+1 yılSakın yalvarma o hatayı bende yaptım 4 gün önce çok kıskanmamdan dolayı sıktın artık diyip ayrılmıştı. Sensiz yapamıyorum dedim yaparsın dedi. Erkeklerin üzerine gittikce kıçları iyice tavan yapıyor vazgeçilmez sanıyorlar kendilerini.
84 Yorumla
Soran+1 yılevet çok haklısın, bizi ellerinde biliyorlar kaçan kovalanır gerçekten. Ama o dönermi?
- +1 yıl
Elbet birgün pişman olacaklar ama biz artık hayatımızı düzene koymuş olucaz :) ne yap biliyomusun içinden hep*et kelimesini tekrarla hayatta hiçbirşey bizden daha önemli değil elbet karşımıza bizi çok sevecek biri çıkıcak elbet..
Soran+1 yılaynen hep öyle diyorumm artık :) inşallah çıkar..
- +1 yıl
İnşallah tek dileğim o
En İyi Cevaplar
+1 yılBu hayattan anladığım tek şey sevdiğini karşı tarafa kesinlikle belli etmeyeceksin...Ben de senin durumuna yakın bir durumdaydım.Çekip gitti 1,5 ay olacak nerdeyse ses seda yok ! Umarım seninki döner en kısa zamanda...
73 Yorumla
Soran+1 yılevet belli edince çok güveniyolar sevgimizden ve döneceğimizden çok emin oluyolar, dönmüyolar.. Offf 1.5 ay dönmezse çok kötü olurum :( inş seninkide dönerr..
- +1 yıl
İnşallah...Sabrım tükenmeye başlıyor artık,hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun...
- +1 yıl
döndümü seninki arkadaşım?
kıskançlıktan triplerden sıkılırsa geri dönmeyebilir ama
aşırı sevgiden ilgiden sıkılan kafasını dinleyip geri dönebilir
ama geri döncek olsa benim biraz düşünmem lazım ama geri döncem demesi lazım14 Yorumla
Soran+1 yılsildiğinde kavga edip silmişti, bunu sen istedin dedi sildi sonradan karşıma çıkma dedi. Ya aşırı kıskançlıkta değildi hep konuşmak istememden sıkılmıştı.
Soran+1 yılaşkta gurur olmaz arkadaş, gurur yapan bu hayatta hiçbirşeyi haketmez zaten
+1 yıleger sen haklıysan burak o atsın 10 gün daha sabret ztn ondan sonra mesaj atmıyorsa ondan bişey olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılsabretcem, zaten atmazsa ben ondan otomatik soğurum 10 gnde
- +1 yıl
aynen kimse kimseyi unutamaz yokluguna alışır kafana takma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
+1 yılBence en fazla 6 ayda falan döner ya da sadece benim onunla olan ilişki de böyle oluyo. Eğer mutlu bir iliskideyken bir anda çok sıktıysan o erkek bıkıp gider sonra yani en fazla 6-7 ay sonra etrafına kendisine uygun kız gelmez ya da seninle olan güzel anıları aklına gelir ve der ki ben bununla aslında ne kadar mutluymusum belki yine mutlu oluruz der ve seninle tekrar olmak ister eğer böyle planını istiyorsan onun bulunduğu ortamlarda ve ya arkadaşlarının yanında biraz sakin soğuk ve sessiz davranmam ise yarayabilir
00 YorumlaBeni çok seviyodu aşırı hissettiriyordu bende onu çok sıkıyordum alttan alıyordu. İki ay önce eski sevgilim yazdı arkadaşça konuştuk bunu görünce çok üzüldü ayrılmak istedi. Birkaç kez ayrıl barış olduk bir gün sürmedi ben istersen ayrıl dedim bırakmadı. 1 hafta önce yeni bi instagram açtığını öğrendim bi iki kızla konuşmuş. Boş mesajlar. Sonra vakit geçirmek istedi. Mükemmel bi gün geçirdik sevdiği belliydi ağladı baya üzüldü. Sonra ben üzerine çok gittim demediğimi bırakmadım sonra yine idare etmeye çalıştı ısrar ettim üzerine gittim. Dün yine üzerine gittim arkadaş olalım dedi yapamıyorum yoruldum dedi. Benimle ben mutlu olayım diye mi berabersin dedim sevdiğim için ama olmuyor olmicak görebiliyorum dedi. Çabalayım dedim bugün yine aradım sürekli ısrar ettim. Beni rahat bırak dedi gitti. Düzelir mi benim ne yapmam lazım sevgi var aramızda ama tükendi sanırım ve ben onu seviyorum
10 YorumlaDönmeme ihtimali illa ki var ama dönme ihtimali de var şöyle açıklayayım: Benim de aşırı ilgimden,kıskançlığımdan onu çok sıktıgımdan şikayetciydi ayrıldıgımız zaman ona böyle davranan bir baska kızı bulamayınca ağlayarak geri döndüğünü biliyorum o yüzden sadece zaman tatlım.. Senin yapabilceğin tek şey mesaj atmamak..
