yapıdaki insanı sevmiş olamam 😕
Fiyatıno gösterse ne olur ki bence abartmışsınız sevdiğiniz değer verdiğiniz biri size pahalı bir hediye aldığını ucuz olmadığını göstermek için üstünde vilinçli bıraksa bilr bence mutlu oşmak lazım
Bunu yapması hoş değil tabii, bilmesem daha güzel olurduu fiyatını. Çünkü fiyatıyla dğl beni düşünmesiyle ilgileniyorum ben. Gösterişe gerek yok bence :)
Parfumun uzerinde fiyat etiketi birakmis. 75€. Bu ne dedim, unutmus gibi yapti. Aldim eve geldim, ona bir sey demedim. Elimi bile surmedim parfume, attim cekmeceye orada duruyor. Gicik.
Eger urun pahali ise sunh anlarim senin icin o kadar calistim bu kadar para verdim beni uzme eger ucuz biseyse al sen bunu giy fiyat onemsiz oyle yazdigina bakma demis gibi yani umursamaz tavir anlarim
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgiliniz size üzerinde fiyat etiketi koparılmamış bir şekilde kıyafet, aksesuar hediye ederse ne düşünürsünüz?
En İyi Cevaplar