Aşk İlişkileri Bir erkek neden araba sürerkken? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Neden kiz arkadasinin bacagina dokunur eller elino tutar o an ne hosseder ne dusunur Güncellemeler+1 yıl Bakar misiniz Güncellemeler+1 yıl Xnjccj Bir erkek neden araba sürerkken? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Peynirciyim Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Kızın elini kendi aleti üzerine getirmesini bekler.. 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Oyle yapmicagimi biliyo elini tutuyorim bacagimi ellemesin diye Yorumla Peynirciyim +1 yıl alıştırıyor.. Bir süre sonra kendine hayret edeceğin şeyler yapacaksın Yorumla Soran +1 yıl Yok ya o kdr ileri gidemez Yorumla Peynirciyim +1 yıl Kalkmış ile kabarmışın acıması olmaz Yorumla Soran +1 yıl Istwmeye gelceklr yakinda su sira bana cekcegin vr elimden diyip diruyo operken Yorumla Peynirciyim +1 yıl Adam evlenecek fakat seni sert becermek istiyor yine de.. Hazır mısın buna Yorumla Soran +1 yıl Sert yapcak bi havasi yok onun ya Yorumla Peynirciyim +1 yıl O izlenimi vermiyor mu? Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Peynirciyim +1 yıl Başbaşa kaldığınız da işler değişebilir. Adam uyarı yapıyor baksana Yorumla Soran +1 yıl Evpenince o Yorumla Peynirciyim +1 yıl Bacağını ellemek dışında ileri gitmedi mi hiç? Yorumla Soran +1 yıl Gitmedi Yorumla Peynirciyim +1 yıl Sana katılıyorum, hiç sert yapacak birine benzemiyor.. Yorumla Soran +1 yıl Operken. Bile yumusak opuyo Yorumla Peynirciyim +1 yıl Ay çok nazik Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ayyy hayalim ilerde erkek arkadaşımın böyle yapmasi çok romantik 🤭💗 kız cinsellik için seni arzuluyor s@lak neyi anlamıyorsun tövbe tövbe 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Anliyomda insan duymakta istiyo 😂 cekecegin var elimden diyipduruyo Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bi tabir vardır. Biz erkekler zkmeyeceğimiz sıpanın önüne ot koymayız. bu gün elini tutan yarın dötünü tutar. 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl canı istemiş tutmuş ne var ki 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ya hep dokunmak ostiyo merakettimmişte +1 yıl temas bağımlısı demek ki 😀 Soran +1 yıl Sordum yoo sadece sana boyleym dedi merakettimmişte +1 yıl eminim ki sadece sana öyle 😂
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı. Direkt sapıklıktan hanımefendi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sapik degil aslinda bni begendigi icin mi Yorumla badarbungaa +1 yıl Alakası yok Yorumla Soran +1 yıl Allla alla Yorumla badarbungaa +1 yıl Eminin buna Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Sence?Haz his cinsellik tabiki 0 0 Yorumla
idvadimela Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 50% +1 yıl Seni de süreceğim böyle mesajı vermek için 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Çok arzuluyordur arabada sevişmek ister dokunurken 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Bilmem bn 22 o 32 yasinda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman daha çok arzular seni sürekli sevişmek ister Yorumla Soran +1 yıl Iste disari ciktigimizda sariliyo hep ensemde boynumda gezdiriyo elini sacimi oksiyo flaan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tabi sarılır. daha çok şey yapmak istiyor Yorumla Soran +1 yıl Ensemde niye gezdiriyo elini sence garip geldi biraz 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl başka yerlere dokunmak istiyordur 😊 Yorumla Soran +1 yıl Nereye yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl göğüslere bacaklarına bacak araba 😊 Yorumla Soran +1 yıl Gizlerime dalip duruyo o sira ne dusunuyodur sence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl takip edermisin beni. burdan yazmamam herşeyi Yorumla Soran +1 yıl Gonderdim Yorumla
AkrepKral_22Cm Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl sen dokunmazmısın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yooo Yorumla AkrepKral_22Cm +1 yıl dokun dıye dokunuyor Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Tahrik etmek ve olmak için 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sey dedo bana noye tutuyon elimi huylaniyon mu yoksa dedi sınoirlarimi bn bilirim vs dedi Cevap sahibi +1 yıl Sen tahrik oldun mu? Soran +1 yıl Hayir da bacagimi oksicak gibi oldu ondn Cevap sahibi +1 yıl Amacı belli iştw
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kızın elini kendi aleti üzerine getirmesini bekler..
Oyle yapmicagimi biliyo elini tutuyorim bacagimi ellemesin diye
alıştırıyor.. Bir süre sonra kendine hayret edeceğin şeyler yapacaksın
Yok ya o kdr ileri gidemez
Kalkmış ile kabarmışın acıması olmaz
Istwmeye gelceklr yakinda su sira bana cekcegin vr elimden diyip diruyo operken
Adam evlenecek fakat seni sert becermek istiyor yine de.. Hazır mısın buna
Sert yapcak bi havasi yok onun ya
O izlenimi vermiyor mu?
Evet
Başbaşa kaldığınız da işler değişebilir. Adam uyarı yapıyor baksana
Evpenince o
Bacağını ellemek dışında ileri gitmedi mi hiç?
Gitmedi
Sana katılıyorum, hiç sert yapacak birine benzemiyor..
Operken. Bile yumusak opuyo
Ay çok nazik
Ayyy hayalim ilerde erkek arkadaşımın böyle yapmasi çok romantik 🤭💗 kız cinsellik için seni arzuluyor s@lak neyi anlamıyorsun tövbe tövbe
Anliyomda insan duymakta istiyo 😂 cekecegin var elimden diyipduruyo
Bi tabir vardır. Biz erkekler zkmeyeceğimiz sıpanın önüne ot koymayız. bu gün elini tutan yarın dötünü tutar.
canı istemiş tutmuş ne var ki
Ya hep dokunmak ostiyo
temas bağımlısı demek ki 😀
Sordum yoo sadece sana boyleym dedi
eminim ki sadece sana öyle 😂
Direkt sapıklıktan hanımefendi
Sapik degil aslinda bni begendigi icin mi
Alakası yok
Allla alla
Eminin buna
Sence?
Haz his cinsellik tabiki
Seni de süreceğim böyle mesajı vermek için
Çok arzuluyordur arabada sevişmek ister dokunurken
Bilmem bn 22 o 32 yasinda
O zaman daha çok arzular seni sürekli sevişmek ister
Iste disari ciktigimizda sariliyo hep ensemde boynumda gezdiriyo elini sacimi oksiyo flaan
tabi sarılır. daha çok şey yapmak istiyor
Ensemde niye gezdiriyo elini sence garip geldi biraz 😂
başka yerlere dokunmak istiyordur 😊
Nereye yani
göğüslere bacaklarına bacak araba 😊
Gizlerime dalip duruyo o sira ne dusunuyodur sence
takip edermisin beni. burdan yazmamam herşeyi
Gonderdim
Sana cakmak istiyor işte
sen dokunmazmısın
Yooo
dokun dıye dokunuyor
Sana yükselmiş
Tahrik etmek ve olmak için
Sey dedo bana noye tutuyon elimi huylaniyon mu yoksa dedi sınoirlarimi bn bilirim vs dedi
Sen tahrik oldun mu?
Hayir da bacagimi oksicak gibi oldu ondn
Amacı belli iştw