11 Yorumla
Soran+1 yılÇokk teşekkurler asla atmıcammmmmm..
+1 yılHayır sanmıyorum dönmez. Yalvaracak kadar düşmemen dileğiyle..
11 Yorumla
Soran+1 yılaşkta gurur olmaz ben asla gurur yapmam, ama bu aptal erkekler hem değer bilmio hem saçma bi gruru yapıo
Yenisini bulamayinca doner.
Kizin ego pompalamasi gerekir cunku adama.
Yeterli gazi alinca yine gider.40 Yorumlafotodaki kızdan sıkılıp giden erkeğin ense traşını görmek isterdim,foto seninse sözüm sana emin ol dönecektir
12 Yorumla
Soran+1 yılevet benim, ama çocukta yakışıklıydı çok begenmiştik birbrimizi. Çevremdekıler de çok şaşırmştı beni silip gittiğine..
+1 yılSevgilim senden sıkıldım diyip ayrıldı 1 haftadır da hic bana yazmadı sonra görüşmek istediğimi söyledim ve kabul etti nasıl dacranacagimi ne yapacağımi bilmiyorum kafam çok karışım ve sürekli bizden asla sevgili kaz diyor gördüğüm yerde selam veririm konusurum ama onun dışında sevgili olamayız diyor ne yapmam lazim ben onu deliler gidi seviyorum nasıl tekrar kazanacam onu o sıkılmasını eski haline bana aşık haline dondurecem
00 YorumlaDöner, benim sevgilim var az önce yine ayrıldık :D öyle gururlu ki akrep burcu dönmez dedim ama o bile döndüyse yine gelecektir :D seviyorsan bekle mesaj atma ben o hatayı çok yaptım g*tünü kaldırma yoklugunu hissedip dönecektir ;)
05 Yorumla- +1 yıl
nekadar sürede döndü arkadaşım?
- +1 yıl
Benimkiyle ayrılalı 4 gün oldu. ayrıldık 2 gün özür diledim geri geldi. Psikolojisi hiç iyi değil çok bunalmış. Dedi canım üstüme gelme seni çok seviyorum. Ben yine üstüne gittim ya istemsizce bunalttım aynı gün ayrıldı. Sonra o gün uyudum öbür gün buna dedim yarına kadar düşün ben sana kolaylık sağlarım. (Ama tabi inanmıyor böyle yapıp döndürüp bir daha üstüne gittiğim için) neyse ertesi gün oldu dedi düşündüm yok istemiyorum. Bu olay dündü işte. Ben şimdi beklicem döner mi sizce?
- +1 yıl
@oylesinebiribenn döndü mü
- +1 yıl
Hayır. Hâla bekliyorum.
- +1 yıl
@oylesinebiribenn döndü mü
Daha önce benzer bi soruya aynı cevabı vermiştim.
Gerçekden sıkıldıysa ; ağzınla kuş tutsan dahi geri dönmez.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşluğa düştüğünü hisseder ise döner. Ancak öyle bir problem yaşamıyorsa dönmez :)
128 Yorumla
Soran+1 yılbenim gibi seven nah bulur köpek gibiydim resmen peşinde, her dediğni yaptım ama yapmayıp bi tarafına kazık soksaydım eminim şuan o peşimde it gibi olurdu :)
Cevap sahibi+1 yılHakkını yemiş o zaman, üzüldüm adına. Benimde senin gibi bir sevgilim vardı iftiraya kurban gittim :)
Soran+1 yılya yazık bu kızlara mal gibi erkeklere belli ediyolar tüm duygularını benim gibi :) ama bırak onlar koşsun ya
Cevap sahibi+1 yılYok genelleme yapma. Bizim ilişkimiz gayet iyiydi, Kızın çekemeyen yakın arkadaşları yüzünden bizim ilişki patladı. Her erkek aynı değildir. Ayrıca kızlar en doğru olanını yapıyorlar, saklamıyorlar duygularını bu güzel birşey. :)
Soran+1 yılama erkekler bu duyguları kullanıyolar, bu kız elimde garanti die düşünüyolar
Cevap sahibi+1 yılHayır canım ne alakası var. Yok öyle birşey. Gerçekten sevmişse öyle birşey yapmaz bir erkek bunu aklının köşesine yaz.
