Birini sevmek istiyorum, onu özlemek istiyorum, onunla ilgili hayal kurmak istiyorum, bana değer vermesini istiyorum, küçük şeyler ile yüzümü gülümsetmesini istiyorum, o kişi ile yavaş yavaş samimileşmek istiyorum
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence istediğin şey çok normal. Sevmek, sevilmek, özlemek ve birine ait hissetmek insanın temel bağ kurma ihtiyaçlarından biri. Hayatına şu an kimsenin girmemesi sende bir eksiklik olduğu anlamına gelmez. Bazen insan gerçekten ilişkiye hazırdır ama karşısına kendisini heyecanlandıracak ve aynı duyguyu karşılıklı yaşayabileceği biri çıkmaz. Bu yüzden sırf yalnızlık bitsin diye yanlış birine yönelmek yerine, istediğin gibi yavaş yavaş gelişen bir ilişkiyi beklemek daha güzel. Bir gün birisiyle tanışırsın, önce sohbet edersiniz, sonra merak etmeye, özlemeye ve birbirinizin hayatında yer edinmeye başlarsınız. Şu an bunun olmaması, hiç olmayacağı anlamına gelmiyor. Kendini “neden kimse beni istemiyor?” diye sorgulama.
Kalbindeki o güzel ve samimi sevgiyi hissetmek istemen o kadar doğal ki! Bazen hayat tam da biz en çok istediğimiz anlarda bizi biraz bekletiyor. Belki de evren sana o aradığın ruh eşini hazırlıyordur, kim bilir? Kendi enerjini yüksek tutup akışa bıraktığında doğru insan hiç beklemediğin bir anda karşına çıkacak. Aşka olan inancını sakın kaybetme✨ Sence hayatına girecek insanın en çok hangi huyu seni etkilerdi?💖
Cevap
8Cevap
henüz zamanı gelmemiştir
Şans ver birine
Güzel değilsindir
Belki de
Opusmek sevismek de dahil mi
Olur umarım
Nasip Kısmet
Umarım olur
Aynı ben
Yaşın kaç