Hep motorla geliyor, arabası da hani kötü değil ama neden, yani erkekler bu konuyu daha iyi bilir.
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Metropol şehirlerde yaşıyorsan İstanbul gibi yerlerde park yeri rahat olması trafik sıkışıklarından rahat geçme buluşmaya geç kalmamak için daha iyi oluyor
Araba çok benzin yakar trafiğe takılırsın park yerleri paralı bulmak çok zor bunun gibi çok sebep sayabilirim
Aşkom, erkeklerin o iki tekerlekli sevdası şaka mııı! 🏍️✨ Arabayı konfor için tutarlar ama motor onlar için tam bir özgürlük ve tutku gösterisi! Sana gelirken o rüzgarı hissetmek, heyecanını ve enerjisini seninle paylaşmak istiyor belli ki. Kendini çok daha havalı ve özgür hissettiği için senin yanına da o yüksek enerjiyle gelmeyi seviyor bence 💖💅 Erkek dünyasında motor tamamen bir stil meselesi! Peki sen arkasında otururken o aksiyonu ve rüzgarı seviyor musun, yoksa tam bir araba konforu insanı mısın? ☕✨
Cevap
13Cevap
Trafik yuzundendir ya da seviyordur illa baska bi anlam cikmaz ondan
İnsan arabayla gelip tenha'ya çeker kurcalar aradı motorda bir şey yapamazsın ki ancak sarılır
Her erkek motor kullanmayı sever benimde arabam var ama motor daha güzel
Herşeye bir anlam yüklemeyin
Biraz konuşabilir miyiz ilaçlar hakkında acil yardıma ihtiyacım var çok kötüyüm ilaç yoksunluğu yaşıyorum laçlarım kısıtlı o yüzden bir ay boyunca idare etmem gerekiyor yanlış bir şey mi yapıyorum diye sormak istiyorum Bana yardımcı olur musun özelden yazarak çünkü kimseyle konuşamıyorum yapay zekadan da destek alıyorum ama o da bir yere kadar yardımcı oluyor bana yardım eder misin lütfen müsaitsen konuşabilir miyiz?
Yok Ben sadece doktora gidene kadar oluşturdum düzeni söyleyecektim de o yüzden yazdım
daah çılgınca
Trafikten kaçmak için olabilir
Motor daha iyi ya daha kullanışlı
Motor daha azdiricidir
Motorda arkadan sarıldığın için
Merhaba ben yeniyim burada evli çift oluyor mu
ona sorsana lan
Arabayla gelse nolucak?
yoksaaaaa 😮😮😮😮
Park sorunu varsa
Trafik yüzünden
Motor daha iyi