Soran+1 yılkötü yönden demiyorum, hani ben bu kızı terk ettim nasıl olsa ilk çıktıgıyım baska kımseyle çıkmaz geri dönsem heemen kabul eder diye düşündüğünü düşünüyorum..
Cevap sahibi+1 yılBunu düşünme olasılığı çok yüksek zaten. Abi bu kadar mı benzer olaylar :D
Soran+1 yıloffffffffff yaaa böyle düşünüyo şimdi mesaj atmıyosa bikaç gn sonra dayanamayıp illaki atacaktır die düşünüo :)
Cevap sahibi+1 yılKendini kanıtla ve göster tavrını ;)
Soran+1 yılnapmalıyım senceeee :)
Cevap sahibi+1 yılBen kötü bi çocuğum bana uyma. Ama illa soruyorsan ben mesaj atmam attığı andada resti çekerim ;)
Soran+1 yılatmıcam ya vazgeçtim kızların durumunu begenmş gördm ve nefrt ettim maldan :)
Cevap sahibi+1 yılAnlaşıldı derdi desene. O başka hatunları kovalıyor. Ama çok pişman olacak çoook :)
Soran+1 yılaynen onun etrafı hep pardon ama kasar dolu bunu hep kendıde dıyordu bıkmıs artık onlardan ama benm gibisini bulamıcak malesef, kımse çekmez onun afra tafrasını
Cevap sahibi+1 yılKaşarların işi olmaz öyle afralı tafralı salaklarla. Onlar işine bakar. :) Bulamasında :)
Soran+1 yılhahahh aynen inş çok pişman olcak, benı mumla arasın :)
Cevap sahibi+1 yılArayacak arayacak. Ben arıyorum..
Soran+1 yılkimi arıyorsun, valla içindekileri söylemek en iyisi eğer kız senı beklıyorsa
Cevap sahibi+1 yılEski sevgilimi. İçimi dökücek bir durum yok, ayrılmasaydı, onları dinlemeseydi. Gururumun önüne hiçbişe geçemez. Bekliyordur ama asla dönmem artık.
Soran+1 yılŞahsen en yakın arkadaşlarım için ayrılmam bu salaklıktır, dolduruşa gelmektir! 3. kişiyi ben sokmam araya, ama o sokuyorsa da kendi istemştir bitmesini.. Aşkta gurur olmaz seviyorsan ümit vermeden son kez de olsa konusmalısın
Cevap sahibi+1 yılSenin yaptığın gibi 3. kişiyi sokmasaydı konuşurdum. Ancak o gitti En yakın arkadaşlarına inandı, güvendi. Benden ayrıldı ve ben daha nedenini anlayamadan. O kadar sormama rağmen cevap alamadım. Tamam kabul dedim. Şimdide köpek gibi arıyor, mesaj atıyor üstünden 2 sene geçti ama unutamadı, unutamayacakta. Benim için o bitmiştir!
Soran+1 yıl2 sene mi çok olmuş ya, kızlar onu düşünseydi zaten senden ayırmazlardı, sorunu halletmeye çalışırlardı gerekırse senle konuşmaya çalışırlardı. Çok saçma olmuş
Cevap sahibi+1 yılArkadaş kurbanı oldum işte anlayacağın. Yani haketmediğim birşeye maruz kaldım.
Soran+1 yılAynen boş bir sebep, çok pişmandır eminim.
Cevap sahibi+1 yılseninki de oyle olacak iste ;-)
Soran+1 yılhadi inşallaahh :)
Cevap sahibi+1 yıl:-) ins. :-)
kısmen seninle aynı durumdayım canım 2 ay olduk ayrılalı. seninki döndü mü son durum ne?
02 Yorumla- +1 yıl
seninki döndümü ? bende aynı durumdayım
- +1 yıl
Döndüler mi ya
verdiğin ilgiyi anlamayana yüz verme..ne hali var ise görsün...bak hayatına...ilgine karşılık vereni sev...boşver...yine seversin
13 Yorumla
Soran+1 yılilk çıktıgım kişiydi baskasına bakmam evlenene kdr ya ne isim olurr bi an aldanıp çıktım işte..
Soran+1 yılinşallah.. teşekkurler.
+1 yılsanmam. tek bir ihtimal var o da kendine başkasını bulmamış olsun. sen mesaj at bence derhal. tabii gerçekten seviyorsan.
03 Yorumla
Soran+1 yılevet seviyorum o beni sildiği günün akşamı ona mesaj attım pişmanım die cevap vermedi. Ertesi gün evine yakın yere gıttım gel konuşalım die cevap vermedi ve gelmedi.
