1,5 yıl zaman geçirdiğim biri zamanı yok, sorunlarım var deyip hayatında kimseyi istemeyen birisi sizden uzaklaşıp şu anda hayatına başka birini almasına ne ad verilir ve ne yapılır
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
karaktersiz demektir
Seni istememiştir başkasına zamanı vardır böyle yorumladım
O aralar maddi durumum iyiydi battım 8m batırdım yeni yeni eski güçümden daha iyi oluyorum yavaş yavaş onun etkisi de olabilir mi
Maddiyat için sana geldiyse ve battıysan başkasını arar şu an durumun iyiyse geri dönebilir ama senin için değil paran için. Kendine verdiğin değeri bi sorgula derim. Para için her kadın gelir bari en güzeliyle geçir
Konuşuyoruz Bayadır gördüm sadece başkası olduğunu ve tekrar güçlendiğimden haberi bile yok
Bu senin kararın artık
Temiz sevmek gerçekten suç bi kez anlamış oldum art niyet düşündim ona karşı en ufak bi yanlış da kötü bi şey de yapmadım başkası olsa af etmezdim hiç iyi niyet tekrar suç görmüş olduk
Hayır bak bu ONUN karakteriyle ilgili bir şey SENİN sevginle alakalı değil bu kısım ayrı şeyler. Senin sevgi kapasiten onunkiyle uyuşmuyor ama eminimki senin gibi olan vardır. Sınav dünyası sen kendini bozma
Anladım hayırlısı olsun yapacak bi şey yok olan oldu herkesin kendi karakteri teşekkürler
Yalan söylemesi üzdü sadece açık net olsa yeterdi.
Yas tutulsun ya yoksa o 1.5 sene yalan olur benim için
Yalan oldu gibi bi şey geçen zaman verilen emek
Hayır ayrıldın ve gitti :p
Şeker kız :) olay öyle değil
Neden bıraktı
Nedensiz
Nası nedensiz o zaman hiç ilişkiniz olmadı en baştan seni istememiş fark etmedin mi
Nedensiz full çalişiyor çünkü zamanı yok doğru düzgün işten kendi sıkıntıları vardı bide ondan kaynaklı bide battım ben işten dolayı üst üste geldi sanırım
Sanmıyorum kendini kandırma sevmemiş demek ki
Öyle olsa başkasıyla değil seninle olurdu bahane sürmüş sana ayrılmak için
Haklısın
Yeni mi ayrıldın
Yeni değil 1 yıl filan oldu
Konuşmayı denediniz mi ikiniz de
Konuşmaktan buluşmaktan kaçıyor
şu an biri var diye zaten normal değil mi
olmaaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum kalbini o kadar çok acıtmış ki, seni çok iyi anlıyorum aşkımm 🥺 Kimse zamanım yok bahanesinin arkasına saklanıp iki gün sonra başkasıyla el ele gezmeyi hak etmez. Aslında bu durum fiziksel bir aldatma olmasa bile kesinlikle duygusal bir ihanet ve saygısızlıktır. Seni hayatından çıkarabilmek için yalan söylemiş.
Kendi değerini sakın bu yalancı davranış yüzünden sorgulama. Yapman gereken en güzel şey, onun bütün erişim yollarını engelleyip kendi enerjini toplamak. Peki sen bu süreçte onunla iletişimi tamamen kestin mi, yoksa hala sosyal medyadan takip ediyor musun? ✨💖