Kız benim arkadaşım önce biraz garipsedim ama kızın açıklamasını duyunca biraz ikna oldum gibi
bu arkadaşım ailede cidden çok zengin yani villalarda yaşamış bir kız tipine bakınca da zaten yaptırdığı estetik işlemler falan belli oluyor kendine harcadığı para bile yüz binlerce. Kız bana dedi ki kar küresi hani 12-13 yaşında sevgili olanlar birbirine alıyor dedi. Dedi ki eğer 500 tl çiçek + 500 tl'ye bir şal + 500 tl'ye de iki kişilik bir doğum günü pastası alsaydı daha makbule geçerdi diyor yani konu sadece maddiyat değil dedi. Onun dışında dedi ki ben aile evinde çok lüks yaşadım yani bu çocuk bana aynı hayatı yaşatamaz ileride 1 botoks yaptırsam adamın evi başına yıkılır dedi.
bir nebze haklı buldum bir de yani sevgilisinin aklı neredeydi de aylık masrafı neredeyse 200 bin olan kızla sevgili oluyor yani bazen insan mantıklı olmalı şahsen ben çok zengin bir erkek bulsam çok da yanaşmazdım yani bunun çevresi belli istediği kız belli yani milyoner erkek kendi gibi milyoner kız ister hayat Türk dizisinden ibaret değil
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer