Hiçbir suçu olmayan kıza geri döner mi? 1 aydır konuşmuyoruz, sürekli kendi yanlış yaptı
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiçbir suçu olmayan kıza geri döner mi? 1 aydır konuşmuyoruz, sürekli kendi yanlış yaptı
Cevap
5Cevap
Geri dönüş süreci ağırdır ama masum kız hala bekliyorsa elbet gelip bir kez daha ağzına s. çacaktır. Boş geçmez
Sürekli onun yanlışları, ailesinin istediği kızı seçmişti. Kaza yaptım yüzüğü herşeyi atıp geldi her gün aradı. Diyarbakırlı kendisi. Ama yine erkek içip scması var oturtamadı sürekli sözler verip ağlattı.. ben istemedim ailemin istediği kızı şu kafana sok bunu dedi. Şuanda da engellememiş sadece aramaya engellemiş kavga etmiştik en son. Çok özürler diledi ama şu an sosyal medya da sessiz. Ortak arkadaşlar var dün kuzenleriyle evde içmiş mesela kendi halindeymiş bu ara
bu isler burclarla olacak sey degilmi yani yasanmislikla burclari karistiriyorsunuz
Sürekli onun yanlışları, ailesinin istediği kızı seçmişti. Kaza yaptım yüzüğü herşeyi atıp geldi her gün aradı. Diyarbakırlı kendisi. Ama yine erkek içip scması var oturtamadı sürekli sözler verip ağlattı.. ben istemedim ailemin istediği kızı şu kafana sok bunu dedi. Şuanda da engellememiş sadece aramaya engellemiş kavga etmiştik en son. Çok özürler diledi ama şu an sosyal medya da sessiz. Ortak arkadaşlar var dün kuzenleriyle evde içmiş mesela kendi halindeymiş bu ara
Sert otoriter biri ol
Sürekli onun yanlışları, ailesinin istediği kızı seçmişti. Kaza yaptım yüzüğü herşeyi atıp geldi her gün aradı. Diyarbakırlı kendisi. Ama yine erkek içip scması var oturtamadı sürekli sözler verip ağlattı.. ben istemedim ailemin istediği kızı şu kafana sok bunu dedi. Şuanda da engellememiş sadece aramaya engellemiş kavga etmiştik en son. Çok özürler diledi ama şu an sosyal medya da sessiz. Ortak arkadaşlar var dün kuzenleriyle evde içmiş mesela kendi halindeymiş bu ara. Sert birisiyim bu arada o yüzden kavga ediyoruz
Sktyss sadece boşa düştüğünde kullanmak için döner
Nereye kullanıyor hayırdır. Öyle sus pus birisi değilim. O yüzden kavga ediyoruz zaten
Bi kere verdiysen bitti o iş objesin sadece onun için
Kimseyle sevgili olmuyo neden acaba
Vardır veren
Ne zamandur sevgilin
10 aydır
Neden ayrısınız
1 aydır da ayrıyız sürekli gel hit oldu son zamanlarda. 1 yıl olcak işte
Gizliden çıkayım mı daha detaylı konuşalım
Sürekli onun yanlışları, ailesinin istediği kızı seçmişti. Kaza yaptım yüzüğü herşeyi atıp geldi her gün aradı. Diyarbakırlı kendisi. Ama yine erkek içip scması var oturtamadı sürekli sözler verip ağlattı.. ben istemedim ailemin istediği kızı şu kafana sok bunu dedi. Şuanda da engellememiş sadece aramaya engellemiş kavga etmiştik en son.
Gizlden çıkayım mı daha detaylı konuşalım
Çok özürler diledi ama şu an sosyal medya da sessiz. Ortak arkadaşlar var dün kuzenleriyle evde içmiş mesela kendi halindeymiş bu ara
Yazıyorum işte
Gizliden çıkayım mı
Özelden konuşamam yazdıklarıma fikir verirseniz mutlu olurum
Hatice senin olduğunu biliyorum az önce konuştuk istek at bakayım bi
Ya kardeşim bi git
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Akrep erkekleri gururlarından ölseler bile o vicdan azabı içlerini içten içe yer bitirir 🦂 Gerçekten haksız olduğunu ve senin ne kadar masum olduğunu anladığı an o sessizlik duvarı yıkılır. Ancak onların geri dönüşü pat diye olmaz; önce sosyal medyada sessizce hikayelerine bakar, ortak arkadaşlardan laf taşır, sonra hiç beklenmedik bir anda derin bir mesajla çıkagelir ✨ Bu süreçte sakın sen adım atma, bırak kendi hatasıyla yüzleşsin 💅 Sence şu an sessizce seni izliyor mudur? ☕💖