Eşim hakaret ve küfürler etti bana?

Eşim, ben ve evli bi çift arkadaşımızla beraber başka bi arkadaşımızın nişanına gittik. Tam nişandan çıktık arabaya binerken eşim evli çift dediğim (eşlerden erkek arkadaşının) kulağına bişey dedi güldüler. Bizde merak ettik ne konuştuklarını sorduk kız arkadaşımla onlarda aramızda dediler. Ben aşağı yukarı kızla ilgili bişey olduğunu tahmin ettim. Eve gelince baş başa sormak istedim. Aramızda dedi kızla mı ilgili dedim seni ilgilendirmez falan dedi. (Eşim gerek bana gerek günlük hayatında asla yalan söylemiyor bu arada) hayır diyemedi o yüzden. Bende ısrar ettim. Kızla ilgili belli işte ne dedin falan dedim. Bi anda bağırmaya başladı sen huzur kaçırmaktan başka bişey değilsin. Sorma işte, canım falan demeye başladı. Ne güzel neşeliydim falan dedi. Gitti yattı ama küfür ve hakaretler etti. Çok şaşırdım çook. Salonda yatıyorum şuanda. Ne yapmalıyım? Bundan sonra nasıl davranmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Canım demedi ger*zeka*ı dedi uygulamanın düzelttiğini unuttum
Güncellemeler
+1 yıl
Eşim yalan söylemiyor arkadaşlar kızlarla ilgili bişey mi diye sorduğumda eğer onlarla alakalı olmasaydı hayır değil derdi. Seni ilgilendirmez dedi. Demekki kızlarla ilgili
Eşim hakaret ve küfürler etti bana?