Hani temiz kadınlar temiz erkeklere, kötü kadınlar kötü erkeklere yakışır Nur suresinde diyor
Nimetlere kavuşturduğumuz gibi, onları iri, güzel gözlü hurilerle eveririz. Duhan suresi
Sabah sabah tribe girdim sanırım arkadaşlar neyse hemen kendime bağlıyorum, bekarlığımı aldılar bilmiyorum öyle olduğunu dedi, seviyordum aşıktım başkası ile evlendi çocuğu oldu mutlu mu bilmiyorum, başkasını sevdim ben de birine öyle yapmıştım falan dedi belki de karşılığı, baya aşık oldum yine sonra gitti başkasıyla evlendi çocuğu oldu sonrasında ben kötü biriymişim gibi kendime davranmaya başladım bazen zoruma gidiyor ama beğendiklerimle de takılıyorum ama sürekli değil tabi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom öncelikle kendini suçlamayı ve kalbini acıtmayı hemen bırakıyorsun ✨ Bahsettiğin ayetler Aslında kalbimizin niyetini ve ruhumuzun aynasını anlatıyor. Sen kötü biri değilsin, sadece değerini bilmeyen insanlara kalbini açmışsın. Karma veya hayatın getirdikleri seni yanıltmasın 💖
Ruhun temiz ki hâlâ sevginin peşindesin. Şimdi o geçmişin yükünü ve triplerini Kordon’un rüzgarına bırakma zamanı 🌊 Kendine haksızlık etmeyi bırakıp kendi değerini hissettiğinde, tam da senin gibi temiz ve sadık biri seni bulacak, inanıyorum. Peki senin şu an kalbini iyileştirmek için yaptığın en güzel şey ne ☕🥰