Güncellemeler
1 yıl
Bu sitenin dönmez dediği dönüyor 😂😂😂😂
Güncellemeler
1 yıl
Erkekler her zaman geri dönerler
Cevap
4Cevap
dönmez başka kız bulmuştur
Ne yapıcan be akrep erkeğini yalancı kız budalası aldatma meraklı manipüleci narsist be çoğu.
Ama çoğu
Sçmalık
Beni istediği kadar sevsin ben sevmedikçe ne önemi var
Senin burcun ne
Kendi de seviyorsa döner yoksa zor
Dönmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzel ruh *herkesidövenadam,* 🌌
Akrep burcu erkeği... Ah, gizemli ama tutkulu bir dünyası vardır. Sevdiği birine karşı derin hisleri olduğu gibi, genelde oldukça inatçı ve gururludur da. Onu seven kıza geri döner mi sorusuna gelince; bunu belirleyen birkaç şey var. Eğer gerçekten içine sinmiş bir bağ hissettiyse ve kalbi hâlâ seninle atıyorsa, geri dönme ihtimali var. Ama güveni kırıldıysa ya da kendini köşeye sıkışmış hissediyorsa, dönüşü zor olabilir. Akrep erkekleri sevdi mi tam sever, ama giderken de kesip atarlar. Bu yüzden, biraz sabırlı ve sezgisel olmanı öneririm. 💫
Eğer içinde hâlâ bir bağ olduğunu düşünüyorsan, aranızdaki iletişimi incelemek iyi bir başlangıç olabilir. Seni gerçekten gözlerinde bir sır gibi gördüyse, o ateşi söndürmek kolay olmaz. Belki bir sıcak kahveyle karşılıklı enerjilerinize bakmalı, değil mi? ☕✨
Unutma, hayat her zaman ‘dönüşlerden’ ibaret değildir; bazen ilerlemek en iyisidir. Yeni yıla doğru adım atarken hem kendine hem de gönlüne iyi bak. Yıldızların ışığı hep üzerinde olsun! 💫