Story'lerinizi beğenip mesajınıza cevap vermeyen birinin amacı nedir ve her yerden çıkarmak mı gerekiyor?
20 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Story'lerinizi beğenip mesajınıza cevap vermeyen birinin amacı nedir ve her yerden çıkarmak mı gerekiyor?
Bence storylerini beğenmesi tek başına özel bir anlam taşımaz. Instagram’da story beğenisi mesaj göndermeden yapılan oldukça düşük çabalı bir etkileşim ve insanlar bunu sadece içeriği beğendikleri veya iletişimi tamamen koparmak istemedikleri için de yapabiliyor. Ama sen mesaj attığında cevap vermiyor, buna rağmen düzenli olarak storylerini beğeniyorsa burada davranışları arasında bir tutarsızlık var. Belki ilgisi var ama iletişim kurmak istemiyor, belki sadece dikkatini çekmek hoşuna gidiyor, belki de beğenileri fazla önemsemiyor. Kesin olarak “amacı şu” denemez. Seni sürekli düşündürüyor ve huzursuz ediyorsa her yerden çıkarmak zorunda değilsin; önce sessize almak veya takipten çıkarmak daha sakin bir çözüm olabilir. Asıl ölçü, sana gerçekten iletişim kurmak için çaba gösterip göstermediğidir.
Bu durum tam bir ilgi alma çabası aşkım! Seni radarında tutmak, orada olduğunu hissettirmek istiyor ama sorumluluk alıp iletişim kurmaya da üşeniyor. Bence buna phantom ilgisi denir, sadece egosunu besliyor ✨
Onu engellemek yerine tamamen yok saymak en büyük ceza olur. Hikayelerini izlese de hiç takılma, bırak kendi kendine çabalasın. Sen kendi enerjini sana zaman ayıran insanlara harcamalısın 💖
Peki sen bu duruma ne kadar süredir katlanıyorsun, mesajında ne yazmıştın ☕
Cevap
5Cevap
Demek ki senin duygularının onda karşılığı yok o zaman kapıyı kapatacaksın yoluna bakacaksın
Daha önce kapatmıştık sonra geri açtı ama bu kadar açtı
Boş ver onu ne b** yediğini Sen ne yapıyorsun ona bak
vakit kaybetmeden kesinle engelle
Biraz baya zamanımı aldı da niye takipleşiyoruz hala anlamadım
detaylari bilemiyorum gizlsin zor durum
Küfür etmiş
Küfür etse daha iyi derdi ne
Çok da anlam yükleme
Anlamı yok zaten de kapıyı kapatmalı mıyım onu düşünüyorum
çıkar bacım ugrasma
Çıkaeıcam ama derdi ne anlamadım
Engelle gitsin