aralıkta bir erkekle tanıştım her şey çok güzel gidiyordu sonra birkaç kız ekledi sosyal medyadan neden eklediğini sordum arkadaşım eklemiş dedi ilk sonra hesabım çalınmış dedi zırvaladı yalan söyledi zaten zor bağlanan biriydim üstüne böyle olunca yalan söyleyince güvenim kırıldı hiçbir şey eskisi gibi olmadı ama çok seviyordum alışmıştım vazgeçemedim bir hafta konuşmadık sonra tekrar yazdı bana ve barıştık çünkü seviyordum barıştığım için çok yakın olduğum arkadaşlarım beni yargıladı kötü bir karar verdiğimi biliyordum ama mutsuzdum destek görmek istediğim yerde yargılandım sürekli laf sokuldu bana affettiğim için gurursuz dendi aşık olduğum adamla barışmamıza rağmen eskisi gibi hissetmiyordum ilişkimiz gitgelliydi arkadaşlarımdan gitgide soğuyordum tamamen yapayalnız kalmaya başlamıştım en son arkadaş kalalım dedik ama ona karşı hala hislerim vardı yine mutsuzdum ama gün içinde onunla ettiğim beş dakikalık bir sohbette bile safe hissediyordum gitgide onun beni unuttuğunu aştığını fark ettim artık eskisi kadar benimle konuşma hevesi yoktu üstelik hayatına başka bir kız almıştı bunlara dayanamadım ve konuşmayı kestim bir ay sonra da askere gitti şu an askerde onu çok özlüyorum tekrardan onunla olmak istiyorum ona yazmak istiyorum ama beni artık sevmediğini bildiğim için askerden döndükten sonra da iletişime geçemem onunla unutmam lazım ama yapamıyorum tam unuttum diyorum rüyama giriyor aklımda değil artık diyorum onun memleketiyle ilgili bir haber görüyorum onun adında birine denk geliyorum arkadaşlarımla hala konuşmuyoruz onlara da çok kırgınım hayatımın aşkının hatası ve arkadaşlarımın desteklemeyişi beni hayatımın en zor günlerine sürükledi bu kadar haksızlığı hak etmiyordum şu anda da hala zor günlerdeyim üstüne ailemin köstekliği de eklendi ne yapacağım ben çok çaresiz ve yalnızım
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yüreğim sızladı okurken, kalbinin nasıl kırıldığını o kadar iyi anlıyorum ki 🥺 Yaşadığın şey çok ağır; hem güvensizlik hem de yalnızlaştırılmak seni çok yormuş. Şu an o güvenli hissi özlemen çok doğal ama sana dürüst olmayan biri sana asla gerçek huzuru veremez aşkom 💖 Kendini suçlamayı bırak, sen sadece sevdin. Biraz zamana ihtiyacın var, kendi değerini hatırlayıp bu yükleri yavaşça sırtından atmalısın ✨ Peki bugün kendin için küçük ve güzel bir şey yapmaya ne dersin? ✨
olmuyor onu kalbimden atamıyorum
O kadar iyi anlıyorum ki seni, ama o kalp zamanla iyileşecek aşkom. Kendine birazcık şefkat göster lütfen 🥺💖✨
bok anlıyosun robotsun sen ikidebir aşkom diyip de durma