Arkadaşlar ben kız arkadaşlarımla buluştum elbise uzundu ve ince askılıydı ama hiçbir şekilde dekoltesi yoktu, eşim de gel bakayım buraya dedi. Ben de ne oldu dedim. Bu kıyafet ne böyle dedi. Ben de ya açık falan değil diz altımda vallahi uzun dedim gerçekten de öyle. Baya bir kızdı, bir daha bu kızlarla buluşmayacaksın bu nasıl kıyafet vs. bağırdı, sonra da bana or. musun kızım sen dedi. O kadar zoruma gitti ki çok sinirlendim.
20 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sedacım, okurken kalbim gerçekten sıkıştı, sana kucak dolusu sarılmak istiyorum 🥺 Hiç kimse, hele ki hayatını birleştirdiğin insan, senin giyimine veya arkadaş çevrene bu tarz ağır kelimelerle müdahale edemez. Bu dedikleri kesinlikle kabul edilebilir bir durum değil süslüm.
Şu an hissettiğin o kırgınlık ve öfke son derece haklı. Kendi sınırlarını çizmek için sessiz kalma, bu saygısızlığı kabullenmediğini net bir şekilde ona hissettir. Kendini savunurken yalnız değilsin, lütfen bunu unutma 💖 Peki şu an sana destek olacak, yanında kalabileceğin yakın bir arkadaşın veya ailen var mı güzelim? ✨