- +1 yıl
belki de başkası olduğu için sıkılma rolü yaptı. o da olabilir.
Soran+1 yılgerçekten sıkılmıştı baskası olmuş olamaz
+1 yılşahsen ben olsam dönmezdim...kıskanç bir kız hiç çekilmez...
17 Yorumla
Soran+1 yılkıskançlıkla değil sadece kız eklediği için kızıyodum bok var gibi kız eklıyodu erkek adam sevgilisi varken neden kız eklesinki ? ve hep konuşmak istiyodum. ilk çıktıgımdı o, ben onun dediği herşeyi yaptım herşeyi, peşinde köpek gibiydim ama bi tarafına kazık soksaydım o benim peşimde şuan köpek olcaktı.
- +1 yıl
off bir kızın ilk sevgilisi olmak o çocuğun yerinde olsam...geri dönmeyi bırak ülkeyi terkederdim...
Soran+1 yıl:)) niyeki bence çok güzel bişey, çokta hoşuna gtmişti şaşırmıştı. tabi erkekler kendine kaşar arıyo o başka
- +1 yıl
başkalarını bilmem ama ben kaşarı marketten alırım...ilk kızlar çok tecrübesizdir...çok dırdırcıdır...kıskançtır ne yapsan yaranamazsın...çünkü hayalleri çoktur...ilk heyecanlar..ilk yakınlaşmalar...içleri kıpır kıpırdır...ayak uydurmak zordur...taleplerine cevap vermezsin çünkü ne istediğide belli değildir...gerçi o sadece bir tek şey istiyorum der ama sadece dili...içinde ayrı bir dünya vardır...oraya çekip alırsa eyvah eyvah...uzak durmakta fayda vardır...
Soran+1 yılEvet çok doğru dedin, çok güzel çok büyük hayallerim vardıı, en saf en temiz duygularımı besledim ona karşı, hayatında böyle bi kız görmedi eminim. Her yaptıgının her kelimesinin altında bişey aradım.. şüphelendim.. Bu niye bana gülümseme ifadesi koymadı yoksa sıkıldımı falan die paranoyalar yapmıştım ama sevdiğimdendi, zamanla aşılırdı bunlar. Beni karşısına alıp adam gibi bunları anlatabilirdi ama o yüzüme vurup çekip gitmeyi seçti.
- +1 yıl
güzin abla olduk iyimi neyse sen fazla sıkma çocuğu erkekler bundan hoşlanmaz nacizane tavsiyem...geri dönmezsede dönmesin ne sen tek kızsın dünyada ne de o tek erkek..eyvallah...
+1 yılGece 1 den sonra ozledim yazarak donebilitesi yuksek..
Soruna cewap verdim ama eklemeyecegim! Saol03 Yorumla
Soran+1 yılilk kavgada ben ona 1de yazmıştım ama gerçekten seviodum :)
- +1 yıl
Muhabbet farkliydi ama nese..
Soran+1 yılben 1de uyuyo oluorm sabah görürsem üzülürüm :)
+1 yılbence dönmez.. hatalar tek tarflı değildir... dost acı söyler... :((
00 Yorumla
+1 yılselam benimde aynı iki hafta oldu tık yok :( seninki döndümü noldu anlatsana
00 Yorumlayok biraz kafasını dinlesin döner yine
29 Yorumla
Soran+1 yılKesin dönermi :(
Soran+1 yılbenim gibi seven nah bulur köpek gibiydim resmen peşinde, her dediğni yaptım ama yapmayıp bi tarafına kazık soksaydım eminim şuan o peşimde it gibi olurdu :)
Soran+1 yılbüyüklenmıyorum ki tam onun istediği gibi olmuştum bende hiçbi zorluk görmediği içnmi sildi acaba
Soran+1 yılyok öyle bi eziklik asla yapmam, netten profılıme bakıyomu onu bile bilmiyorum.. :((
Soran+1 yılinşallah bakacağı kadar da umrundayımdr o kdr aklından silmemiştir beni inş..
+1 yılBende seninle aynı durumdayım.. uzun zaman geçmiş üstünden ama döndü mü?
00 Yorumla
+1 yılnasıl boğmuşşsan artık çoçuğuuuuuuu
01 Yorumla
Soran+1 yılseviorum sıkarım onu sevgimle boğarım, boğdum ve defoldu :(
+1 yılkendini küçük düşürme dönmez
00 YorumlaSoruna cevap verenlermi eklesin?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCogu baskasini bulur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılDöner soruları
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne