Eski sevgilisine aldığı evlilik teklifi yüzüğünü bana taktı. Yaptığı yanlış değil mi?

Şu an hayatımda olan kişi bundan bir kaç gün önce evlenme teklifi etti ve kabul ettim ve bugün bana evlenme teklifi ederken taktığı yüzüğün eski sevgilisine bu niyetle alındığını öğrendim ve şok oldum bunu beklemiyordum, annesi ağzından kaçırdı bunu ben anlamamış ayağına yattım erkek arkadaşımla baş başa kalana kadar belli etmedim. Zaten yüzüğü gözüm kapalı ilk denediği zaman parmağıma çok büyük gelmişti standart ölçü bu demişti ve sonrasında teklif etmeden önce küçülttü çünkü parmak ölçümle alakasız bir yüzüktü. Yüzüğe mutlulukla bakarken şimdi görünce aklıma zamanında eski sevgilisi için alındığı geliyor haliyle. Ki ben geçmişe takılan bunu dert eden bir insan değilim aksine çokça anlayışlıyım bu durum karşısında çok sinirlenmedim ama beklemiyordum ve çok kırıldım geçmiş önemsiz geçmiş geçmiş der dururdu şimdi geçmişi parmağıma nasıl takarsın dedim... Siz yerimde olsanız tepkiniz ne olurdu merak ediyorum.

Eski sevgilisine aldığı evlilik teklifi yüzüğünü bana taktı. Yaptığı yanlış değil mi?