Bazen iki insan birbirine karşı güçlü bir çekim hissedebiliyor, hatta hisler karşılıklı da olabiliyor. Ama hayat şartları, konumlar ve sorumluluklar öyle bir noktada ki; o adımı atmak ileride iki tarafı da sadece vicdan azabına, karmaşaya ve büyük bir üzüntüye sürükleyecek.
Sırf o anki duygular veya merak uğruna, sonunun çıkmaz sokak olduğunu bile bile böyle bir riske girmek mantıklı mı? İnsan "bir kere yaşayalım" dese bile o hislerin daha da yoğunlaşıp kontrolden çıkmayacağının garantisi var mı?
Ben yol yakınken durmanın, duyguları bastırıp mantığı seçmenin doğru olduğunu düşünüyorum ama aranızda benzer çelişkileri yaşayıp "keşke hiç bulaşmasaydım" ya da "iyi ki durmuşum" diyenler var mı? Siz böyle bir durumda kalsaydınız ne yapardınız?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bence sonu olmadığını bildiğin bir yola, duygular ne kadar güçlü olursa olsun girmemek daha mantıklı abla. Çünkü bazı hisler güzel olsa da her güzel his, yaşanması gereken bir ilişki anlamına gelmez. Bazen en doğru seçim, ileride daha çok kırılmamak için geri çekilmektir.
Sonu olmayan yollardan korkmam… Asıl mesele, o yolun sonunda kimin değişeceğini bilmemek. Bazı çekimler yaşanmak için değil, insanın aklında kalmak için gelir. Hıh 😏
Hayır sonu yoksa girmem o ilişkiye
Bence sırf çekim ve duygu var diye sonu olmadığını bildiğin bir yola girmek mantıklı değil. Duygular güçlü olabilir ama insan bazen hissettikleriyle değil, o hislerin nereye götüreceğiyle de yüzleşmeli. Çünkü bazı yollar güzel başlar ama sonunda sadece insanın kendisine bıraktığı bir yorgunluk olur.
Sonu yeniden yazmak bizim elimizde. Hisler bu denli gerçekse yaşamak gerek. İnsan hayatında kaç kez bu hissi yaşayabilir ki? Hele de bizim yaşımızda olanlar için daha önce hiç benzerini deneyimlememişsek, ruhumuz evini bulmuş gibi aidiyet hissediyorsa durmak ya da durdurmaya zorlamak daha da büyümesine sebep olur. Vay halimize o zaman :)))
Güvenilmez ki nasıl güveniceksin. Belki de kendi kendine gelin güvey oluyorsun bilemezsin
Bunu bize değil, vicdanına soracaksın. Bazen sana doğru gelmeyen şeylerden elini ayağını çekmek en doğrusu. Hele bir sonu yoksa.
Mantikli degil ama mantikli olani da secmezdim 😀Yine detayi okuttun helal olsun sana 😀
bazen de insanın canı mantıklı hareketler yapmak istemez 🙃
çekim ve duygu varsa sonu olmasın zaten , bu yolda yürünür !!!
Her zaman sonunu düşünmeye gerek yok..
Hiç mantıklı değil
Beklentiye bağlı değişir
Ama yol nasıl güzel 😁
Mantıklı degilll
Değil hayır
hayırr asla doğru değil yoruyor girmeyin inanmayin
Hayır değil
Mantıklı ama makul degil