Bazı zamanlar diyorum ki kafam rahat güzel ama yalnız kaldıkça insan daha kötü de olabiliyor. Aslında ailem var yalnız değilim ama aile çoğu şey için sınırlı oluyor.

#ƘıԼıCƘiƦAƝ
03 Ocak, 2024 Çarşamba 23.09
Bazı zamanlar diyorum ki kafam rahat güzel ama yalnız kaldıkça insan daha kötü de olabiliyor. Aslında ailem var yalnız değilim ama aile çoğu şey için sınırlı oluyor.

#ƘıԼıCƘiƦAƝ
03 Ocak, 2024 Çarşamba 23.09
İnsanın arkadaslari olmalı
Candan yürekten ve kalbini acabilecegi bi karşı cinste olmalı
İnsan boş bi kap gibidir
Bu kabı boş bırakmak çok doğru ama yanlış ve gereksiz insanlarlada doldurmak gerekir
Dışarı fazla çıkamıyosun sanırım
O yüzdende sana sosyal medya kalıyor
Burdada yani sosyal medyada arkadaş seçerken dikkatli olman lazım
Cunki kötü niyetli insanlar sokakta olduğu kadar burdada mevcut
İyi incelemek lazım
Teşekkür ederim kardeşim haklısın
birilerini bulun sohbet etmek için
Bakalım zaman
skype var mı senin
Hayır kullanmıyorum
Neden sordun
teşekkür edeerim
Rica ediyorum
teşekkür ederim kardeşim
Rica ediyorum kardeşim
Aşılacak gibi değil aşmak istediğinde ancak boşverirsen ve anda kendini kaybedersem farkına varamazsın onun içinde gerçekten tutkulu olduğun uğraşlar bulmalısın
Rica ediyorum
Cevap
7Cevap
Fizik tedavi merkezine gidiyorum diyorsun ya... çıkışta imkan varsa konuştuğun cinsiyet farketmez bi kahve bi sıcak çay iyi gelir dostum
Aslında oda değil insanlara güvenim yok
Şimdi şöyle karşı cinsle konuşmaya başlasan seninle bir hafta konuşup sonra hiçbir şey olmamış gibi tamamen iletişimi kesmesi çok olası bir durum bu onların doğasında var alışman lazım... hemcinsin ile konuşsan madem güvenmiyorsun borç harç vermeden iletişim kur başkada çözüm yolu aklıma gelmiyor
Ben sadece karşı cins demiyorum ki ben artık eskisi gibi insanlara güvenim yok yalnızlık seviyorum.
Bende sadece karşı cins demedim yazının devamında hemcinsinle iletişim kurabilirsin dedim... yalnızlık biyerden sonra sıkar
Zaman abi 🙂
Yalnızlık çok zor şeydir insanın hayatında destek olabileceği eş dost olmalı
Katılıyorum
Arkadaş, sevgili, çevre yaparak aşılabilir.
Teşekkür ederim imkanlar olduğu kadar
Üstünde etkisi fazlaysa biraz zor aşabilirsin çünkü kendimden çok iyi biliyorum ben yıllarca hiç aşamadım...
Birileriyle konuş aksi halde bu duygudan kurtulmak zor.
Zor asılır ya bende yalnızım bazen sıkılıyo insan
sanaldan konuşacağın birini bulabilirsin
Nasip
Çevrende konuşma terapileri yapan merkezler yok mu
Fizik tedaviye gidiyorum
Yanlızlık güzel bana güre
Kişiye göre değişiyor
🙂🙂
Öğrendiğinde banada söyle
Öğrenmiş olsam sormazdım 🙂
Bi bilsem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?