Sanalda tanışılıp , aynı platformda ilişkiyi göz önünde yaşamaya devam etmek ilişkiye nasıl bir etki yaratıyor?
İlişkiyi göz önünde yaşamanın olumlu ve olumsuz yönleri neler sizce?

Sanalda tanışılıp , aynı platformda ilişkiyi göz önünde yaşamaya devam etmek ilişkiye nasıl bir etki yaratıyor?
İlişkiyi göz önünde yaşamanın olumlu ve olumsuz yönleri neler sizce?
Adam adımı da yazmış kalbini de koymuş, hiçte bir sorun olmuyor. Aksine profiline girdikçe görüp mutlu oluyorum. Onun için benim mutluluğum yeter diye düşünüyorum.
Laf söz diyen elbette oluyor ama insanımız birine sataşmak için fırsat kollarken gayet normal. Sırf bir kaç kendini bilmez yüzünden bir davranış yapmam, ben istiyorsam gizlerim istiyorsam açarım.
Bir kaç laf yüzünden aramız bozulacak, birbirimize gireceksek zaten ilişkimiz gerçek değildir. Bu zamana kadar çok kez sözler duyduk hatta biraz önce yine. Bir sorun olmadı aramızda, güldük geçtik. Umarım da nice aylar, yıllara beraber gülüp geçeceğimiz.
Seviyorsan haykıracaksın elalem ne der düşüncesinden sıyrılın elalem adı üstünde el/alem.. İki konuşup susacak. Gerisi sizi alakadar eder. Partnerin için yapılmalı ciddiyse özellikle. Gizlemek başkalarına fırsat vermektir.. İlişki durumu yapmayan adamdan şüphe duyun. Konuştuğu çok kişi var ki yapmak işine gelmiyordur.. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum bunu.. Gizlememesi için hiç bir sebep yok yapmak gerekli..
Nazar değiyor gerçekten böyle bir şey var o yüzden ben derim arada frikik verin okey ama haykırmayın kıskanan olur çekemeyen olur ayrılırlar inş diyenlerin haddi hesabı yok.
Birbiri için kim hayırlı ise umarım gerçekten birbirlerine kavuşurlar🙂
İlişkiyi saklayıp, kimse bilmesin, duymasın demek bana saçma geliyor.. Çünkü ona göre tutum sergilemeli herkes. Ayağını denk almalı..
Birileri görünce ne değişiyor?
Bunun faydası ne.. ? Ya da saklı açık seçik olmasının zararı?
Bunlar sadece bahaneden ibaret..
Cevap
29Cevap
Genel olarak kötü etkiler zaten sanal ilişki Ergence geliyor konuşursun çok sevebilirsin ama ilişkiyi başlatmak hata
Bence pek etkilemez sevgilim olsaydı bunu açıkça yaşardım göz önünde
Iliskinin sanali reeli yoktur. Iliski vardir ya da yoktur. Göz önünde yasanmasina sira gelince acikta duran seylere sinek konar. Mahremiyet sinirlarini aşan her sey özünü kaybeder, safligini yitirir.
İlişkiyi göz önünde yaşamak her türlü olumsuz etkıler. Sanal ya da reel fark etmez.
2 kişi arasında kı ozel şeyi 3. Kişilerin bilmesine gerek yok.
Hee alnına bu benım manıta yazanlar ayrı onlar master sevıyeye ulaşmış 😂
Siz etkilenmeyeceğiz deseniz bile. Çevrenizdeki insanlar etkilemek için elinden geleni yapıyor.
Bazı şeyler kişiye özel kalmalı ve bence ilişkiye dair her şey özel kalmalı.
Ne gerek var ki sarmaş dolaş resim çekinip paylaşmaya, yine arada olur ama bunu hep yapanlar da var.
Sevmiyorum ben mahremiyeti öldürmeyi
Ulu orta sulu sulu vıcık vıcık işleri
Perde kapalı olmalı benim ilişkimde
İlişki yaşadığım insanla arama kimse giremez.. Kimseyi umursamıyorum.. Hayatımdaki insana fokuslanıyorum.. Keyifli geceler..
Olmaz knk bir kere yaptım o hatayı reklam iyi bişey değil özlelin o senin özelde kalmalı bence
Evlenene kadar gizli sonra belki ama yatak odasına kadar paylaşan manyak insanlara karşıyım.
Eğlenceli olsun diye ilanı aşk edebilirim. Başka bi esprisi yok.
Milletin gözüne sokarak yaşayanlar varya ha işte onlar hep sahte aşk bir getirisi yok onların helede burası için burada aşk değil seks partneri arıyorlar" adı da olmuş aşk"
😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
(Komik olana gülmek gerek)
Yorumları okumaya gelmiştim. Biraz güldüm iyi mi bilmiyorum. 😃
Nazara geliyorlar kesinlikle.
Ayrıca sosyal medyada, millete nispet yaptıklarını düşünüyorum.
Sanal bana eğlence gibi geliyor. Sonu yakın olan can sıkıntısını geçiren bi oyundan ibaret… Tabii eğer yüzyüze görüşülüp konuşulduysa durum başka…
İnsan seviyorsa heryerde haykırmalıdır ilişkim kimseyi ilgilendirmez o bir yana diğerleri bir yana...
Sanal da takılıp devam ediliyorsa yani sanal olarak. Hiçbir değişiklik olmaz
Çok cringe geliyor bana samimiyet olmadan yürüyemez bence
Dıştan müdahaleye açık bir ilişki sağlıklı ilerlemez maalesef bazı şeyleri birebir yaşamak gerek
Sessiz sakin yaşmak varken gereksiz.
Nazar değer hem.
Şahsen hiçbir şeyi çok göz önünde yaşamayı sevmem ve güzel giden şeyleri insanlara göstermekten sakınırım çünkü olan var olmayan var. Nazara gelmek istemem.
Eğer gerçek bir ilişki olsaydı bence sanalmış platformmuş gözönünde olmakmış bunları hiç düşünmezdim
Olumsuz etkiler
Hep gizli ilişkileri severim
Tenhalarda derin duygularla öperim
Sanaldaki aşk nedir ya? Yok öyle bir şey…
sanaldan aşık olunmaz sevgili de olunmaz
Sanal aşk faklidir ama gerçeği tercih ederim
Bomboş bir mecra seks için birliktelik orada sadece
Bence kendi içinizde yaşayın yoksa bu devrin kem gözlü insanları anında nazar vuruyor
Bence pamuklara sarıp saklanmalı aşk sonuçta kolay bulunmuyor nazara gelmesin ☺️🥰
Sıcak bakmıyorum sanala, vakit kaybı
Beni çok etkiliyeceği kesin
Aşkın gözü kördür ama çevrenin asla
Göz önünde olmayı sevmem.
genelde bitiriyor karşı cins
Nazara gelebilir bence ve çekemeyenler olacaktor
Negatif etkiler
sanal manal bilmem nefes alsin kalbi atsin yeter
Kötü etkiler
Kötü etkiler
Sanal ilişki boş iş. Git evcilik oyna daha iyi.
Sanalda olan aşk gerçekte pek aynı sonuçlanmıyo
Berbat
Kesinlikle şana işi
Kötü olabilir
iyi değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?